Tipuri de documente de călătorie - studopediya

contract de transport Concluzie între călător și-transportatorul pentru a certifica TRECERE Document (bilet). Document de călătorie - un document formular prescris, care include numele, numărul și seria documentului, numele stației de gară și de plecare rutier și destinație rutieră, numărul de pasageri, costul data biletului de expirare, numărul trenului, numărul și tipul de mașină, numărul locului, timpul de sosire și plecarea trenului.Biletele la tipul și înregistrarea problemei de proces există mai multe varietăți:

Bilet gol - din hârtie cu model colorat cu urme de apă este format din 3 părți (dreapta - bilet, stânga - coloana vertebrală a casier, casier parte din mijloc este tăiat în funcție de distanța de deplasare corespunzătoare a frontierei) se eliberează pentru fiecare pasager, este umplut manual. numărul trenului și data de plecare indicată în compartiment.

Efectuarea martor bilet combinat se face la stațiile cu un număr mic de pasageri, în absența terminalului de automatizare Express.

Biletul trebuie să fie un pumn ac, în cazul în care data de plecare și anul indicate în cifre arabe, și o lună - Roman. La efectuarea unei bilete combinate goale sunt autorizate să folosească sigilii de mastic.

Stingerea de bilete de produse, după cum urmează: biletul este pliat în jumătate și trageți un colț mic. Acest lucru nu este de a încălca semne komposternye.

Tipuri de documente de călătorie - studopediya

Tipuri de documente de călătorie - studopediya

Bilet martor sistem „Express“ - se face automat prin intermediul dispozitivului biletopechatayuschee pentru a forma o alunecare, este alcătuită din 3 părți:

1 - document de călătorie se face la „Căile Ferate model“ pe suport de hârtie, are un filigran, o hologramă care conține inscripția „Căile Ferate Ruse“, „20“ are un număr corespunzător numărului

voucher bilet și casier cupon cu 1 sau 2 litere și 13 cifre;

Acest document de călătorie - singurul care vă dă dreptul de drum. În cazul în care pasagerul a venit să aterizeze doar cu primul strat, este permis să călătorească, dar este necesar să se elaboreze o declarație de forma generală.

Tipuri de documente de călătorie - studopediya

2- cod pilot, este destinat utilizării conductor vagon pentru monitorizarea și disponibilitatea în continuare controlul procesului financiar și statistică. dreptul de drum nu, păstrat de conductorul auto, la sfârșitul călătoriei cu trenul trebuie șef pentru prelucrare ulterioară

Tipuri de documente de călătorie - studopediya

3 casier cupon, este proiectat pentru a monitoriza activitățile financiare ale casierul. Document de călătorie și cupon de control este dat pasagerului, casierul cuponul rămâne la casier, face aranjamente de călătorie. La detectarea casierului trenului conductorul Cuponul trebuie sa raporteze acest lucru capul trenului.

Tipuri de documente de călătorie - studopediya

Stingerea document de călătorie primar și cuponul de control se face ghidul de transport cu utilizarea de pumn manual care să asigure distrugerea holograma de pe primul strat de alunecare datorită formării găurilor din zona hologramă cu margini netede. În practică, distrugerea hologramei este produsă prin tulpina holograma.

trenului № (3 cifre, litere 2 - cifru speciale)

zi, luna, ora de plecare a trenului (8 cifre)

preț: două grupuri de șapte cifre - tarif și costuri de siguranță rezervate care alcătuiesc costul biletului

numărul de persoane care călătoresc pe același document de călătorie

Calea de (10 caractere), sunt indicate în paranteze stațiile de șapte cifre coduri

După marcarea traseului poate fi dat „fermă“, în cazul în care tarifele aplicabile trenurilor corporative

După cuvântul „locul“ indică numărul de spațiu sau mai multe camere pentru călătorii de grup. În cazul în care numărul de locuri într-un rând a urmat, apoi o liniuță indică numărul de primul și ultimul rând, în cazul în care numerele nu sunt urmate într-un rând, ele sunt separate prin virgule. De asemenea, un compartiment atribut caracteristic (masculin, feminin, mixt, integer) pot fi imprimate. Mașina apoi pune un semn de închidere a liniei (un dreptunghi sau unele - sau orice alt semn). Se termină string nume prescurtat formând vagoane de cale ferată sau de formulare sapanului.

