Pantele ale părților laterale ale taliei

Sunteți aici: Pagina principală> Articole> Frumusețe> Îngrijirea corpului> înclinat spre partea de talie. figura subțire cu ajutorul unor simple exerciții

Pantele ale părților laterale ale taliei

Pantele ale părților laterale ale taliei utile pentru obliques, care sunt în mod constant tensionate si incepe sa arda grasimi. Toate mișcările trebuie să fie ascuțite. ritm lent moderat nu va afecta tesutul muscular si a da o sarcină mai mare.Stabiliți obiective realiste

Ar trebui să înțeleagă că pentru a atinge prețuite 90-60-90 cm. având în vedere nu este pentru toată lumea. Și această lipsă de diligență este absolut nimic de a face cu. Multe fete pe natura fizicul planului ușor diferit decât să dicteze modelul ideal. Dar nu fi supărat. Chiar și talie de 70 de centimetri poate arata elegant, în cazul în care se strânge pielea fără straturi grase.

Cel mai bun mod de a talie „rafinat“

 • Cele mai importante - coturi laterale.
 • Exercitarea cu un cerc.
 • Răsucirea mișcări.
 • O vizita in cluburi de dans.
 • nutriție adecvată.
 • Folosind produse cosmetice speciale.
 • Ascunderea deficiențele hainele alese în mod corespunzător.

Pantele ale părților laterale ale taliei
Pantele ale părților laterale ale taliei

Cum se pante

Cu siguranță sunteți încă la școală știu cum să facă aceste exerciții: • Pune-ți mâinile pe șolduri. Burghiu de filetat parte pelviană din drum. Mână ridicată. Apleacă cât mai mult posibil, trageți mâna spre pantă. Reveniți la poziția inițială. Se repetă panta din direcția opusă. corp Flex conta ritmic la 10.
 • Treptat accelera mișcarea.
 • ajutor excelent și pante - sunt similare cu moara. Este - cu mișcare de răsucire.
 • Puteți efectua o înainte și pante descendente în direcția picioarelor, mai întâi la stânga, apoi la dreapta (de la 10 ori pe ambele fețe).
 • Pantele care este mai bine să nu facă.
 • Unele exerciții cu elemente de ponderare nu te va ajuta. Gantere sau alte structuri pot face talie, dimpotrivă, este mai mare.
 • De obicei, este un exercițiu: poziția de pornire - picioarele latimea umerilor, un braț cu o halteră; fără a muta bazinul de mână, înclinația este realizată în direcția gantera; braț suplimentar și schimbarea înclinării se realizează în direcția opusă. Acesta este un mod ideal de a îmbunătăți starea fizică pentru o puternică jumătate din omenire, dar nu pentru o doamnă elegantă.
 • exerciții de asemenea, cunoscut pentru presa nu a ajutat în încercarea de a face viespea talie. Mușchii care sunt activate atunci când apăsați rock, crește în volum de pe părțile laterale. Este numai dacă face numai astfel de exerciții. Împreună, ei nu vor interfera cu, astfel încât să nu vă fie teamă să includă un pic de tot.

Dar pentru a transforma inelul pentru talie, după o serie de pante - o decizie foarte corectă. Dă această lecție de 15 minute pe zi, după setul principal de exerciții. Acesta va fi un mare plus care va aduce primele câteva picături de centimetri la talie.

Combină mai multe tehnici, care, împreună cu punerea în aplicare a versanților dau cel mai mare efect în cazul în care fac tot timpul. Pays de a exercita 20 de minute în fiecare zi, nu rata clasele lor.

Pantele ale părților laterale ale taliei
Pantele ale părților laterale ale taliei

răbdarea ta va plăti, și în curând vei fi mândru de talie subțire. Expertii spun ca pierderea kilogram de greutate corporală, este înclinată spre partea laterală a taliei, prin completarea exercițiului de 10.000 de ori. Acesta nu este un punct foarte atractiv. Acest lucru înseamnă că se adaugă 4-5 exerciții bazate pe pante și să se bucure de inventar suplimentar (gantere, băț de gimnastică, folie), atunci procesul de pierdere în greutate se va accelera. O lună mai târziu, veți vedea prima realizare.