roboții roboții

În cazul în care managerul sau botovod bun, pachetul de obicei definit de bot create pentru un anumit proiect. De exemplu, un grup de magazine de îmbrăcăminte pentru tineri. Înseamnă informații despre un cont în muzica preferată va fi scris ceva de genul „Lady Gaga“, și în filmul „Twilight, Harry Potter, trei metri deasupra cerului.“ Adică „Sofia Rotaru“ și „Ivan Vasilyevich Modificări Funcția“ nu este în mod clar în valoare de scris despre. Toate fotografiile sunt de obicei furate de la servicii matrimoniale, cum ar fi Mamba. Și un bot bun, toate informațiile personale sunt completate perfect. Citate oameni destepti, interese extinse.Acum, un pic despre noul filtru Vkontakte, sunt excluse din grupul de vânătoare. Condiția de bază aici este că în cazul în care grupul dvs. de mai mult de 40-50% din utilizatorii blocat, cade automat sub filtru și este exclus din căutare, și totul se întâmplă destul de repede, de obicei, în termen de una până la două zile. Potrivit suport tehnic, pentru a reveni grupul pentru a căuta, trebuie să eliminați toți utilizatorii blocate din grupul dvs., și apoi, grupul dvs. va reveni la căutarea timp de 2 luni. Utilizatorii blocați dintr-un grup, puteți șterge programul VKBot, deși recent este șovăitor. Dar, cu revenirea grupului, de fapt, există dificultăți uneori: există câteva grupuri care au fost deja curățate, a durat 3 luni, dar căutarea lor nu a revenit. Da, și 5 nu a răspuns la mesaje de suport tehnic.Comandarea roboților în diverse forumuri, vă sunt aproape 100% sortite eșecului, pentru că toate bărcile au aproape zablochennye, și nimeni nu va garanta niciodată nu va. Bot, pe care l-am descris mai sus, de înaltă calitate, relativ ușor de găsit în pablike, iar prețul pe care îl au în aproximativ 5 ori mai mare decât în ​​mod normal. În general, te sfătuiesc să nu folosească roboții, ele sunt acum, practic, eficace, toată lumea știe că contoarele pot fi înșurubate, astfel încât accentul pe nimeni nu plătește.

P.S Pentru mai multe cereri de top-end în VC, în primul rând a fost grupul cu un număr relativ mic de participanți. Iată un indiciu 😉

P.P.S concurent obosit?) Can „stukanut“ pe ea pentru suport tehnic, el ar fi roboții și spam-ul, iar dacă el are are într-adevăr un pic de bot, asteapta de aproape 100% blocaj.

Maxim privind clasificarea ta, aproape că am bot! )))

Am un site despre istoria militară.

Atașat este pagina oficială VKontakte (vk.com/ludota_ru).

Eu fac în mod regulat un recensământ cu ea pe peretele profilului său VKontakte.

Doar o singură excepție - am atârnă pe pereții diferite link-uri care vor mulțumi))

@ Nicholas + + Lyudota.ru Chebotarev. Ei bine, am menționat în post, care este uneori foarte dificil de a distinge un bot de la o persoană reală, uneori stau timp de 10-15 minute, un studiu de cont.

Conceptul unui bot nu înseamnă că unele programulina stă în spatele ei. o persoana reala vii stând în spatele ei.