Acasă lynx rase similare de pisici - Ziua femeii

După cum puteți ghici de la numele, acasă râși - o pisică, care se aseamănă cu aspectul lor redus copie a animalelor sălbatice, cum ar fi. Dar ei sunt animale de companie surprinzător de bune și loiali.Rase de pisici, cum ar fi râsul

  • Acasă lynx rase similare de pisici - Ziua femeii

Maine Coon - o rasa similar cu trap acasă

Există două rase de pisici, care sunt similare cu trap acasă:

Cele mai frecvente pisica - un pixie-bob. La oameni, acesta este un nume simplu, care este usor de retinut - un mini-trap. Aceasta este o pisica cu o musculatura bine dezvoltate, ciucuri pe urechi și o coadă scurtă. Animalul este foarte modest, nu este supusă nici unei boli și nu vărsat, așa că nu va avea parul lung de pieptănat.

Aceasta este o rasa tanara care a fost crescut doar în anii '80. nume neobișnuit le-a primit prin intermediul reprezentantului său pe Pixie primul nume. Pisica a avut un luminos „râsul“ aspectul și 6 degete la fiecare laba.Rasa Maine Coon este doar începutul pentru a câștiga popularitate printre iubitorii de pisici. Particularitatea acestui animal este dimensiunea sa. pisici Maine Coon sunt considerate a fi cele mai mari din lume. Greutatea animalului poate ajunge până la 15 kg. Ei au un corp alungit, picioare masive și un cap mic.

Natura pisicilor domestice lynx

Trăsături cheie pisica rasa Pixie-Bob:

Aceste pisici sunt legate de proprietarul său, ca un câine. Ei se simt stăpânul său și toate emoțiile sale. Animalul va fi mereu cu tine într-un moment dificil. Aceasta pisica docil cu un IQ ridicat.

Maine Coon are următoarele trăsături:

  • bunătate;
  • afecțiune;
  • bine dezvoltat intelectul.

Aceste pisici de talie mare sunt foarte jucaus. De-a lungul vieții sale, ei sunt gata să se distreze cu proprietarul, în orice moment al anului. Proprietarii acestei rase spun ca Maine Coon nu sunt indiferenți față de apă. Animalele de companie sunt bucuros să se joace cu ea, și de aceea este adesea transformat peste bautori lor. În plus, aceasta este o foarte îndrăzneț animale, care sunt gata pentru orice exploateaza pentru master și de cei dragi.

Pisicile precum râsul, câștigă popularitate în creștere. Este animale frumoase și inteligente care devin adevărații susținători ai căminului de familie. Ei sunt loiali stăpânului lor pe tot parcursul vieții sale.