Cum de a căuta moștenitorul tronului româno - studopediya

Dar cine, atunci, astăzi moștenitorul legitim la tronul românesc?

Prezentat în cartea noastră genealogia Romanovilor (anexa 12, 13 și 14) și „Femeile în alte linii ale dinastiei Romanov“ (anexa 16) sunt destinate numai ca sursă de date pentru moștenitorul legitim pentru a căuta tronul românesc. Pentru principiul primogenitură, așa cum am arătat mai sus, este completat cu o serie de alte cerințe importante.Dacă rămân legitimiști fără compromisuri, care se bazează pe toate cerințele legilor Imperiului românesc, este necesar să se verifice: în conformitate cu aceste legi, nici unul dintre descendenții direcți de sex masculin Romanovilor nu are dreptul la tron, pentru că toate provin din căsătorii inegale.

Cu toate acestea, aici există o mulțime de întrebări importante: cum să-l aplice pentru a se posteritatii legile românești de succesiune? Nu un ochi orb aici este permis să inegale căsătorii, divorțuri, căsătorii intruneasca canoane ortodoxe - care nu este corectat printr-o simplă conversie la Ortodoxie? Numeroase astfel de inconsecvențe (deoarece acestea nu sunt în contradicție regulile de dinastii străine și religii), vom vedea de obicei la puii de sex feminin al acestor linii. Dar dacă acest lucru nu este permis pentru descendenții actuali români ai Romanovilor, de ce străine ar trebui să fie mai puține cerințe - doar pentru că sunt străini? Ar fi ilogic.

În special, din punct de vedere al ortodoxe, fiice descendenți Chiril (Mary și Kira -. Tabelul I și II), inițial cade din considerare ca având loc de la căsătorie inacceptabilă și contrară art. 64. În continuare, dacă copiii ravnorodnym ca numai domnind (deși decorative) dinastii, sau asimilate acestora și a domnit în trecut? (Dar de ce nu se aplică același principiu urmașilor noștri de Rurik.) Da preferință dacă dinastii ortodoxe (ținând seama de importanța Art. 185), sau provin numai de la primul-născut din cerința unei tranziții ulterioare la Ortodoxie?

Și, în general, nu preferabilă sensului spiritual monarhie Ortodoxă Rusă descendent românesc al Romanovilor, căsătorit inegal, dar o căsătorie ortodoxă, nu de a vorbi în străin rus căsătorit cu căsătorie egală în neortodocșii, divorțat, etc (Nu uitați că .. că cerința ravnorodnosti străin de tradiția rusă - vezi pagina 80-81) [228] ...

Înainte de a aborda aceste întrebări autorității competente din Rusia și legitimă - este imposibil să se facă o listă exactă de prioritate sau care trăiesc în străinătate descendenții Romanov sau solicitanții străini [228a].

Cel mai important: Art. 35 impune ca un astfel de moștenitor cu descendenții renunțat la credința lor (majoritatea acestor persoane - non-ortodoxe) și de la tronul său național, devenind rege ortodox român. Poate că, în secolul al XVIII-lea și nu a fost dificil într-o mai mult sau mai puțin omogene din lumea monarhic de multe ori sa se casatoreasca cu fiecare alte dinastii domnitoare cu adevărat. Dar va permite o astfel de schimbare a conștiinței religioase, naționale și chiar geopolitică a omului occidental moderne? El va fi capabil să înțeleagă profund „exploatație“ sensul monarhiei ortodoxe, care cere sacrificiu de sine -, spre deosebire de monarhiile sale obișnuite decorative? Va firma în confruntarea spirituală inevitabilă cu fosta sa apostaziat patria? Vrea să arunce toate cuibul confortabil și pentru a muta în chinurile turbulențelor din țară, chiar și limba pe care abia el știe? Și dacă un astfel de străin nu poate cunoștință România, percep domnitorul român oamenii lor?Astfel, calea de legitimitate formală pe baza legii existente pe succesiune ne poate duce într-o monarhie fundătură. După calcularea moștenitorul, în urma mecanic litera legii fără a ține cont și de spiritul lor din partea religioasă-mistică a tot ceea ce sa întâmplat cu România în secolul XX - apoi a obține în mod evident monarhie decorativa. (Amintiți-vă de avertizare Elder Lavrentiya Chernigovskogo, sub masca de „rege ortodox“ poate prevala și antihristul.)

Aparent, din impas ar putea fi să schimbe aceste legi (care sa întâmplat înainte) - dar din nou singura autoritate legitimă. Și are dreptul de a face sau de împărat, sau lipsa lui de - Vserumynsky Zemski Sobor.

