tratamente

De fapt, tratamentul este de trei feluri:

 • etiologic
 • patogen
 • simptomatic.

Fiecare tip are un anumit obiectiv. Să ne uităm la ea.Tratamentul etiologic. Cel mai de încredere, este cel mai sigur mod de a recupera. De ce? Da, pentru că impactul este foarte asupra cauzei, rădăcina bolii. După cum știți, chiar și cel mai puternic copac va muri dacă distruge rădăcina acestuia, sau chiar un ciot de copac poate din nou și din nou pentru a da muguri verzi. Un exemplu de tratament etiologic este tratamentul aproape oricărei boli infecțioase. Să presupunem că o persoană are sifilis, atunci medicul îi prescrie un grup de antibiotice, care sunt ucid directional Treponema pallidum (agentul cauzal). Și iată! O persoană este sănătoasă! De ce, atunci, nu toate asa trata? Faptul că nu orice cauza a bolii este cunoscută. De exemplu, cancerul - medicii pot vorbi la nesfârșit, că radiații, fumatul, alcoolul, gazele de eșapament provoca dezvoltarea cancerului, dar contribuie doar la apariția principalele motive pentru crearea la sol, cu alte cuvinte. Ce fel de motiv este încă necunoscut, probabil, această mutație genetică, dar nimeni nu știe sigur.

Calea de ieșire din astfel de situații este un tratament patogenetic - atunci când nu știm ce cauzeaza boala, dar știm cum continuă. De exemplu, într-o etapă inițială de cancer uman (primul sau al doilea grad, și, uneori, a treia), apoi chirurgul oncologie se usuca pur si simplu tesut „dăunător“, lăsând doar sănătos - patogenia întrerupt, astfel încât următorul pas pentru dezvoltarea bolii nu este substratul.Din păcate, uneori, medicamentul este lipsit de putere, chiar și astăzi. Este trist, este, de asemenea, nu mai puțin frecvente. A patra etapă a cancerului, sifilis tertiar, SIDA, anumite boli autoimune, ... atunci medicul prescrie un tratament simptomatic. Nu este o modalitate de a vindeca pacientul, îmbunătățește doar starea lui - ameliorează durerea, ascunde unele dintre manifestările bolii. De multe ori un tratament simptomatic prescris pe moarte, dar fiecare dintre noi experimentat-o ​​pentru tine. Ai avut febră? Băut febră? Aici aveți un exemplu.

Și așa, acum trebuie să înțeleagă diferența dintre un tratament simptomatic, patogenic și etiologic și pot învăța cu ușurință acest lucru sau că boala, gândindu-mă că potrivit pentru tine, dar vă rugăm să nu uitați să mergeți la medic - experiența și profesionalismul cunoștințelor goale extrem de complementare.

P.S. Și unii oameni merg la medic și nu trebuie să. Le place sa ma uit la videoclipuri erotice acasă cu soția lui sau unul. Uita-te și bucurați-vă Erotica!

Nu fi bolnav și tratate la timp!

Nu ratați aceste articole!

 • tratamente
  Picături de la alcoolism Alkoprost
 • tratamente
  tratament terapia cu ozon
 • tratamente
  Pentru a bea sau a nu bea, tu decizi!
 • tratamente
  Cum de a opri potabila
 • tratamente
  Apelați psihiatru la domiciliu