Cum de a porni un atac volei - Articole - sovietic Sport

Jucatorii atac - cel mai important element în orice echipă. De la eficacitatea lor depinde. Sovsport.ru explică modul de a efectua o lovitură eficientă la atacul de la volei.atac de teatru lovit în volei: alerga, sari de selecție scaun, sari, leagăn, lovi cu piciorul, touchdown.

Cum de a porni un atac volei - Articole - sovietic Sport

Players a doua rampă (doigrovschika) atac cu grup ridicat și complex de viteze joacă împotriva unității inamice. Jucatorii rata prima (blocare) cu atac scurt și viteza de transmisie. Diagonal, ataca de la linia din spate, pentru a compensa poziția de liant pe linia frontului.

Atacanți trebuie să tragă la mingea cât mai repede posibil pentru a deschide. Aceasta trebuie să fie întârziată din rețea și să ia o poziție de atac. Run - este de două sau trei etape scurte, în care sportivul se asteapta sa plaseze si timpul sari. Ultimele două etape - este de a opri rula și ghemuit înainte de a sari.

Este important să se ia în considerare două recomandări în timpul experimentului. După blocarea atașat și trepte de picioare ar trebui să fie aproape paralele și la o distanță de 50-60 cm. Răspândirea piciorului, unul în fața celuilalt reduce efectele mișcărilor simultane de putere explozive ale picioarelor să urmeze salt. Adiacent timp de repulsie picioare ar trebui să fie redusă la minimum. Circa 0,2 secunde.Jumping este important să se coordoneze mâinile. Înainte de a ghemuite acestea ar trebui să fie cât mai pus înapoi, și apoi (când) ar trebui să fie aruncat brusc înainte. Trebuie să fie în măsură să se relaxeze mâna în timpul impactului. Când perie tare, lovitura devine mai slabă decât atunci când relaxat. La brațul impact este coborât pe minge în jos.

Putere de atac lovit în volei este creat pe abordarea urmată de sărind în sus și aterizare pe ambele picioare. Aterizare pe un picior va duce în mod inevitabil la un prejudiciu.

În timpul unui salt înainte ar trebui să se concentreze pe minge, evaluarea vederii periferice bloc de acțiune.

Nu poți sări în plasă. Salt pentru a merge în sus - vă permite să nu să-și intensifice și să vedem jumătatea adversă a unității complet.

Important pentru a lucra corpul. forța de impact generată de rotația corpului simultan cu mâna. Acest lucru nu este mult flex în organism înainte sau înapoi - aceasta creează o sarcină grea pe spate.

În timpul cursei corecte în volei, implică în primul umăr, apoi cot, și apoi perie. Fiecare mișcare următoare se datorează cel anterior și permite consolidarea cursei înainte. Punctul de impact ar trebui să fie cât mai sus și convenabil pentru atacantul.

Localizare lovind mingea - în centrul suprafeței superioare.

Există unele exerciții simple pentru mâini, contribuind la dezvoltarea atacul lovit în volei.

În primul rând - bate doar mingea departe de perete. În al doilea rând - partener stă pe un stand cu o minge în mână, iar apoi atacatorul a fugit și lovește - se dezvoltă articulația umărului.

Atacul a patra zonă la a patra, sau din a doua într-un al doilea deget asupra impactului trebuie să fie în partea de jos.

Când accident vascular cerebral înșelăciune în brațul de volei ar trebui să fie retrasă la maximum până în ultimul moment. Aceasta este o imitație de impact și în ultimul moment și există o atingere ușoară.