În absența unor concurenți indiscutabile pentru tron ​​dintre descendenții Romanov acum doar un astfel de Consiliu ar avea dreptul de a decide problema restaurării monarhiei. . (În capitolul 11 ​​al cărții ne-am fundamentat deja validitatea acestei oportunitate, ceea ce indică în mod indirect împăratul, împărăteasa și văduvă-mamă; .. Și chiar Marele Duce Kiril inițial sa declarat în 1922. „gardian al tronului tarului“ - „pentru a continua comanda în ziua când Zemski Sobor proclama suveran legitim. „), Consiliul ar putea desființa, de asemenea, cerința căsătoriei egale și ia în considerare, în ordinea primogenitură toate descendenți ai Romanovilor păstrat loialitatea sa față de Ortodoxie și caracterul rus.

Cu toate acestea, există încă rămân astfel? Toate întrebările formulate mai sus în ceea ce privește caracterul adecvat al străinilor la „de prindere“ la serviciul regelui român, poate fi atribuită cea mai mare parte descendenții Romanovilor, care au emigrat aproape nu au luat parte la depășirea comunismului românesc, și chiar și ei nu au crezut în posibilitatea restaurării monarhiei, devenind străini care și-au pierdut chiar și română limbă. Noi nu știm că cineva din actualul Romanov a participat astăzi, în lupta pentru revenirea România a tradițiilor sale istorice. (Numai un copil de 92 de ani, printesa Vera Konstantinovna EV este un companion de onoare "Imperial română Union-Order" -. Organizația monarhistă cea mai perfectă în străinătate, în frunte cu KK Weimarn)

În plus, vom repeta: coroana regală - nu un privilegiu, dar lucrarea cea mai dificilă, care este capabil de a fi nesustenabilă; Prin urmare, aceasta a scăzut de secvență pe cineva într-o succesiune - nu are o taxă obligatorie: Art. 37 prevede dreptul de a renunța la dreptul la tron. Și dacă nu descendenții Romanovilor ar fi potrivite, se poate merge în măsura în care necesitatea de a schimba opțiunea de dinastia regală -Acest pentru o lungă perioadă de timp nu exclude RIU-O.

Rețineți, totuși, că profețiile cu privire la restaurarea monarhiei ruse, listate pe frontispiciul acestei cărți și alte similare [230] - nu sunt absolute. Aceasta este - după cum a arătat de către Arhimandritul Konstantin (Zaițev) și Ieromonah Serafim (Rose) - aceste predicții pot fi realizate numai în cazul în care există un minim de „oameni potriviți la pocăință, credință vie, eroism“ [231]. Dumnezeu va arăta poporul nostru și regele necontestat al ceea ce este evident, dar numai în cazul în care oamenii vor fi gata pentru ea. „Mâna Domnului puterea de pe pământ, și în timp util, el va pune peste el“ (Sir 10, 4). Profetul Daniel a amintit: „Cele mai reguli înalte în împărăția oamenilor și o dă cui îi place, și seturi de peste ea cel mai de jos al oamenilor“ (Dan 4, 14) În Biblie ni se dă și un exemplu, atunci când ungeri transferat într-o altă dinastie lui Saul David (1 și 2 Kg.).

Dar pentru moment, poporul român, trădat deși Unsul Său care încalcă jurământul de credință în catedrala 1613 Romanov era încă legat de acel jurământ. Scoateți-l din oamenii pot - din cauza incapacității sale -numai același Vserumynsky Zemski Sobor, precum și în 1613.

Desigur, astăzi o astfel de gândire par doar teoretice. Pentru restaurarea monarhiei trebuie să fie restaurarea conștiinței ortodoxe-monarhist lider printre stratul de oameni. înțelegerea necesară a ordinii spirituale a lumii, sensul istoriei și sensul vieții umane. Numai atunci va fi clar că constituția nu este ceva arbitrar pe care oamenii se pot instala pe cont propriu. Aceasta trebuie să corespundă baza spirituală a vieții -Asta este, planul lui Dumnezeu. Numai în acest caz, oamenii dezvolta talentele lor și să fie gata pentru depunerea voluntară a autorității de Unsul lui Dumnezeu, simțind domnia sa ca puterea corectă și benefică a Adevărului în sine, care este imposibil să nu respecte. Numai în acest caz, pe pământ rusesc apare din nou, „exploatație“, care va fi un obstacol în calea „nouă ordine mondială“ a lui Antihrist.