Cum de a elimina mirosul în cazul în care carnea este afectată

Probabil că fiecare femeie cu

Cum de a elimina mirosul în cazul în care carnea este afectată

Probabil că fiecare femeie se confruntă cu o situație în care carnea achiziționată sa dovedit a pătat. Sau miros neplăcut el a apărut în frigider. Nu neapărat doar pentru a arunca dispoziții, puteți încerca să rectifica situația utilizând una dintre metodele enumerate mai jos. Folosind mijloace improvizate, vă puteți întoarce carnea de proprietățile sale naturale și de a pregăti masa de la ea, ca și cum nu a avut niciodată un miros urât. Cu toate acestea, nu uitați să treacă prin conținutul frigiderului și scoateți-l din alimente, el a devenit improprii pentru consum. Aceste provizie sunt uimitor de tot ceea ce duhoare în jurul valorii.Deci, ne întoarcem la metodele de miros

Vin rosu sec

Vin sec din struguri roșii de la sine are un efect de dezodorizare bun. Dar, dacă adăugați un pic de rozmarin, atunci efectul va fi mult mai puternic. De asemenea, nu interferează cu un varf de cutit de ienibahar si cimbru. Se amestecă bine cu condimente de vin, se toarnă-le carne care mai bine de pre-tăiat în mai multe bucăți. Este necesar să-l susțină în vin cel puțin 1 oră. Tratate în acest fel produsul este cel mai bine pentru a coace sau prăji cu ceapă și tocană.

Cum de a elimina mirosul în cazul în care carnea este afectată

Exact același efect se obține și muștar de luat masa comună. Bine obmazhte carnea ei pe toate părțile și așteptați 2-3 ore. După ce muștar vechi trebuie să fie spălate, uns cu proaspăt și se coace în cuptor.Cum de a elimina mirosul în cazul în care carnea este afectată

mușețel

Pentru acest proces, corectați situația folosind mușețel. A nu se confunda cu un decorativ, în creștere în paturi de flori, și are o mare de flori rare. Este necesar să se pregătească un decoct din ea, cu adaos de zahar (3 lingurite pe litru de bulion). Lăsat să se răcească la temperatura camerei și se toarnă într-un pahar cu carne, astfel încât acesta este acoperit complet bulion. Îmbibare au nevoie de 20-25 de minute și apoi se clătește cu apă sărată.

Cum de a elimina mirosul în cazul în care carnea este afectată

Sare și zahăr

În acest caz, sunt utilizate zahărul și sarea. Ia data de 1 lingura de atât rândul său, și a freca o bucată de carne pe toate laturile. Tu ar trebui să înceapă cu zahăr. După 2 clătire chasa în apă curgătoare.

Puteți face aceeași sare. Ar trebui să fie utilizat numai ca o puternică soluție salină: aproximativ 50 grame de sare per litru de apă. produsul pătată trebuie păstrate în soluție timp de 2-3 ore și apoi la fel într-o apă detașabil pentru a îndepărta excesul de sare.

Cum pot elimina mirosul în cazul în care carnea este afectată

permanganat de potasiu

Buna capacitate de a neutraliza mirosurile are permanganat de potasiu normale. Este necesar să se pregătească o soluție slabă la culoarea roz a fost deschis, și l-au pus în produsul nostru rău pentru câteva ore. La expirarea nu uitați să clătiți bine.

Cum de a elimina mirosul în cazul în care carnea este afectată

suc de rodie

Sucul din acest fruct sudic ar trebui să fie utilizat ca marinata. Marineaza carne timp de cel puțin 1 oră, apoi se spală nu neapărat.

P.S. În cazul în care, în timpul tratamentului termic va fi că mirosul nu este neutralizat, nu este necesar să-l gătească în continuare. Acceptați eșecul și spune la revedere de la el. Cel mai probabil, dispoziții rasfatata pentru totdeauna, și, prin urmare, nu este potrivit pentru produsele alimentare.

Cum de a elimina mirosul în cazul în care carnea este afectată

Postat de: Viktor Petrov