Cum este debitorul dorit de împrumut

căutare executiv al debitorului - o măsură de executare silită, care se bazează pe art. 65 din Legea federală №229. Acesta include nu numai stabilirea locației pârâtului, dar, de asemenea, conturile sale de proprietate și venituri. De asemenea, creditorul are dreptul de a efectua căutări ale debitorilor și transmite aceste informații la FSSP.Astăzi, în România trăiesc 147 de milioane de oameni din care 50 de milioane au luat un împrumut bancar, IFM sau de la creditorii privați. Mai mult de jumătate au făcut acest lucru în mod repetat.

Cum este debitorul dorit de împrumut

Din cauza situației economice nefavorabile din țară 10% din debitorii nu pot plăti înapoi.

Oamenii se tem să meargă la contactul cu băncile și agențiile de colectare și încep să se ascundă de ei:

Băncile care doresc să se întoarcă banii, împreună cu interes și să înceapă să efectueze urmărirea debitorului. Fiecare banca are propriul motor de căutare, dar, în general, acestea sunt similare. Oficialii de securitate, foști lucrători ai agențiilor de aplicare a legii din cauza acestei similitudini a acțiunilor observate.

Urmărirea unui debitor la împrumut

Imediat, căutarea în sine este împărțit în mai multe etape. Pentru fiecare dintre acestea corespund anumitor angajați din diferite departamente de recuperare.

  • avocați;
  • apelurile de ieșire din grup;
  • ieșire de grup;
  • Departamentul băncii de combatere a fraudei;
  • alte departamente specificate în reglementările băncii.

Cum este debitorul dorit de împrumut

Analiza datelor împrumutat:

  • arată valoarea plăților datoriei și ipotecare;
  • locul de reședință a debitorului;
  • locul de muncă;
  • prezența vizibilă a rudelor sau colegilor care ar putea face din creditul debitorului într-o bancă înainte.

Apelați colector debitor

Important! Colectorii și colectarea angajații băncii, sunt introduse în rezultatul programului negocierilor. Apelul următor este afișat vorbesc eu și toate aranjamentele.

persoană conectat

Cum este debitorul dorit de împrumut

Ce se întâmplă în acest caz:

În cazul în care debitorul nu reușește să găsească, le-a transferat direct la problema datoriei, în cazul în care nu, caută.

Lăsați informații de contact.

Important! Vecinii, în contrast cu rudele, nu încerca să ascundă informații despre debitor și spune tot ce știu. De multe ori, oamenii nu se ridice în picioare apeluri colectoare vecini și pentru a intra în contact, iar mai târziu să plătească datoria.

Vecinii sunt în mod constant argumentând cu debitorul, presiunea asupra lui, a cerut să plătească datoria. Dacă numai apelurile oprite.Baze de date

Mulți colecționari sau angajați de blocare a pieței, foști angajați ai mai multor agenții de aplicare a legii de stat.

Prin colegii lor, ei „pumn“ de baze de date sau de poliție existente FSSP:

Băncile și agențiile de colectare de multe ori au stabilit o astfel de bază de date ca „Cronos“ și „Octopus“.

Cum este debitorul dorit de împrumut

În aceste programe, acesta afișează toate datele de pe persoana:

Toate lucrările se face personalul solicită grupului, fără a părăsi biroul. În cazul în care o persoană nu poate fi găsit, atunci informația este transmisă grupului de lucru de site. Care stabilește contactul vizual cu familia, prietenii, colegii ale debitorului.

În echipa oaspeti

Important! Rezultatele de plecare sunt introduse în calculator. În cazul în care suma datoriilor mici, iar distanța până la locul actual de reședință al debitorului mult (de la 150 km la sediul central), nu se efectuează check-out va fi.

Declarație privind lista dorită a averii debitorului

Căutați proprietate este o prioritate pentru acțiune. Angajații numai instituțiile de credit nu pot pătrunde în locuința debitorilor și să ia lucrurile pe care le plac. executorii judecătorești au doar dreptul de a utiliza astfel de metode, ca parte a procedurii de executare.

De asemenea, ofițerii de poliție pot oferi creditorului de a lua echilibrul lucrurilor debitorului. De exemplu, imobiliare sau o mașină.

Cum este debitorul dorit de împrumut

Cum funcționează:

Vă rugăm să consultați lista de lucruri pe care urmează să fie confiscate, este posibil în acest articol.

Executorul judecătoresc poate deschide pârât de locuințe, chiar dacă nimeni nu este acasă și pe baza Sec. 8 Art. 69 FL-229 pentru a efectua măsuri de blocare a pieței. Dar acest lucru este rar utilizat și numai atunci când datoria majoră.

Dacă FSSP nu a putut găsi proprietatea la locul de reședință al debitorului, creditorul are dreptul să solicite o căutare a proprietății. De exemplu, Banca prin canalele sale învață că debitorul are tranzacții imobiliare pe care este posibil să se conteste. În această situație, este scris cerere de inspecție a obiectului. Și dacă ofițerii de poliție a relevat faptul nulității tranzacției, aceștia vor fi arestați de proprietate în rambursarea datoriilor.

Urmărirea debitorului în cadrul unei proceduri de executare

Urmărirea unui debitor nu se limitează la țara noastră. Conform dreptului internațional, acesta poate fi implementat și în alte state (art. 65 h. 2 FL-229).

De fapt, în cazul în care o persoană care datorează o sumă mare de ea va căuta prin toate mijloacele, chiar și în străinătate, și de multe ori dă rezultate. Recuperarea altor țări, la solicitarea părții române de a aresta proprietatea concetățenii noștri care au decis să fugă în străinătate.

Sfat! Dacă aveți o datorie mare, nu ar trebui să încerce să scape, doresc să găsească. Este mai bine să folosească o lege legitim faliment. După recunoașterea creditorilor dvs. de insolvență orice acțiuni ulterioare intră sub incidența Codului penal (extorcare de fonduri).

Calc o masina debitor

Executorii judecătorești sau creditorii care au obținut un ordin de executare se poate aplica la poliția rutieră să declare mașinile gaj în căutare, în cazul în care debitorul încearcă să-l ascundă.

Cum este debitorul dorit de împrumut

Din acel moment, masina lovește lista de oprire a tuturor polițiștii din România. Atunci când numărul afișat pe camerele de luat vederi, sistemul „Flow“ poate notifica ofițerii de aplicare a legii, care au oprit imediat vehicule și l-au transportat cu lira masina.

De asemenea, această mașină nu poate fi pus pe înregistrare.

Important! Dacă decideți să vândă mașina garanție fără acordul băncii, de exemplu, obținerea unui titlu duplicat, este o infracțiune (Art. 159 UKRumyniyamoshennichestvo).

Colectorii cheltui ceva de lucru serios pentru a identifica debitorul, dar în 80% este fără nici un rezultat. În cazul în care o persoană a decis să nu plătească datoria, apoi să-l facă să este foarte dificil. băncile Sue poate fi ani. acțiune Aprod provocat și anulate.

Întrebați un expert: