Cum este examenul înainte de examen

Ce este examenul și ce-l mâncând.

Examen, desigur, un stres puternic. Și face treaba, și procedurile de utilizare și a sistemului de evaluare. Totul este nou, necunoscut și înfricoșătoare! Ce este de făcut. Ai citit sfaturi specialist în domeniu. Apoi, va fi mai ușor pentru sigur!În această secțiune, vă voi spune cum este, de obicei, a avut loc examen real. Și îi voi da sfaturi practice.

În fiecare an, în cadrul procedurii de examinare modificată. Substanțiale, și nu foarte mult. Anterior, de exemplu, nu a dat formulare și foi suplimentare pentru proiecte. Acum - te rog! Dar, înainte de a fi fost dat, acesta nu a dat formulele de bază ale matematicii școlare. Nu vorbesc despre abolirea „A“ răspuns alegere. USE separare sau pe nivelurile de bază și de profil. Pe scurt, totul curge, totul se schimbă.)

Dacă există modificări semnificative ale absolvenților, le găsiți în „USE News“. Participați, uita-te în jos, și. ține mâna pe pulsul!

Cum este examenul?

Înainte de începerea examenului.

Se pare sumbru și de la pupa.) Tu sunt evacuate (ele însele transportate vin) în PES (punct pentru examen). De obicei, aceasta este școala altcuiva. Realizarea în public, a cerut să predea toate lucrurile. Dacă sunteți doar un pașaport, treci pe examen și pix cu gel negru. Așezat unul. Explicați drepturile și responsabilitățile. Ie ce și cum să facă ceea ce este posibil, ceea ce nu este. Distribuiți pachetele sigilate cu sarcini și hârtie pentru proiecte. Arată cum pentru a deschide pachetul, ne spune cum să completeze formularele de înregistrare și foile de răspuns. Se umple tot ceea ce este necesar. Numai atunci începe examenul, și, în consecință, numărul de vremeni.Vrode, totul este simplu, dar există loc de eroare! citit1. Nu uita pașaportul, trece și pen-ul cu gel negru (sau mai bine, două sau chiar trei!).

Chiar din acel moment începe să utilizeze numai stilou gel negru. Correctore, creioane, gume de șters, compasuri, și alte lucruri mici care fac viața mai ușoară, încercați să elimine din circulație cu totul.

Scoateți calculatorul este deja! Gândiți-vă la minte, o coloană așa cum vă place! Amintiți-vă, în examen, veți avea doar un pix cu gel negru și un conducător!

Absența instrumentelor obișnuite de lovituri și akkuratistov, în general, neliniștitor. Prin urmare, începe să se antreneze și să se obișnuiască cu neobisnuitul acum. Crede-mă, va ajuta foarte mult în examen.

Vi se va solicita să verifice integritatea ambalajului coletului. Deteriorat - Comisia! Luând forme și sarcini ale pachetului, va trebui să le verifice cu atenție pentru tipărire defecte și caracterul complet. defecte în special periculoase în celulele pentru răspunsuri! Se poate înfiripa sensul calculatorului. Dacă există defecte, suplimentare sau forme lipsă - a Comisiei! În ambele cazuri, va trebui să emită un nou pachet. Trebuie să o faci, asa ca nu ezitati.

Foarte atent completați înregistrarea spațiile libere. In realitate este foarte simplu, dar cu emoție și pot uita numele lui. Erori va duce la pierderea de munca, printre altele un milion. Ai nevoie de ea. Încă o dată, dacă ceva nu este clar - nu ezitați să întrebați! Comisia pentru că și trebuie să-ți explic totul.

Dar asta e tot deschis, verificate și completate în mod corespunzător. Înainte de a specifica, formulare, schițe și stilou. Poate că în pătuțurile buzunar, iar în cizmă - un telefon mobil, dar despre asta în continuare. Comisia ia act de ora de începere a examenului și dă semnalul.

Pagina următoare: Cum este examenul? În timpul examenului,

Dacă vă place acest site.