Fotografie de pe permisul de conducere

Fotografie de pe permisul de conducere

Pregătirea documentelor pentru obținerea unei licențe de orice fel - evenimentul este întotdeauna responsabil și supărătoare. Cel mai adesea trebuie să se confrunte cu dificultăți în cursul completării chestionarului sau imaginile selectate. Nu este o excepție și întrebarea a ceea ce ar trebui să fie în licență de fotografie conducătorului auto.

Fotografie de pe permisul de conducereDrepturile noului eșantion

Permisul de conducere pentru șofer - un al doilea pașaport, care permite controlul vehiculului, dar în același timp, un mijloc de identificare. De aceea, trebuie să respectați toate formalitățile de înregistrare, astfel încât acestea să poată fi considerate valabile.

Înainte de a vă da seama ce are nevoie de fotografie de pe permisul de conducere, ar trebui să fie înțeles ca procesul de design arată astăzi. Formularul de licență nouă este fabricat cu ajutorul unui echipament optic și electronice speciale. Oferă proces complet automatizat: rezultatul este un document, citiți informațiile pe care este posibil cu ajutorul cititoare electronice.

Informațiile conținute în documentul pe ambele părți. Pe partea din față, puteți trage următoarele date:Trecerea Comisiei de a obține un permis de conducere 1. Nume.
 2. Data nașterii conducătorului auto.
 3. Locul nașterii sale.
 4. Data eliberării documentului.
 5. Perioada de valabilitate a acestuia.
 6. Autoritatea care a eliberat.
 7. numărul de licență.
 8. Semnătura.
 9. Print.
 10. Foto.

Photo este situat pe partea stângă a drepturilor. Ar trebui să se facă luând în considerare toate cerințele. În caz contrar - dacă identifici identitatea conducătorului auto nu va fi posibil pentru ea - dreapta poate fi considerată nulă.

Este de la sine înțeles că este acum responsabil pentru exactitatea fabricație a imaginii cade pe umerii personalului de inspecție, și este mult mai ușor de viață de către conducătorii auto.

Cu toate acestea, ar trebui să știi unele subtilități care trebuie îndeplinite și solicitantului. Mai întâi de toate - nu uitați să aibă grijă de aspectul dvs. atunci când se aplică. După efectuarea fotografiilor va avea loc în acea zi. Cât de bine veți obține imaginea va depinde de propria vigilență.

Fotografie de pe permisul de conducere

Deci, trebuie să respectați următoarele reguli:

 • o persoană trebuie să fie plasate strict în centrul fotografiei, un aspect ar trebui să fie îndreptată doar înainte;
 • facial expresie - neutru, fără un zâmbet, tristețe și alte emoții;
 • ochii ar trebui să fie deschis, astfel încât să puteți vedea culoarea lor;
 • fundal - culoare deschisă, solidă.Când aveți nevoie de un permis de conducere de înlocuire a lui

Atenție! Filmat pe fotografie pentru un permis de conducere poate fi fără ochelari, chiar dacă le purtați tot timpul. Întregul Secretul este că, pe partea dreaptă sub „informații suplimentare“ vor fi făcute pentru a ștampila pe care le prezintă lentilele obligatorii purtarea sau ochelari.

Dimensiunea fotografiei de pe permisul de conducere este reglat automat, de obicei, este de 3 până la 4 cm. Nu uitați că imaginile pe care le vor avea nevoie nu numai pentru a se forma drepturilor. Două fotografii cu zonă va trebui să se pregătească pentru cartea dvs. de examen într-o școală de șoferi și același - pentru cardul medical - fără colț. Toate imaginile trebuie să fie făcută pe hârtie mată. Gloss pur și simplu nu va accepta.

Este mai bine pentru a face toate fotografiile în aceeași zi. Deci, ești toate imaginile vor arata la fel, ceea ce facilitează foarte mult activitatea angajaților inspecției și o școală de șoferi.