Trebuie să creeze coperți pentru CD-uri

- aplicaţii

Prezentare generală a programului pentru crearea de coperți pentru CD-uri.

Sover-expert - una dintre cele mai simple programe (Figura 1). Download gratuit software-ul Cover Expert 1.7.237 portabil Rus cele mai bune link-ul aici, doar făcând clic pe numele programului-Sover expert. Această versiune a Cover Expert nu necesită instalare și de instalare care nu se incarca sistemul. Pentru a interfeței limba română a fost, trebuie să mergeți la: Options -> Language -> Rusă.Trebuie să creeze coperți pentru CD-uri

Figura 1. Programul Sover-expert

Trebuie să creeze coperți pentru CD-uri

Figura 2. Acasă Programul Quick Cover 3D

Descarcă programul Q3DCover Russifiers și este cel mai bine pentru link-ul. După descărcarea instalarea programului consider că este necesar să se facă unele precizări.

Primul program de razarhiviruem deschis. Apoi Quick3DCover2.0.1 deschis dosar (Figura 3).

Trebuie să creeze coperți pentru CD-uri

Figura 3. Programul de instalare rapidă Cover 3D

Făcând clic pe pictograma q3csetup2.0.1. Instalați programul pe computer. De obicei, setarea nu cauzează dificultăți. După instalare, trebuie să copiați folderul CRYASK înlocuirea în dosarul cu programul instalat. Pentru a face acest lucru, copiați mai întâi CRYASK dosar. găsi un dosar cu un program (în acest caz, «ProgramFiles» pe disc „C“), deschizându-l (Figura 4) și lipiți CRYASK dosarul copiat (Figura 5).

Trebuie să creeze coperți pentru CD-uri

Figura 4. Locul de amplasare de instalare pe calculatoare

Trebuie să creeze coperți pentru CD-uri

Figura 5. Introduceți CRYASK dosarul copiat

Pentru interfața rusificare asemenea copie dosar q3c (Figura 4) și, în același mod inserat în directorul cu software-ul instalat. Toate pagina principală ia forma, așa cum este prezentat în figura 2 și este gata pentru utilizare.

CdCoverCreator Crearea invelitoare pentru discuri

Huse pentru CD-uri

Trebuie să creeze coperți pentru CD-uri

Când CdCoverCreator de ajutor de pe internet, puteți descărca capacul original, pentru mai multe unități CD sau DVD, precum și a crea propria acoperire „de la zero“. Introduceți discul în unitatea și programul va colecta și completează automat întreaga informație de disc (artist, album, titluri de cântece și cântece, cântece de joc timp) folosind o bază de date centralizată CDDB. Programul este ușor, permițând minim de timp și efort pentru a crea un capac, inserați, autocolant sau broșură în stil, calitate si profesionalism.Trebuie să creeze coperți pentru CD-uri

Dimensiune fișier 2.7 MB

DVD acoperă Slim gratuit pentru CD-uri

Trebuie să creeze coperți pentru CD-uri
Scopul programului DVD Slim Free - Crearea de coperți pentru discuri (CD, DVD, VHS, PS1, PS2, PS3, PSP, Nintendo Wii, BlueRay, Xbox, și altele asemenea). Capacul este capabil de a converti cartoane standard în capace grosime 5, 9, 7 și 14 mm în dimensiune și acoperire. Puteți căuta în coperți pe internet. Programul conține o mare varietate de tipuri de capace pentru CD caseta / DVD / Blueray, subțire și mini. Interfață DVD Slim Free simplu, ușor de utilizat, cu suport pentru mai multe limbi. Programul este ideal pentru a crea rapid opere de artă simplu, „fără fanatism.“

Crearea de coperți pentru discuri

Când creați un capac, puteți utiliza fotografii și alte imagini digitale de pe hard disk cu suport pentru droguri și Drop, selectați tipul de acoperire, introduceți numele și inscripțiile. Programul vă permite să imprimați capacele de pe imprimantă. Arhiva pentru download sunt inglobate distro DVD Slim gratuit și versiunea portabilă.

Trebuie să creeze coperți pentru CD-uri

Dimensiune fișier 9.96 MB

Acoustica CD / DVD Label Maker 3.33 Rus portabil (Portable PAF) - Crearea de capace pentru CD / DVD

Descărcare | Descărcare Acoustica CD / DVD Label Maker 3.33 Rus portabil.

Descărcați software-ul portabil gratuit - portabil CD / DVD Label Maker!
CD / DVD Label Maker - program pentru a crea coperți pentru unități CD / DVD.

Acoustica CD / DVD Label Maker portabil - o interfață de limba rusă!
(Link-uri pentru a descărca CD / DVD Label Maker la partea de sus și la sfârșitul știri)

Descriere versiune portabilă de Acoustica CD / DVD Label Maker portabil

Portabil Acoustica CD / DVD Label Maker Rus - unul dintre programele cele mai de succes pentru a crea coperți pentru CD-uri și desene pe suprafața lor. Acoustica CD / DVD Label Maker poate fi plasat automat pe lista de piese de acoperire de disc, precum și utilizat pentru a compila o astfel de listă de liste de redare software WinAmp, iTunes, Easy CD Creator și Acoustica MP3 CD Burner.

Pentru utilizatorii fără experiență prevede crearea de capace Acoustica CD / DVD Label Maker utilizând un pas cu pas expertul. inclusiv Acoustica CD / DVD Label Maker acceptă crearea de inscripții pe marginea discului.

Trebuie să creeze coperți pentru CD-uri

Principalele caracteristici ale Acoustica CD / DVD Label Maker 3.33 Rus portabile:

Sistem de operare: Windows 95/98 / NT / 2K / ME / XP / Vista / 7


Informații suplimentare despre programul portabil


# 9679; Descărcați Acoustica CD / DVD Label Maker 3.33 portabil Rus / Eng - portabile program de CD / DVD Label Maker (8,67 MB): Descărcați de Letitbit | descărcare TurboBit

Portabil Ashampoo Cover Studio 2.01 RUS - Crearea de coperți pentru CD / DVD

Trebuie să creeze coperți pentru CD-uri

Ashampoo Cover Studio - un nou program de celebrul dezvoltator german, care vă permite să creați coperți pentru CD-uri. Cu acest instrument puteți crea coperți pentru CD-uri lor pentru o perioadă mică de timp decât ar fi făcut manual. Programul suporta toate formatele populare pachete CD / DVD, precum și cele mai recente imprimantă cu imprimare directă pe disc. Dintre caracteristicile programului este de a oferi suport pentru toate tipurile de unitate CD-ROM standard, gata de utilizare cu ajutorul unor șabloane piei, pe care trebuie doar să introduceți datele dvs. text / imagine, de a crea propriul design de acoperire si multe altele. La fel ca multe produse de dezvoltator, programul are o interfață plăcută, elegantă și multilingv.
caracteristici:
- Crearea de capace pentru toate tipurile de CD / DVD moderne
- piei Utilizați șabloane
- Creați propriul design de acoperire, folosind fundal, imagini, text și alte lucruri
- operare rapidă și ușoară
- instrumente integrate pentru editare de text și imagini
- Citirea datelor de la CD-uri de muzică pentru a compila tracklistul în câteva secunde
- Interfață utilizator cu design elegant
Dimensiune 42.3 Mb

Trebuie să creeze coperți pentru CD-uri