Cum să obțineți o cartelă SIM de la iPhone și aypada simplu dezasamblat și cazuri severe

Dezvoltatorii Apple au gândit cu atenție în prealabil cu cartelele SIM problemă de extracție: aparent, apăsați tasta, și nu suferă. Asta e doar acest ac special si se straduieste undeva ofensa, iar dacă schimbarea hartă necesară rapid și într-o situație neașteptată, scoateți tava fie de iPhone sau de la aypada fără a improvizat eșua. Din fericire, există mai multe modalități de dovedit de lucru, în scopul de a obține în cele din urmă acest card SIM nefericit.Cum să obțineți o cartelă SIM de la iPhone și aypada simplu dezasamblat și cazuri severe

situație obișnuită

Să presupunem că scoateți cartela SIM va fi posibilă fără complicații, și rândul său, de a primi, pe baza principiului de substituție. Având o tavă cu o cheie, nu faci nimic, cu excepția unui mic impact mecanic: acul pur și simplu activează mecanismul nu este numai potrivit pentru acest subiect. Trageți tava este posibil, prin înlocuirea acului convențional cu un clip de hârtie, care este pre-nevoie puțin aplatizate. Vârful unei agrafe pentru hârtie nu este mai rău decât un ac special pentru a face față cu activarea mecanismului de scoatere, și în cele mai multe cazuri, problema ta nu va mai necesita alte tehnici sau instrumente.

Cum să obțineți o cartelă SIM de la iPhone și aypada simplu dezasamblat și cazuri severe

Oh, da, dacă ai niciodată nu le scos cartela SIM de pe iPhone, indiferent dacă este vorba de 3, 4, 4S, 5s sau 6, atunci mai întâi trebuie să găsiți slotul din dreapta. Diferite modele se află în diferite locuri, dar are întotdeauna o formă alungită similar cu un oval.

  • Slotul este pe partea dreaptă de la iPhone 6s Plus, iPhone 6S, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4S și iPhone 4 GSM, iPad Pro, mini iPad 4, iPad Air 2, mini iPad 3 iPad Air, mini iPad 2, iPad mini.
  • Tava se află în partea de sus, lângă butonul de pornire, în modelele mai vechi: iPhone 3GS, iPhone 3G, iPad 4, iPad 3, iPad 2 Wi-Fi + 3G GSM. În același timp, încercarea de a obține o cartelă SIM de la aypadov, trebuie să introduceți clema în fanta de cheie nu este perpendiculară și la un unghi de 45˚.
  • Slot pe partea stângă jos, puteți găsi numai pe iPad Wi-Fi + 3G.

Folosind clipul este cel mai popular din cauza accesibilității și versatilitatea sa, dar, în cazul în care clipul în situația dumneavoastră nu-l lua, atunci acesta poate fi înlocuit cu alte obiecte similare. Sfârșitul unui ac mare sau sârmă pentru aceste scopuri ar trebui să fie bine.Cum să obțineți o cartelă SIM de la iPhone și aypada simplu dezasamblat și cazuri severe

Când Simca blocat ...

Ați folosit truc cu un clip, tava a fost pus înainte, dar să-l tragă complet și nu a reușit? Cel mai probabil, cazul în cartela SIM, care a stat fără succes în tavă, ceea ce face dificilă pentru a extrage tava din fantă. Cel mai important lucru în acest stadiu, să nu vă faceți griji: încercarea de a scoate cartela SIM cu folosirea forței fizice, riscați să rupă mecanismul. În acest caz, chiar dacă tava intră în fantă, aceasta nu va fi acolo să rămână, și trebuie să-l fixeze în organism prin intermediul bandă adezivă sau bandă electrică.

Este mai bine să ia un ac sau lamă și să încerce să pună cartela SIM, astfel încât să nu interfereze cu cursul, în timp ce scoate tava. Da, munca este laborios și poate dura o lungă perioadă de timp, dar problema este complet rezolvată, în cazul în care câștigul pentru a arăta un pic de răbdare și un minim de calificare. Doar nu pune acul prea adânc în carcasa: există alte detalii și elemente care deteriorează ușor mișcarea neglijent.

De asemenea, puteți bate pur și simplu gadgetul pe o masă sau altă suprafață: în cazul în care cartela este ținut în mod liber în tavă, atunci acesta poate ajuta sa se replia pe poziția, și - scoateți tava complet.

Mulți proprietari de dispozitive iPhone și aypadov margine un pic prelucrate chiar achiziționate noi cartele SIM cu hârtie abrazivă fină ca de prevenire a acestei probleme. Deoarece harta este mai ușor pentru a obține poziția corectă în tavă, chiar dacă ea a stat în distanțierul, deoarece marginile aspre și bavuri din material plastic nu vor mai sta în cale.

Cum să obțineți o cartelă SIM de la iPhone și aypada simplu dezasamblat și cazuri severe

Dacă tava nu se deschide deloc

Nu este necesar să apăsați butonul clip fanatism, în cazul în ușoară sau moderată apăsând tava de iPhone sau aypada nu a fost niciodată eliberat. Cel mai probabil, în cazul dumneavoastră asistența va trebui să contactați centrul de service, desigur, dacă nu aveți o abilitate utilă de sortare și de colectare a acestor echipamente. Și cu siguranță o idee rea de a încerca să scoateți tava de cuțit mecanic podkovyrivanie și alte obiecte ascuțite nu sunt numai strica punctul de vedere al tehnologiei, dar, de asemenea, poate duce la deteriorarea mai grave în cazul în care piesa instrument rupe și rămâne înăuntru. Nu doriți 5s preferate sau 4s doare chiar mai mult?

Adesea, fantă de blocare completă se produce atunci când cartela SIM a fost sculptat de vechi, care nu este potrivit pentru parametrii. Crede-mă, cardul de re-problema va fi mult mai rapid și necesită mult mai puțin bani decât un eșec iPhone sau aypada similare. Ia timp pentru a înlocui cardul, astfel încât nu trebuie să contactați centrul de service pentru ajutor din cauza propriei sale neglijenței.

Unele probleme cu iPhone sau iPad-uri, cum ar fi scoaterea cartelei SIM, fără utilizarea unei chei, puteți decide pe cont propriu, dar lucrul cel mai important - amintiți-vă că centrele de service sunt acolo pentru un motiv bun, și sunt, de asemenea, gata să ajute în caz complex. Du-te pentru ea, ci pentru a evalua în mod adecvat situația și nu intrați în panică!

Excesul de greutate este un pericol pentru sănătate!

Excesul de greutate - nu este doar o problemă estetică, este o problemă de sănătate. Dovedita de medici - la fiecare 10 kg. excesul de greutate reduce durata de viață a unei persoane de 3-5 ani. De asemenea, este dovedit faptul că pentru a pierde in greutate poate face orice este necesar.