Cum de a începe o relație cu o femeie, un bărbat, un tip

Cum de a începe o relație cu o femeie, un bărbat, un tip

Cum de a începe o relație

Când a fost întrebat cum să înceapă o relație cu o fată. există doar trei răspunsuri posibile pe termen lung:

2. Alegerea logică. La un moment dat va decide că aveți nevoie de o relație. Selectarea de opțiuni preface că sunt disponibile fete familiare. Tu alegi, în opinia dumneavoastră, cea mai bună opțiune, și oferă fata de a construi o relație cu ea. În cazul în care fata este, de asemenea, pregătită pentru o relație și ea are o simpatie pentru tine, atunci ei pot începe.3. Accident. De fapt, el însuși transformat. Asta este, nu are inițial obiective pentru a începe o relație, pentru a seduce fata. Ea ți-a plăcut, ai început să o întâlnească. Și la un moment dat, după ceva timp, știi că, de fapt, au început deja o relație.

În toate cele trei cazuri, această etapă preliminară, de la una până la șase luni, care în linii mari pot lăsa toate lucrurile aluneca. Cel mai probabil, această scurtă perioadă de timp poate dura. Fie la iubire sau cu privire la decizia de gestionare a volitiv, sau au avut nimic de a face - asa ca totul.

În plus, nu se spune, va trebui să construiască relații. Și este foarte de dorit ca la sfârșitul acestei etape de dragoste acolo.

Ce ar trebui să fie între doi oameni într-o relație
(Fără care relația nu este posibilă)

1. Atracția reciprocă. conexiune emoțională, fizică atracție, sexuală. etc. motivator grave pentru a fi cu acest om. Relația fără dragoste și doresc, fie de afaceri sau de prietenie.

2. Confort - un fel de sentiment că sunt confortabile, confortabil cu această persoană. Comfort - este, în esență, o măsură a satisfăcut nevoile dumneavoastră.
În cazul în care confortul nu este, atunci există un conflict. Atracție te atrage „K“ om, și un sentiment de disconfort „de la“ persoană. Și chiar dacă prima atracție este copleșitoare, probabil, mai devreme sau mai târziu, va exista un fel de situație în care copleșească disconfort, iar relația va fi rupt.

Dacă există un confort, dar nu există nici o dorință, atunci acest lucru nu este motivația „K“ este lipsa de motivație „DE LA“. Prin urmare, numai pe confort (satisfacerea nevoilor) relatii pe termen lung nu poate fi construit prea. Da, ca nimic unul de altul nu este respins, dar în cazul în care aveți ceva timp să se răspândească, și nu există nici o forță motrice pentru a reconecta nu va fi.

Prin urmare, confort conduce + oferi un anumit nivel de relație.

3. Al treilea punct - încredere. Aceasta este încrederea că totul va fi bine. Această parte a camerei, atunci când persoana este percepută ca o parte din tine. Această securitate, care nu va fi de orice urâciune, etc. etc.
Dacă luați o unitate și confort ca 2 cărămizi, încrederea - este ca o soluție de lipici pe care le vor lipi. În lipsa încrederii, va fi în mod constant forțați să trăiască în suspans.

Dacă aveți toate aceste trei puncte, este posibil să se gândească la relația.

Ideea este că

este necesar să se gândească mai mult la alegerea unui partener pentru o relație. Nu este necesar pentru a strânge definirea acestor trei parametri. Dacă acești trei parametri nu este prezent, nici măcar partes. Nu pierde timpul, sau al altcuiva. Nu pierde puterea.

Da, dacă vă place (nu criticalitatea percepție), în mod normal nu se poate detecta până când dragostea nu va funcționa. Dar când iubirea vine la un capăt, de obicei, totul apare.

Dacă aveți o relație nu a început cu dragoste, dar cu logica sau un „sine sa întâmplat,“ nu fi leneș pentru a evalua imediat aceste trei parametri.

Me cu ea / el atrage după sine? - atrage după sine. Bine.
Am fost cu ea / el confortabil? - Ei bine comunicat, syak a vorbit, a fost pus într-un alt într-o astfel de situație. - Se pare confortabil.
Am încredere în această persoană? - încredere.
Aproximativ Puteți încerca să construiască o relație.
Dacă undeva strict „NU“ - nu pierde timpul și efort. De ce? - Este în mod evident necesar să se aducă în jos și înscrie în acest caz.

a) Aceste trei puncte sunt necesare absoyutno
b) Mai devreme le verifica, cu atat mai mare sansa pe care le va construi o relatie normala, sanatoasa.

controlul Capture
(Conducând la un potențial)

Dacă după sex amândoi, practic, sa bucurat și doresc să continue, atunci se desfășoară o anumită relații de emulare. Adică, relația nu are, ca atare (relația se desfășoară treptat, mult mai mult decât pare), dar ele sunt simulate. Și voi doi începe să se comporte ca și în cazul în care sunt.

Faptul că sunt atrași unul de altul sexual, aceasta nu înseamnă că este o relație. Ea începe ca un joc. Vei juca rolul de parteneri pasionați, spunând cuvintele speciale dulci, efectuați anumite ritualuri, care sunt de obicei jucate în timpul relației.În aceleași reguli ale jocului - să nu recunoască dacă acesta este un joc. Iar unele dintre cupluri (și, uneori, ambele), acest joc are la valoarea nominală. De obicei, cel care are mai puțină experiență, sau dragoste mai mult - începe să se joace în serios. Unele perioada dureaza destul de armonios, deoarece ambele joacă un rol în dragoste cu un om care este dispus să ierte mult și să ia de dragul cuiva drag.

Cu toate acestea, după un timp, realitatea arată rânjetul, și se pare că sunteți departe de a fi astfel de creaturi bune blând din filmul „Madagascar“ și că fiecare dintre voi, de fapt, egoist. cu nevoile și dorințele lor, care pot fi bine contrar dorințelor și nevoilor celuilalt.

Acest moment în forma sa naturală, este cel mai pronunțat atunci când schimbul de cazare. Când se dovedește unele obiceiuri enervante unul de altul, etc. Unii oameni tind sa în acel moment să fie diplomat, cineva Redneck. Indiferent de gen. Dar acest lucru nu este cel mai important. Cel mai important lucru este cât de mult fiecare dintre voi blocat în acest joc în relație.

Dacă ați jucat până la acest punct de calitate (doar juca și joacă dreapta), este foarte probabil că nu va primi blocat, si partenerul tau. Stuck - înseamnă să-ți fie frică de a pierde relația este mai puternică decât partenerul tau. Dacă rămâneți blocat, apoi despre orice foaie chiar de vorbire nu poate fi. (Vei fi chiar frică să băși în prezența unui partener.) Și dacă nu rămâneți blocat, ar trebui să înceapă să-l arate într-un moment când el începe de fapt perioada de staniu.

Exact când începe, cât timp - l în mod individual. Dar începe atunci când descărcarea începe măști extatice, și sunt prezentate mai întâi sau conflicte minore. Trebuie să arate în acest moment, că ei erau gata să plece în orice moment, în cazul în care partenerul tau incepe kosyachit.

Particularitatea primei perioade de relații pastorale care școlile reciproc de rămas bun. Dar ascunse lor. Apoi, atunci când este vorba de o anumita perioada - partenerul tau incepe sa se relaxeze, ca și în cazul în care nu încearcă să se ascundă în fața ta un anumit comun, sau te aruncă prezentarea sau afișarea de control nejustificate. Vlazit ori de câte ori nu este necesar, încercând să pună niște condiții. Nu este mulțumit cu cei nishtyak ceea ce da, dar vrea mai mult nishtyakov. Etc.

De fapt, o femeie caută să subjuge voia oamenilor. Acest lucru se întâmplă în mod natural și inconștient, dar aceasta este gaura de vierme, care distruge apoi relații. Femeia câștigă înapoi puterea asupra omului o picătură cu picătură, iar omul la început prea fericit să o oblige - pentru că el o iubește!

În schimb, bărbații ar trebui să dea femeilor scutura pe nas de fiecare este efortul său slab la toate costurile pentru a păstra dreptul la prioritate în relația. Dar aici oamenii sunt, de obicei, cu deflector pentru că păstrează relația este mai importantă. Și femeile pot pune cu ușurință un partener în două mișcări - „Vrei să fii cu mine -. Supuneti“ Și oamenii sunt destul de rar pentru a pune spiritul acelorași termeni - „pasăre“ este un păcat ...

Un om trebuie să fie gata să-și piardă o femeie în orice moment. Singurul mod în care el poate ține controlul asupra situației. Dacă nu - el a fost plecat, iar femeia, din nou, pentru a se asigura că ea merită mai bine. Fără să se gândească la ceea ce este de fapt condus de o femeie și ceea ce ea vrea cu adevărat. om, în toată simplitatea ei, trebuie să se constate dorința. El nu își dă seama că femeia pe sine ca el si ura pentru depunerea lui. Permițându-vă să manipuleze (cum ar fi dragostea), un bărbat face o femeie nefericită și începe o relație cu un impas.

Prin urmare, diplomația este irelevantă aici. În acest moment, aveți nevoie de o femeie Prostule în întregime. Cu o explicație clară a cine este responsabil și cine va dracu '. Dar aceste explicații nu trebuie să meargă la limba logicii și a actelor de limbaj. acțiune minimă și maximă a textului.

Este recomandabil să se înceapă Prostule nu pentru nimic grav, iar pentru un fleac, din cauza care și lasă ceva stupid și că partenerul este ușor să se adapteze. Și care este ușor să se aplece, cu atât mai mult cu risc de pierdere. Ideea nu este în glaf, dar în metamessage care, cu ajutorul acestui conflict merge. Ce să gestionați aceste relații, și sunt dispuși să le piardă în cazul în care partenerul tau nu va încerca.

Asta e despre dezvoltarea unei forme naturale de monitorizare timpului de achiziție și control în relație. Deci, există conceptul de master și slave în relație. Tu doar ia-le la momentul respectiv, în timp ce ei sunt încă slabe și au dat doar naștere. Nu în timp ce partenerul sa alăturat lupta pentru reală.

Pentru că dacă începeți să conflict este doar mai târziu, atunci când aceasta apare la 90% din cupluri, atunci când senzație de rece, nu este un fapt ce este peste tot, cine va câștiga, și așa mai departe Conflict și conducerea de captare necesară atunci când senzație foarte cald, iar relația a fost slabă și instabilă.

În literatura de specialitate psihologică un sens pozitiv, se crede, spunând că, dacă perechea începe dezasamblarea pentru putere, înseamnă dragostea învins. Cred că acest gunoi. De fapt, până când structura haotică - nu este viabilă. Nu e de mirare chiar și furnici, albine, etc. Este necesar pentru supraviețuirea ierarhiei comunității. Același mamifer. Pachetul ar trebui să fie lider. Armata ar trebui să fie comandant suprem. Pe nava ar trebui să fie căpitan.

După ce, la un moment dat, am fost captivat de toate aceste tiradă de bune pozitive, și cărți bune. De exemplu Fromm: „Pentru a avea sau de a fi“ sau Buber: „Două imagini de credință“ (despre relația: I-te, I-l), Shostrom despre actualizer și manipulatoare, Gerald Dzhampolsky - despre construirea unor relații pozitive, Karl Rodzhers, si multe multe altele ...

Este bine și o carte bună ... Dar, din păcate, la un anumit nivel - un nonsens total. Toate aceste lucru carte pozitivă. Și funcționează bine - răspândirea bun, rezonabil și etern. Dar cu o singură condiție - că aveți avantajul de a forța pentru a pune în aplicare în mediul lor aceste aceleași principii. Fara aceasta, principala condiție pentru toate aceste cărți într-o aplicație practică - rahat.

Prin urmare, în etapa inițială a relațiilor, toate pârghiile de putere, care pot fi implicate într-o relație - trebuie să se implice. În cazul în care aceste pârghii josnice - pentru a pune presiune asupra lor nu este necesară. Dar, pe de altă parte, pur și simplu trebuie să înțeleagă, în mâinile căruia leviere. Nici unul dintre maneta nu ar trebui să împartă. Această prostie incredibilă. Nu este necesar să se poarte colierul de strângere și eliberați în mâinile partenerului. Nu ar trebui să se bazeze pe pârghiile de putere pentru oricine, dar ei înșiși.

Cu toate acestea, „Tao Te Ching“ - arta de guvernare - spun - „încredere: încredere în puterea“

Așa e. Trust. Acum, că toate pârghiile voi - încredere. Desigur, efectul de levier mai de încredere pe cei pe care nu poate fi luat: voința ta, independența, capacitatea de a supune sentimentele, etc. Cu ei începe calea de depunere a lumii. Inițial, pentru a supune slăbiciunile noastre, le, viața ta, și apoi influența pe alții, și lumea din jurul tău ...