stil venețian în design interior

stil venețian - stilul de perle europene

Veneția ... acest lucru, dar orașul italian mici de renume mondial a fost mult timp considerat a fi legislator al modei europene. Și în arhitectură, pictură, și îmbrăcăminte vom vedea modele realizate în stil venețian rafinat. Recent, pas încrezător, el se furișează în design interior. Este o întrepătrundere ciudat și elegant toate stilurile Europei, fiecare dintr-un șir de caractere care au absorbit toate cele bune și delicioase.







stil venețian în design interior

forme grațioase, linii usurinta si finisaje de lux - toate acestea este un interior venețian. El a absorbit spiritul poporului italian, strălucirea soarelui și romantism nenumărate canale de apă ale orașului. Ca un om, unul care a văzut Veneția, nu mai poate părăsi niciodată în mod voluntar străzile sale, iar proprietarul apartamentului în stil venețian nu va fi capabil să o parte cu ea.

culori de la Veneția

Paleta de culori a stilului venețian reflectă, de asemenea, o împletire de diferite, în propriile lor culori unice. Ca și natura însăși a inspirat italienii pentru a crea noi combinații de bizare - nuante de turcoaz si aur, amintind de soare glare pe apa de mare, și lapte alb și roz nobil amintește de zori asupra orașului și imediat evoca o stare de spirit romantică.

stil venețian în design interior

nuanțe saturate de vin și toate culorile de la lumina soarelui, lila pal la adâncime de sânge roșu-- e culorile preferate ale venetienilor. Pe teren propriu reamintesc, de asemenea, popular combinația de albastru și toate nuanțele de verde.

Din materialele cel mai des utilizate în interiorul marmură nobil venețian. Din ea te poate face totul - mobilier, seminee, scari si chiar elemente decorative. Peste el nici o putere, nici timpul, nici tendințele modei.

Numai podeaua este încă mai bine să acopere ceramică, astfel încât interiorul arata mai elegant. Și pentru a simula marmura pe pereti si pictura decorativa cu tencuială venețiană. Pentru pereți, puteți utiliza, de asemenea, imaginea de fundal fantezist în stil baroc, precum și o varietate de imagini de fundal frumoase, care transmit spiritul italian unic.







Unicitatea orice interior da mozaic original, care poate fi, de exemplu, în baie. Dar pentru stilul venețian, ea este doar un element necesar al decorului. Dar trebuie neapărat să fie făcută din piatră naturală cu aur sau marmură adăugări.

stil venețian în design interior

Detalii de lux Veneția

Pentru interior venețian este foarte important perdele și draperii adecvate. Ar trebui să fie bogat în perdele scumpe dense cu margele agățat la podea.

Pentru o astfel de interior misterios și de lux o mulțime de rolul important jucat de jocul de lumini. Un număr mare de oglinzi, elemente de decor din sticlă și negură misterioasă - acestea sunt notele de bază ale Veneției în iluminat. lămpi colorate elegante de diferite tipuri de sticlă fragilă completează perfect drumul italian. Sticla din venețienii, în general, este în mare stimă și admirație, de glassmakers italiene pentru multe secole cunoscute în întreaga lume.

stil venețian în design interior

baie de interior sau de bucătărie

parte integrantă din interior au devenit arcade ciudat și numeroase coloane si nise semicirculare. Mai ales bine aceste elemente se încadrează în hol interior sau bucatarie, mai ales dacă poartă toată această splendoare în culori deschise, aerisite. Și, desigur, oglinda și sticla trebuie să fie prezente în aceste zone pentru mulți locuitori importante ale casei.

Dormitor în stil venețian

Zborul de designer de fantezie se poate realiza cel mai mare domeniul de aplicare în proiectarea de dormitoare. Există două opțiuni principale - un clasic cu un dram de Veneția sau o imersiune completă în atmosfera unuia dintre cele mai uimitoare orașe din lume.

Elementele care ar trebui, în orice caz, pentru a aduce la apariția de cea mai mare varietate de dormitoare: perdele draperii elegante, decorate cu mobilier elaborat sculptate, dulapuri maiestuoase din lemn prețios, figurine de sticla, forjat, sfesnice din fier, candelabre elegante și cărți de epocă pe tema mării. Fanii mai îndrăzneți italiene pot fi incluse în interiorul unui baldachin dormitor deasupra patului și un candelabru de cristal magnific cu pandantive aur.

stil venețian în design interior

stil venețian în interior este o combinație de lux cu eleganță rafinată superba. El este capabil să sublinieze gustul impecabil al proprietarului și imediat transferați toți oaspeții și locuitorii din apartament, în Veneția soare un misterios, captivant în frumusețea ei toți călătorii. Veneția nu este în zadar considerat a fi unul dintre orașele cele mai bogate cultural și istoric din Europa.

Spiritul ei este capabil să lovească pe oricine o zi se va întâlni cu ea pentru un moment. Acesta este motivul pentru care stilul venețian în interiorul orice incinte, fie vile de tramvai de lux sau apartamente ale orașului sunt simple, oferă o atmosferă unică de lux și frumusețe impecabil clasic. Datorită atractivității sale atractive ademenitoare ea de-a lungul anilor, doar câștigă popularitate.