Addurl și addurl Google Yandex - adăugați site-ul pentru motoarele de căutare

Această situație este plină de faptul că, în cazul în care conținutul dvs. va fi indexat pe site-ul nu este primul, atunci va fi de fapt „kopipaster“, adică o persoană care, ca și cum ar fi împrumutat de la alte tipuri de conținut site-ului, atunci când, de fapt, textul le-ați scris. Într-o astfel de situație, puteți obține de pe filtrele Google și Yandex. Pentru a evita acest lucru, aveți nevoie de cât mai repede posibil după punerea conținut pe paginile site-ului dvs. pentru a face sistemul de găsit pe site-ul dvs. cât mai curând posibil de căutare, apoi textul unic va fi atribuit pe site. Astfel, textul va fi considerată ca sursă primară în domeniul dvs. în ochii motoarelor de căutare.Mulți webmasteri care au avut deja să se ocupe cu motoarele de căutare, în special motor de căutare Yandex știe că indexarea în motorul de căutare Yandex este lent, mai ales atunci când site-ul se face numai, și nimic despre ea motoarele de căutare nu știu încă. Prin urmare, din cauza addurl puteți forța site-ul dvs. pentru a găsi toate motoarele de căutare.

Google se execută, de obicei, mai repede, în general, și, respectiv, pentru a gasi rapid site-uri noi și noi pagini create pe site. Pentru a recurge la addurl serviciul Google nu este de obicei necesar. Viteza dvs. de indexare Google place. Cu toate acestea, în acest articol va lua în considerare, de asemenea, adăugarea site-ului în motorul de căutare Google.

Addurl Yandex - adăugați un site în Yandex

Addurl și addurl Google Yandex - adăugați site-ul pentru motoarele de căutare

După ce adăugați un site în forma de mai sus, mesajul că site-ul se adaugă la coadă pentru indexare. După aproximativ 2-3 săptămâni, după mai multe actualizări de bază de căutare, site-ul dvs. va începe să fie indexate, iar indicele Yandex paginile vor începe să apară.

Addurl Google - adăugați un site la Google

După ce ați terminat, va apărea „Comanda a fost primită și va fi procesată în scurt timp.“ Apoi, trebuie să aibă răbdare și să aștepte un pic mai mult (trebuie să aștepte mai mult de 2-3 săptămâni, ca regulă) până când site-ul va fi indexat, sau va primi o nouă pagină este creată în căutare, care urmează să fie indexat. Dacă aveți un alt site care este deja pe Internet funcționează cu succes, atunci esti pe ea, puteți pune un link care va conecta la noul site sau o pagină nouă, și apoi probabilitatea ca Google și Yandex vor găsi site-ul dvs. mai repede, devine chiar mai mult.Trimiteti site-ul dvs. pentru motoarele de căutare

Acesta poate fi întrebat dacă este necesar ... Și în restul motoarelor de căutare pentru a înregistra site-ul dvs.? în segmentul românesc al Internetului, și așa este clar că traficul principal va oferi două motor de căutare majore - este Yandex și Google! Există o întrebare cu privire la eficacitatea si toate celelalte motoare de căutare. De fapt, dacă vă trimiteți site-ul pentru toate celelalte motoare de căutare, acesta nu va fi mai rău sigur, și va primi doar mai bine. Deci, să trecem în revistă toate celelalte motoare de căutare bine-cunoscute, cum ar fi limba română și străină.

Addurl și addurl Google Yandex - adăugați site-ul pentru motoarele de căutare

De asemenea, este posibil să adăugați site-ul Рейтинг@Mail.ru. Acest clasament mail-uri disponibile ca plată (pentru proiecte web, din care va face un profit), și înregistrarea gratuită (pentru proiecte web care nu va vinde bunuri sau).

addurl Yahoo Bing - adăugați un site la Yahoo și Bing

Addurl și addurl Google Yandex - adăugați site-ul pentru motoarele de căutare

În ceea ce privește adăugarea site-ului totul este la fel ca în căutările anterioare. Intră sub forma unui site web sau o pagină a site-ului, recunoașteți captcha și faceți clic pe butonul „Submit“. În continuare, va trebui, de asemenea, să așteptați pentru ceva timp pentru un bot motor de căutare Bing a vizitat site-ul și indexul de conținut nou ați adăugat.

Addurl Nigma - adauga site Nigma

Nigma este un motor de căutare românească, și reprezintă aproximativ 10% din cererile de care veți avea nevoie vreodată. El nu este popular și nu este în cadrul ședinței, la majoritatea utilizatorilor de Internet, dar încă adăugați site-ul la acest motor de căutare este prea merită.

Addurl și addurl Google Yandex - adăugați site-ul pentru motoarele de căutare

Adăugarea de la motoarele de căutare pe site-ul dvs. - este de fapt doar începutul la avansarea proiectului Internet. Odată ce ați făcut pe deplin site-ul lor, este doar necesar să se adauge la toate motoarele de căutare populare la site-ul a început să scadă în condiții de vizibilitate zona Top50, și în cele din urmă, cu metodic lui cu mâna dezvoltarea site-ului, el va fi capabil să se ridice cu fiecare lună care trece tot mai mare și până la 10 rezultate topu.

Desigur, există multe nuanțe de modul de a promova site-ul dvs. pe prima pagină a rezultatelor căutării. Creați un site și adăugați-l la motoarele de căutare este doar o mică parte din ceea ce trebuie să faci, și mod metodic de la o lună la alta pentru a lucra pe site-ul, astfel încât să nu piardă rezultatul obținut.