salesmanship

Una dintre cele mai importante componente ale afacerii, este capacitatea de a vinde. Mai mult decât atât, capacitatea de a vinde ceva. La urma urmei, nu numai vinde produse și servicii, dar, de asemenea, să se, de exemplu, obținerea unui loc de muncă. Sau ideile lor la convingerea investitorilor că acestea vor aduce o mulțime de bani. Fără această capacitate de a cele mai bune idei de afaceri nu va aduce profituri.salesmanship

Când am început să practice imobiliare, am realizat cu surprindere că faptul de a vinde un imobil obiect real în valoare de câteva sute de mii ia același efort și energie, cât de mult pentru a vinde o sticla de parfum ieftin sau rochia unei femei. Adică, principiile sunt aceleași, și înțelegerea modului în care acestea funcționează, ele pot fi folosite, face orice tip de afacere.

vânzări bune nu sunt posibile fără cele trei componente:

  • Încrederea. În cazul în care vânzătorul pare a ezitat, apoi încredere în el să fie văzut, prin urmare, să convingă cumpărătorul cu ceva ce nu a putut. Încrederea vine din cunoaștere și experiență.
  • Încrederea în companie. E greu să fii sigur că, fără să știe producătorul mărfurilor.
  • Încrederea în produs. Același lucru - fără a fi siguri că calitatea produsului și util, este dificil să convingi pe ceilalți.

Reguli de vânzător bun

Nu fi intruziv și nu tam-tam

Din păcate, starea de neliniște comună multora. Acest lucru de multe ori suferă și MLM reprezentanții și agenții imobiliari și vânzătorii buticuri. Dar trebuie să ne amintim că cumpărătorul este de a vedea similare nu percepe ca o grijă de el, și dorința de a impune ceva inutil. Persistența este considerat normal pentru comercianții de pe piață și este percepută ca un tribut adus tradiției. Modern ca vânzătorul trebuie să aibă un sentiment de auto-valoare, iar cumpărătorul nu încreți în jurul ca insecte enervante.

Ajuta clientul rezolva problema lui

salesmanship
Înțelegeți ce are nevoie persoana și să încerce să-l vândă exact ceea ce a venit. De exemplu, este vorba de mine în magazin și tânăra femeie începe să aleagă costum. În timpul fiting, am înțeles că a fost recent îndesat, acest lucru este foarte timid, și caută ceva care să-l acopere. Vă sugerez să încercați pe blugi și un tricou negru, cu buzunare mari pe stomac. Mai degrabă forțând, aproape violent :). Purtarea aceste lucruri, ea devine excitat - plinătatea soldurilor pantaloni ascunse, burta - buzunare. Și ea a fost sigur că acum ea ar trebui să poarte o „babskie“ costume. Este clar că pentru următorul lucru nou ea a venit mai întâi la magazinul meu.Omul, văzând un produs care se potrivește cel mai bine nevoilor sale, chiar gata să furculiță afară mult mai mulți bani decât era planificat la început. Aceasta este domeniul tau de activitate, pentru că el nu știe tot ceea ce tranzacționare pe actualizările la capacitățile lor.

au informații

vânzător bun are informații cu privire la maxim:

  • afacerea dvs. - plan de marketing, de stabilire a prețurilor, etc.
  • produsului - țara de origine, compoziția, calitatea, testarea, caracteristicile produsului de consum, fiabilitate, feedback-ul clienților și așa mai departe.
  • producători;
  • actualizări - noi produse, materiale, cele mai bune idei de afaceri. metode de producție, inovare, tipuri de ambalaje;
  • concurenți - cine sunt, prețurile lor, planuri, etc.

fii politicos

Punctul 1 - Clientul are întotdeauna dreptate! În cazul în care cumpărătorul nu este corect, a se vedea punctul 1. Aceasta este, desigur, o glumă, dar apoi psihologia este foarte importantă. Din moment ce o persoană poate argumenta, celălalt va lua ca o insultă. Capacitatea de a schimburilor comerciale este faptul că cumpărătorul ne-a lăsat cu achiziționarea, mulțumit și ne-a adus aminte când el și prietenii săi au nevoie de ceva din ceea ce vinde.

salesmanship
Nu se vorbește de rău despre concurenți, dar să fie gata să vorbească despre ele, să nu se piardă, cumpărătorul va spune - dar într-un magazin din apropiere ....

Vorbesc limba normală. Acum, o mulțime de oameni care au absolvit cursuri de afaceri sau doar cred că este modernă, începe să vorbești cu intonatii ciudate. Un alt exemplu din viața lui Petru mă cheamă tânăr oferă franciza și, vorbind în limba rusă, reușește să emită un astfel de ton pe care am fost doar o gură de cursuri de antrenori de afaceri americani :). E amuzant, dar împiedică să înțeleagă esența propunerii sale. Am întrebat dacă el este sigur că apelantul pe Volga, și nu pe Mississippi? Tushuetsya tip și începe să vorbească în mod normal.

De asemenea, nu folosesc cuvinte tehnice și străine. În mod constant inserarea lor în ea, un om nu arată educația (așa cum se pare), iar eșecul vocabular propriu și lipsa de respect față de cealaltă parte.

Echipament de vânzare de bunuri și servicii este foarte extinsă, așa că voi fi înapoi din nou și din nou, la întrebarea cum de a vinde un produs. idei, servicii, etc. În plus, încerc să scriu despre ea în aproape fiecare articol despre câștigurile fără atașamente sau cele mai bune idei de afaceri. La urma urmei, în orice afacere are propriile caracteristici și proprietăți imobiliare de tranzacționare să acorde o atenție la un lucru și servicii care oferă agenție de căsătorie, la toate pe alta.