4 string (conține informații de proprietate):

Seria și numărul documentului de călătorie (trebuie să fie aceeași imprimat pe metoda de imprimare cu antet - negru)

Codul de securitate (3 cifre) - o combinație aleatorie de numere sau litere emise de vibratii magnetice aleatoare

Literele și numerele (de la 1 la 4), care indică terminalul, face aranjamente de călătorie

Șapte cifre număr care indică numărul de ordine în sistemȘase cifre care indică data înregistrării documentului de călătorie

Șapte caractere sunt grossing număr

Numărul de documente depuse de pasageri la înregistrare a documentului de călătorie, numele și inițialele pasagerilor. În acest caz, în cazul în care pasagerul se emite documentul de călătorie fără bani sau cu reducere, linia va începe cu seria și numărul documentului de eligibilitate sau de călătorie gratuite.

Costul integral al documentelor de călătorie, inclusiv bilete, loc rezervat, de asigurare și taxele. Servicii de întreținere atunci când călătoresc în mașini de lux în această linie sunt specificate (V0 - oferă lenjerie de pat, kit igienic, un set de materiale imprimate, U1 - în plus față de v0 servicii furnizate cu alimente din masina - restaurant 1 dată pe călătorie, U2 - mesele sunt oferite de 2 ori și t. d.).

Data și ora sosirii la stația de destinație

Bilet ACS Express, proiectat de către terminalul de tranzacție.

Aceste bilete sunt emise de către pasageri pe cont propriu, prin terminale speciale. În acest caz, pasagerul introduce toate datele de pe cont propriu. Biletul este alcătuit din două părți, un document de călătorie și cupon de control lacrimă (în figură este absent). Documentul de călătorie este dat după verificarea pasagerului, și codul de control stocat în conductorul. După zborului, LDL, împreună cu toate cupoanele.

Tipuri de documente de călătorie - studopediya

În cazul în care un pasager vrea să iasă înainte de stația de destinație, acesta va trebui să dea cupon de control. În acest caz, precum și utilizarea unui martor bilet combinat sau CSI bilet de control, fără cupoane, conductor auto trebuie să rescrie datele bilet pe un formular special. Este necesar să se raporteze șefului de tren pentru punerea în aplicare a lenjeriei numerar legat.

Încasări cheltuieli diverse

Încasări cheltuieli diverse emise pentru pasageri atunci când efectuează diverse operațiuni cu bilete - recuperarea biletelor pierdute sau reînnoirea documentelor de călătorie la o dată anterioară sau mai târziu de plecare.

Chitanțele de diferite taxe, decorate în mână, dreptul de drum nu dau. Atunci când se face diferite tipuri de suprataxe pe chitanțele trenului șef forme de SM-97 de pasageri are dreptul să urmeze traseul indicat pe chitanță.

Tipuri de documente de călătorie - studopediya

Tipuri de documente de călătorie - studopediya

Primirea de formular diferite taxe de RS-97

Documentele de călătorie ale țărilor CSI

Atunci când se face de călătorie în țările CSI a emis documentele de călătorie ale pasagerilor cu privire la formularele utilizate de aceste țări. Textul pe bilet trebuie să fie în două limbi - rusă și la nivel național. Formele oarbe utilizate în țările CSI nu sunt în mod substanțial diferite de ale noastre. Tariful privind datele biletului este indicat în moneda națională. Atunci când documentele de călătorie în Ucraina ar trebui să fie conștienți de faptul că lenjeria de pat plătit în numerar notate cu literele numelui „NC“ pasager nu este imprimat.

