Sangerarea eroziune de col uterin

Sangerarea eroziune de col uterin

Destul de simptom comun sângerează eroziune de col uterin. Apariția unui astfel de descărcare este cauzată de eroziune a dimensiunii. Prin urmare, în cazul în care eroziunea se întinde pe o destul de mare parte a colului uterin, sângerarea nu poate fi evitată.Precum și sângerarea pot fi cauzate de actul sexual sau prin utilizarea necorespunzătoare a anumitor tipuri de contraceptive (PAC), diafragma. Dar chiar dacă actul sexual a fost destul de activă, probabilitatea de sângerare eroziune de col uterin nu este atât de mare. Sângerările pot fi cauzate de boli subiacente, proceduri chirurgicale, etc. factori.

sângerare de col uterin în bolile de fond

Catalizatorul sângerare eroziune de col uterin poate efectua și comorbidități. Ca atare, pot fi luate în considerare: polipi de col uterin, ectopie, leucoplazia și erythroplakia.

În cazuri rare, unele dintre bolile de fond, în anumite circumstanțe, sunt precanceroasă. Înșiși bolile de fond apar atunci când modificările hormonale, leziuni cervicale și condiții inflamatorii.Sangerarea eroziune de col uterin, în cazul ectopică apare de obicei la nastere. În procesul nașterii este inversat mucoase de col uterin, iar adevărata eroziune provocat de prolaps a organelor genitale.

Sângerarea cauzată de o intervenție chirurgicală

În cazul în care medicul ginecolog elimina unele boli de col uterin, aceasta se aplică electrochirurgicală după care eroziunea colului uterin cu sânge. Și nu este neobișnuit, deoarece operațiunea este cel mai adesea afecteaza colul uterin.

În alte cazuri, mucoasa vaginală este accidentat. Hemoragia apare atât în ​​funcțiune și două săptămâni de la (în acest ultim caz, uneori, ar putea avea nevoie de ajutor medical). Electrosurgical recomandat la sfarsitul menstruatiei.

Dacă a avut loc sângerare în timpul procedurii, medicul poate folosi cusături sau alte măsuri pentru a opri sângerarea. Cel mai adesea acest lucru este suficient. Când mai târziu, medicul va recomanda hemoragie medicamente speciale care pot opri. De asemenea, în aceste cazuri, înlocuiți tamponul este recomandat în fiecare zi, apoi petrece vaginal.

Sangerarea in cancerul de col uterin

In unele forme de cancer de sangerare eroziune de col uterin este excesivă și necesită o atenție medicală. Pentru diagnosticul cancerului de col uterin, este important, de asemenea, cu privire la numărul de avorturi, naștere, traume și boli subiacente.

Cel mai adesea, în cazul hemoragiei eroziuni de col uterin, care însoțește boala de cancer, ginecologi recurge la tamponada vaginală (atunci când sunt utilizate gemostatiki tamponada).

Dacă sânge eroziune de col uterin, elimina cauza hemoragiei trebuie, cât mai curând posibil.

Ginecologi clinici „Expert de credit“ va alege cel mai bun mod de a opri sângerarea eroziune de col uterin, precum și să stabilească cauza eroziunii și numește tratamentul necesar.

„Expert de credit“, utilizează tehnologii moderne pentru a combate toate tipurile de eroziune!