scarlatină - simptome și semne ale bolii la copii și adulți

boli infecțioase ale gâtului de multe ori se dezvolta in copilarie. Fiecare părinte grijuliu ar trebui să știe ce semnele de scarlatină, în timp util pentru a oferi ingrijire medicala la firimituri sale. Obiectivul principal al adulților - în timp util pentru a recunoaște primele simptome, metode conservatoare de a extermina activ grup streptococ A.Primele simptome

Perioada de incubație a bolii nu se manifestă în nici un fel, activitatea stafilococică este palpabila numai 5-7 (maxim 12) de zile de la data infecției copilului prin picături din aer. Principalul simptom este incepand de scarlatină - febră mare, dureri în gât severă. Notificări pentru adulți că micul pacient incetat sa mai manance, comportau pasiv, iritabilitate mai doarme. În cazul în care un copil este lovit scarlatină - simptome ale afecțiunilor copiilor sunt:

 • inflamație și edem al laringelui;
 • crizele de migrenă;
 • slăbiciune generală;
 • convulsii;
 • greață, vărsături;
 • Temperatura de violare a nivelului de 40 de grade;
 • delir.

scarlatină - simptome și semne ale bolii la copii și adulți

Simptomele clinice de scarlatină

Boala se manifestă în mod spontan, iar din faza inițială la manifestările clinice nu se extinde mai mult de o oră. Este necesară perioada acută pentru a opri, în caz contrar intensitatea simptomelor a crescut numai, atrage pacientul la pat. Medicii recomandă insistent să acorde o atenție la simptomele de scarlatină Filatov. El caracterizează paloarea triunghiului nazolabiale pe fundalul erupției generale a pielii. Alte simptome de scarlatină sunt:

 • apariția de puncte roșii pe piele cu un diametru de 1-2 mm;
 • în creștere simptome anginoase;
 • amigdalele crește aspectul plăcii albe pe mucoasa bucala;
 • mâncărime, inflamarea pielii;
 • vărsături repetate;
 • atacuri severe de durere;
 • slăbiciune în mușchi.

Scarlatina la copii - simptome

În cazul în care pielea apare erupție cutanată fină care se formează buzunare mari în falduri, aceasta este primele semne de scarlatină. Adulții ar trebui să vadă starea de gât, pentru a măsura temperatura corpului. Simptomele de scarlatină la un copil să crească în mod spontan, deci este greu sa nu observi o recurență. Formele de aceasta afectiune sunt:

 1. Atipice. Boala este etapa ușoară. Simptomele sunt ușoare, pacientul se simte bine, nu este de așteptat complicații după recuperare.
 2. Tipic. Simptome intense de înspăimântă, apare la complicații severe, cu potențial de laringe necesita un tratament cu antibiotice prompt.

scarlatină - simptome și semne ale bolii la copii și adulți


Primele simptome de scarlatină la copii

Imediat după perioada de incubare, stratul superior al epidermei apar mici rash primul roz, apoi roșu închis. Aceasta este o consecință a activității crescut de infecții patogene, care pot fi eliminate cu antibiotice. Erupții cutanate de scarlatină la copii este puternic zgâriat, ea se extinde pe tot corpul, în creștere în dimensiuni, cum ar fi o „pielea de găină.“ În cutele medicului de diagnostice erupție la scară, care, în absența unor măsuri terapeutice se transforma in rani.

Principalele simptome de scarlatină la copii

erupții cutanate mici pe părinții bodyguarzi copilului. Adulții știu cum arată scarlatină, astfel încât să nu întârzie efectuarea unor măsuri de remediere, în plus, nu auto-medicate. În cazul în care pielea este curat, aceasta nu înseamnă că boala nu este prezent, este important de a apela la medic la domiciliu și să examineze starea gâtului cu plângeri specifice. Chiar și în studii de laborator, nu este nevoie să patologie suspectă. Simptomele inițiale de scarlatină la copii sunt după cum urmează:

 • friabilitate mucoasei orale;
 • roșeață și umflarea amigdalelor;
 • alb cavitatea de acoperire lacune;
 • durere în gât, agravată de înghițire;
 • umflarea ganglionilor limfatici.

scarlatină - simptome și semne ale bolii la copii și adulți

scarlatină ascunse la copii - simptome

Unii părinți cred în mod eronat că boala menționată este întotdeauna însoțită de o erupție pe piele cu mâncărime. Nu se cunoaște cazuri de boli acute fără umflarea și înroșirea derma. Absența simptomelor severe complică considerabil diagnosticul, deoarece trebuie să se diferențieze rapid boala, rupe la terapie intensiva. Scarlatina fără erupții cutanate este la fel de periculoasă ca tânăr pacientul nu poate mânca alimentele în cantități normale, care suferă de greață și vărsături.

Sub recidiva experiențe pacient slăbiciune, tinitus, dureri musculare, fior neplăcut în organism, confuzie. Acesta poate fi iluzii confuze și obsesii, crampe și tulburări nervoase. În forma severă a bolii, chiar și în absența unor erupții cutanate observate salt bruscă a temperaturii, acesta devine un argument puternic pentru un copil internat în clinica de boli infectioase.

scarlatină la adulți - simptome

Boala apare rar la generația mai în vârstă, dar medicii nu exclude o recădere bruscă cu o nevoie suplimentară de spitalizare de urgență. simptome ușoare de scarlatină la adulți apar rar, de cele mai multe ori este un salt ascuțit la temperaturi de peste 39 de grade. Alte simptome sunt similare cu simptomele de intoxicare a unui organism atunci când sistemul imunitar este lupta cu substanțe otrăvitoare facilitează excreția lor rapidă. Simptomele de boli sunt:

 • senzație de greață constantă;
 • se ridică periodic vărsături;
 • o lipsă totală de apetitului;
 • pierdere în greutate drastice, scădere în greutate;
 • amețeli, zgomote în urechi;
 • simptome pronunțate de dispepsie.

scarlatină - simptome și semne ale bolii la copii și adulți

scarlatină în timpul sarcinii - Simptome

Tratamentul conservator de gestație are limitele sale. De exemplu, este interzis să ia antibiotice, altfel poate afecta dezvoltarea copilului in utero. De aceea, mama viitoare trebuie să fie deosebit de vigilentă în cazul în care infecția progresează la un organism gravidă. Este important de remarcat la primele simptome de scarlatină, cap la medic, pentru a primi recomandări valoroase pentru acțiuni viitoare.

În timpul sarcinii, boala se manifestă sub formă de lumină, nu complică fertil și nu afectează viața intrauterină. Principalele simptome este considerată o erupție pe piele, care pot fi tratate cu decocturi din plante, și dureri în gât. Pentru a elimina durerea, medicii recomanda medicamente care economisesc sau remedii populare. ginecolog locală monitorizează starea viitoarelor mămici, notează toate schimbările sentimentul general, sensibile la următoarea exacerbarea simptomelor.