Delicious rapid tort și rețete ușor

Delicious rapid tort și rețete ușor

ingrediente

  • 2 oua;
  • 200 g unt;
  • 2-3 cani de faina;
  • ceașcă de zahăr;
  • un pic de vanilie;
  • dezintegrant sau 1 oră. l. sifon, cu otet hidratat;
  • gem sau marmeladă într-o cantitate de 150-200 g nu sunt consistență foarte lichide.

preparare

Dacă doriți să gătească un tort delicios dulce, puteți folosi următoarea rețetă cu fotografii. Pregătirea acestui tort este foarte simplu și rapid, iar gustul este de neuitat.


1. Untul sau margarina este utilizat pentru primul pas este să se topească și apoi se răcească ușor.
2. Ia un castron adanc si se amesteca zaharul, ouale, vanilie. După amestecare completă, poate fi adăugat la conținutul de ulei răcit.
3. amestecă sarcină Acum amantă și se toarnă făină în porții mici, astfel încât să se evite formarea cocoloaselor. În procesul de amestecare se adaugă praful de copt.
4. Framantati aluatul din compoziția rezultată - porcos, dar care nu este blocat la mâini.
5. Aluatul este împărțit în două părți - o parte dintr-o mare, al doilea cel mai mic și a fost plasat în congelator timp de o oră pentru a fi congelate.
6. Orice forma care apare de obicei turte de copt unse cu ulei.
7. Pune mare parte din aluat în jos și să distribuie cu grijă formele folosite gem sau marmeladă.
8. Se scoate din congelator și partea inferioară a testului, folosind un răzătoare grosier, crumble-l direct la gem. Să acorde o atenție aproape de uniformitatea stratului de aluat superior.


9. cuptorul preîncălzit la 200 de grade sunt plasate sub formă de tort și de copt la foc moderat timp de 20-25 de minute.
O astfel de metodă de a pune o parte din stratul superior poate fi utilizat în coacere și plăcinte sărate. Acest lucru simplifică foarte mult procesul de formare și de a da aspect frumos tort elegant.

Cine nu-i place plăcinte de casă proaspete coapte, aroma dulce de copt, răspândește în apartament? Nimeni nu va refuza bucăți de dulce luxuriante tort cu ceai, mai ales în timpul iernii rece. Vă rugăm familia pentru masa de prânz desert dulce poate fi orice gazda. Pentru aceasta avem nevoie să stoc pe produsele alimentare și răbdare - coacere necesită o mulțime de atenție, astfel încât nimic nu este uitat și nu le confunda. Dar există rețete care nu necesită o mulțime de efort pentru a pregăti. Coaceți-le rapid și ușor, nu necesită costuri mari de materiale și o mare cantitate de timp. Căutarea pe internet, uita la fotografii de plăcinte finite, puteți „lucra în sus“, pofta de mancare si a ajunge la gătit.

Prăjituri cu cartofi și pui

plăcintă cu varză lapte

La fel ca pe acest subiect:

Delicious rapid tort și rețete ușor
Plăcinta de lămâie din aluat sfărâmicios
Delicious rapid tort și rețete ușor
Cum de a găti de umplere plăcintă pe iaurt cu carne?
Delicious rapid tort și rețete ușor
Cum de a găti umplere tort cu ceapa verde si oua?
Delicious rapid tort și rețete ușor
rețete pâine cu usturoi: ușor, rapid și gustoase