Cum de a desena un țurțure în Photoshop

Apa este un desen structură complexă. Apa pura este clar, și în ciuda acestui fapt, vom vedea în continuare, și apare datorită refracției razelor de lumină. Chiar și apa cea mai pura are multe forme care diferă una de cealaltă (picături, suprafața apei, cu jet, etc.). Vă voi spune un secret - de fapt, desen de apă, noi nu trage apă, și va afișa efectele optice pe care le are asupra mediului.În acest tutorial vă voi arăta cum să creați forme de apă înghețată: țurțuri care se încadrează și minciună zăpadă, îngheț, gheață, grindină, etc. Veți avea nevoie de întreaga gamă de instrumente în Photoshop - Layer Styles. perii personalizate. modurile de combinare. filtre, template-uri, și instrumente, "Mix-perie" (Mixer Brush Tool). Chiar dacă în acest moment nu sunteți interesat de desen apă congelată va fi foarte util pentru a avea o lecție pentru a vedea modurile creative și inovatoare de a utiliza aceste instrumente pentru a obține efectele de refracție a corpurilor transparente.Cum de a desena un țurțure în Photoshop

Deci, să începem.

1. Setarea țurțuri Stage

obiecte transparente nu pot fi văzute fără un fundal. Pentru fundal am luat această imagine. Creați un nou strat, sau de a lua lasoul rectilinie obișnuită și desenați conturul turturi:

Cum de a desena un țurțure în Photoshop

Umple-l cu alb cu instrumentul "Fill" (Paint Bucket Tool). Redenumiți strat „de bază“. Deselectați apăsarea Ctrl + D. Mergeți la stratul de fond și duplică, apăsarea Ctrl + J, deplasa în sus și se aplică ca o mască de tăiere la „bază“ layer (Ctrl + Alt + G).