Tipuri de documente de călătorie - studopediya

Document de călătorie ACS Express este decorat în Ucraina

Tipuri de documente de călătorie - studopediya

bilet Combo Blank emis în Ucraina

document de călătorie Group - un document de călătorie eliberat unui grup de pasageri. Efectuarea acestor bilete se face la grupul de vârstă. Atunci când se plantează un grup senior prezintă o listă de bilete și de grup, certificate de box-office. Explorer verifică documentele cu cerințele informațiile specificate în listă. Atunci când aceste discrepanțe ar trebui să fie raportate la LDL și responsabil pentru plantare. În „tipul de document“ indică litera „G“

Copii - biletul cumpărat pentru copiii de la 5 la 10 ani. vârsta copilului este determinată de data de începere a călătoriei. Pentru copiii de până la 5 ani la box-office devin îmbarcare fără nici un ban trece ACS Express. În absența unui astfel de cupon trebuie să raporteze LDL.

Free - eliberat gratuit angajaților de transport feroviar să călătorească pe rețeaua de cale ferată. În acest caz, cererea de transport este necesară emiterea unei tichetul de îmbarcare ACS Express la casa de bilete. Fără aceasta, cerința de transport a dreptului de drum nu.

Forme de cerințe de transport

Cerința de servicii de transport pentru achiziționarea unui document de călătorie pentru a călători pe întreaga rețea feroviară în toate trenurile și vagoane pentru transportul de pasageri, trenuri de marfă, locomotive, cu dreptul de utilizare gratuită a paturile (în schimbul voucher)

Cerința de serviciu anual de transport, care conferă dreptul de a dobândi un document de călătorie pentru o plimbare gratuită în acest tip de mașină în trenurile pe distanțe lungi și trenurile de navetiști în zona deservită de o cale ferată, precum și să se deplaseze pe locomotive

Cererea de transport pentru achiziționarea unui document de călătorie pentru a călători în trenurile de navetiști trenuri de la domiciliu la locul de muncă (până la 200 km), angajați instruirea echipajelor, angajații care călătoresc mașinile au voie să conducă în trăsurile de clasa a doua de călători și trenurile expres (cu un semn în cerere - ștampila) în aceeași ordine de 4 formular poate fi folosit angajații companiilor de construcții (până la 300 km), unități de poduri și de tuneluri (de până la 500 km).

Cererea de transport pentru achiziționarea unui document de călătorie pentru a călători în trenuri de navetiști este eliberat studenților din școlile secundare, școli profesionale, licee (pentru copii angajaților OJSC „RZD) pe o distanță de deplasare de până la 200 km.

Cererea de transport unic, care dau dreptul de a achiziționa un document de călătorie pentru a călători în trăsuri, „SV“, exprimă trenuri pe această rută

Cererea de transport unic, care dau dreptul de a achiziționa un document de călătorie pentru a călători în mașinile compartiment al tuturor trenurilor pe ruta specificată, dată fiind participant al doilea război mondial, cerința specificat numărul de identificare

tinuta pentru transportul de mărfuri pentru nevoi personale și familiale în bagajele, masina de transport de marfă, container

permis pentru transportul in masina bagajelor de instrumente și materiale

cerința privind provizioanele pentru nevoi personale, care dau dreptul de a cumpăra bilete pentru 48 de călătorii pe an pentru achiziționarea de bunuri alimentare și de larg consum în mașini grele, trenuri suburbane și locale, emise angajaților SA „Căile Ferate Ruse“, cu persoane aflate în întreținere care locuiesc pe linia

cerința privind provizioanele pentru nevoi personale, care dau dreptul de a cumpăra bilete pentru 24 de călătorii pe an pentru achiziționarea de bunuri de larg consum alimentare și în mașini grele, trenuri suburbane și locale, SA „Căile Ferate Ruse“ angajați care nu au în întreținere

cerința de consultare pentru achiziționarea unui document de călătorie pentru călătorii în autocare de clasa a doua de toate trenurile cu privire la tratamentul de facilitate la cerere de tratament (durata de 3 zile, în cazuri excepționale, poate fi prelungit de către medicul curant), instituția medicală marca rutier inversă necesară, certificată prin semnătura și ștampila)

Cererea de transport pentru achiziționarea unui document de călătorie pentru a călători în trenuri trenurile de navetiști (local - în cazul în care zona nu este suficient trenurile de navetiști, cu permisiunea de drum) pentru necesitățile personalului la o distanta de 150 km