Mireasa Răscumpărarea - modernă și de scenariu amuzant în 2018

Cum a făcut tradiția răscumpărării

Această tradiție de nunta minunata apartine vremuri, când un tip tânăr de mine iubit, a fost în fața martorilor să-l cumpere de la părinții lor, în scopul de a lua soția lui. Istoria spune că răscumpărarea a fost dat bani, vite și alte obiecte de valoare, și a avut loc în mai multe etape:Prima dată când mirele plătit de pas cu pas, prin porțile unei fete prin cumpararea dreptul de a intra într-un alt fel. O a doua oară, în pragul casei, tipul a cumparat dreptul de a lua o mireasa de soție.

Cum de a organiza un preț de mireasa

Pentru a organiza o răscumpărare modernă, trebuie să creați un scenariu în care răscumpărarea se va produce:Pentru a încredința ritul

Pentru ritualul a avut loc, potrivit tuturor tradițiilor, ar trebui să fie încredințată unei anumite persoane, care va fi responsabil de rambursare, monitorizarea bunei desfășurări a acțiunii vesel:

Acest lucru poate fi prieteni, rude ale miresei, care sunt capabili să bată toate scenele de umor. Și cel mai bun se bazează pe Toastmaster, care va fi capabil să ceremonia de răscumpărare tradiționale rapid și distractiv.

Alegerea script-ul și concursuri

Prin conectarea imaginația și imaginația, puteți veni cu câteva scenarii în timpul fata de blocare a pieței. Creați un script pentru exemplul unui talk show, în care mirele trebuie să fie, trecând prin toate încercările de a câștiga inimile nu numai mireasa, ci și părinții ei. Originalul este răscumpărarea de amant gangster. Organizarea de răscumpărare într-un stil nautic, cu o varietate de concursuri pe apă.