ATV pentru copii cu mâinile 1

În cazul în care copilul dumneavoastră se simte nesigur pe bicicleta, da-i quad biciclete pentru copii - un mijloc stabil și de încredere de transport. Puteți crea propriile mâini, folosind disponibile piese de schimb sau motociclete dărăpănate.Cum de a face quad biciclete pentru copii, cu mâinile

Prin a face copii ATV cu propriile lor mâini, amintiți-vă că sarcina principală - siguranța călăreț. Prin urmare, încercați să tăiați părți de bună calitate și materialele utilizate în mod necesar / au luat în considerare înainte de a utiliza în mod critic. Mai ales se apropie îndeaproape selectarea elementelor de fixare - bolțuri, șuruburi, piulițe și altele.

Precum și la fabricarea oricărui alt mecanism, începe cu desene ale viitorului transporturilor. face cu grijă circuitul quad pentru copii, până pentru a calcula dimensiunea tuturor detaliilor. Pe baza desenului, cumpara un nou sau folosite / au piese pentru toate tipurile de teren vehicul.

Important! Producerea de biciclete quad pentru copii, pentru a opri o transmisie automată, pentru a facilita controlul masinii tanarul pilot.

Deci, începe să producă toate tipurile de teren vehicul, se pregătească în avans:

  • asamblare și de asamblare a unei motorete sau motociclete;
  • profile metalice, țevi și colțuri;
  • Aparate pentru sudare;
  • unelte de construcții și alte consumabile.

ATV pentru copii cu mâinile 1


Desigur, după selectarea motorului de înaltă calitate, al doilea element cel mai important - cadru viitor ATV. Ai grijă de materiale de cea mai de calitate pentru fabricarea cadrului - acesta trebuie să fie foarte puternic. Punctele de sudură trebuie să fie perfect pentru toate tipurile de teren vehicul, în viitor, ar putea aduce mai multe ore de utilizare în toate condițiile meteorologice.

Atașați cadrul selectat motorului și pedale și pârghiile de comandă. Încercați să aprovizionare și sistemul de aprindere utilizat pe același „donator“, care a luat motorul. Montați bateria sistemului de aprindere. Încercați să-l setați, astfel încât taxa nu a fost obligată să demonteze jumătate din ATV. Rezervorul de combustibil pentru copii ATV are nevoie de un volum mic. motocicleta destul de potrivit.

Un loc de muncă bun al sistemului de direcție. Ar trebui să fie ușor de conducător auto mic (a cărui forță și viteză de reacție diferită de a ta). Roțile din față trebuie să se întoarcă cu ușurință. Aveți grijă în special cu privire la frânele vehiculului. Conectați maneta de frână cu o transmisie de frânare pe puntea spate.

Piese de externe ar trebui să fie făcut de către, deoarece pentru a găsi este puțin probabil să reușească de-a gata „haine“ mic quad bike. Dar pentru kit-ul corpului este destul de posibil să se utilizeze piese finite mașini „destinate adulților“.

Pentru comoditatea călărețului Organizați-i un scaun confortabil. Mulți meșteșugari de origine coase scaunul noii spuma densă, mantale materialul său de top pentru saltele gonflabile (neted pe o parte și pe de altă parte lânos).

Amintiți-vă că principala condiție pentru ATV pentru copii - siguranța și fiabilitatea. Prin urmare, în plus față de calitatea pieselor și consumabilelor asigurați-vă că pentru a cumpăra un costum de protecție pentru un tânăr conducător auto. Casca, cotiere și genunchiere sunt necesare nu numai pentru bicicliști!

Ne-ar fi recunoscător dacă distribuiți acest articol în SOC. rețele:

Alăturați-vă comunității kvadrotsiklisty: