Maseaza zona guler cervical pentru perfuzie a creierului

Maseaza zona cervicala pentru furnizarea de sange creierului - instrumentul ideal pentru a îmbunătăți bunăstarea. Așezați-vă, relaxați-vă, și reîncărcați puterea și energia pentru a ajuta la masaj. Datorită masaj va fi capabil de a îmbunătăți performanța vasculare și a sistemului limfatic, normaliza circulatia sangelui, elimina tensiunea, spasme musculare cauzate de treburile de zi.Beneficiile masajului zona de col uterin

Maseaza zona guler cervical pentru perfuzie a creierului
Degetele de maseur - este cel mai bun mod de masaj, care ajută la accelerarea fluxului de sânge și de a îmbunătăți metabolismul, precum și declanșa stabilizarea sistemului limfatic. Celulele sunt alimentate cu oxigen în procesul Fast Track, cu ajutorul masajului, care ajută pentru a se asigura că organismul vine la tonul pielii și mușchii încep să funcționeze mai bine.

Toate acestea determină relaxarea mușchiului inimii de a instrui și normalizează tensiunea arterială. În plus față de rezolvarea problemelor cu hipertensiune, masaj accelerează depunerile de sare în locuri massazhiruemyh.

De la gât mușchii responsabili pentru contur facial, masaj regulat zona cervicala-guler poate face fata ovala mai întinsă. Mușchii devin mai elastice, iar pielea vechi sub influența tehnicilor de masaj pentru a curăța și devine mai proaspăt, datorită fluxului de oxigen. Și, desigur, efectul psihologic atunci când o persoană este încărcată cu energie după o relaxare completă și frământare plăcută.

Masaj ajută să se simtă mai bine, astfel încât a recomandat să urmeze un curs de masaj din zona de col uterin, dacă suferă de:

 • Dureri de cap;
 • greață;
 • Golovokruzheniyay;
 • Zgomote în urechi;
 • Boala de col uterin degenerative de disc;
 • hipertensiune;
 • lipsa de activitate fizică;
 • tulburări de somn.

Dupa masaj, veți simți o explozie de energie și de condiții mult îmbunătățite.

De asemenea, este important de remarcat faptul că furnizarea de sange saraci la creier, afectează calitatea vederii, oboseala, depresia și apariția unor concentrații scăzute. Mai mult decât atât, chiar și după perioada de reabilitare accident vascular cerebral însoțească masaje zona cervicală.

Contraindicații

Se separă cele două tipuri de contraindicații, care includ:

 • Prezența anumitor boli cronice sau tulburări;
 • Periodic, în care masajul este mai bine să se amâne până la restabilirea stării normale a corpului.

contraindicații periodice includ:

Este interzisă masaj gât și zona gâtului, în următoarele cazuri:

 • Anomalii în sistemul nervos;
 • Oncologie;
 • boli cu transmitere sexuală;
 • tulburări patologice ale sistemului cardiovascular;
 • Bolile asociate cu pielea;
 • Inflamațiile sau procese infecțioase;
 • deteriorare mecanică a zonelor pielii masat.

Echipament pentru masaj

Maseaza zona guler cervical pentru perfuzie a creierului
Masaj zona cervicala pentru furnizarea de sange cerebral este efectuată într-o poziție de ședință. Mâinile înainte de a începe procedura trebuie să se spele. Slip promovează utilizarea uleiului de masaj. Există o posibilitate de realizare a auto-masaj, cu tehnologia pot fi găsite mai jos, sau încercând tehnici diferite pot fi stăpânit în capacitatea nativă de a relaxa mușchii și de a optimiza starea.A se vedea, de asemenea: presiunea trebuie măsurată pe o mână

Deci, algoritmul de acțiuni masaj zona cervicală este după cum urmează:

 • Rădăcină de masaj trebuie să fie uniforme cu lovituri din partea laterală a gâtului;
 • Toate tehnicile de masaj efectuate pe partea din spate a gâtului și zona gâtului sunt ținute într-o direcție în jos și partea din față - dimpotrivă, de jos în sus;
 • Finalizat cursei de masaj și de frecare în spirală.

Tehnici clasice de bază pentru gât și suprafața dorsală a centurii de umăr:

 • Maseaza zona guler cervical pentru perfuzie a creierului
  Strokes - de sus în jos peste planul care acoperă palma aplică metode pieptene și schiptseobraznye;
 • Măcinarea - reportează și trecere direcție precum circulară și shtrihoobraznye;
 • Frământare - poate fi folosit cu mișcări de presare, care se întinde și ciupit;
 • Vibratoare de mișcare - a avut loc cu vârful degetelor, folosind atingând și mangaie.

Suprafața frontală a gâtului este masat prin următoarea metodă, folosind:

 • Stroking - palmele lin de pe bărbie spre piept;
 • Grinding - vârful degetelor pisate întreaga suprafață, inclusiv mușchii gâtului, pieptului și laterale;
 • Frământare - de la lobul urechii la scobiturile jugulare a avut loc masare.

Începe masajul trebuie să fie întotdeauna cu accidente vasculare cerebrale, care pregătește o persoană pentru a follow-up, mîngîindu-masaj și se termină, iar partea principală constă în alte tehnici. După prima sesiune, veți observa o îmbunătățire a aspectului vivacitate, îmbunătățirea sănătății și starea de spirit.

Care sunt modurile de masaj zona cervicala pentru alimentarea cu sânge a creierului?

Masajul poate fi realizat în mai multe variante:

 • Un terapeut masaj profesionist;
 • Cu zona gâtului Massager;
 • În mod independent.

Un terapeut competent care are experiență și abilități - este cea mai bună și cea mai eficientă opțiune. terapeuți de masaj lucreaza in spitale, centre de sănătate, spa-uri și clinici. Astăzi, pentru a găsi un specialist calificat în acest domeniu nu va fi dificil, singurul lucru care contează este calificările și abilitățile sale.

De asemenea, trebuie amintit că acesta este un serviciu plătit, dar nu întotdeauna prețul se potrivește cu calitatea serviciilor prestate. Ca rezultat al expertului poate fi sigur, în cazul în care terapeutul va avea o recomandare pozitivă.

Când ești prea leneș pentru a vă face un masaj, de lângă nimeni care ar putea întinde gâtul, și un specialist pentru prevenirea alimentarii cu sange la creier, ați vizitat deja - cea mai bună opțiune va fi masaj. Deci, Masagere vin în diferite tipuri, tabelul de mai jos se va lua în considerare mai multe opțiuni.

Există electrice sau mecanice. Astfel, primul act pe piele și mușchi din cauza vibrațiilor și raze infraroșii. Al doilea, cu ajutorul impactului propriilor mâini pentru a împinge și înțepa Massager. Al doilea exemplu de realizare este mult mai ieftin.

Capul pe scaun

Cape, care a sărit pe scaune de birou sau scaune auto, precum și datorită mișcării vibratoare a dispozitivului de acționare într-o stare relaxată de celule umane și de a activa zona gâtului și guler.

Massager este purtat pe spate și în detrimentul motoarelor vibratoare frămîntă zona de guler.

Citește și: Care ar trebui să fie reabilitarea în hipertensiunea arterială

Auto-masaj - evenimentul nu este simplu, dar este într-adevăr face-vă un masaj de zona de col uterin, fără asistență. Te pot masaj gâtul și umerii ei ca cei doi, și cu o singură mână. sistem de auto-masaj este prezentat mai jos:

 1. Maseaza zona guler cervical pentru perfuzie a creierului
  Fierul trebuie mai întâi gât aproximativ două minute;
 2. marginea următoare a palmei și degetelor pentru a apăsa pe piele prin aplicarea nu o cantitate semnificativă a puterii sale;
 3. Frecati un pic pus pe piele la nivelul coloanei vertebrale din partea laterală a gâtului;
 4. Întinde mușchii în captarea, astfel încât nu ar trebui să fie rănit, dar puterea de a utiliza mai mult decât tehnicile de masaj anterioare;
 5. Finalizarea mângâindu de masaj timp de două minute, ca la început.

Fiecare mișcare se repetă de 5-7 ori. Durata fiecărei faze de 20-30 de secunde. Osteochondrosis nu vindeca de auto-masaj, dar să se relaxeze și să consolideze mușchii gâtului și zona gâtului, și să îmbunătățească exact bunăstarea reuși.

Există caracteristici în desfășurarea masaj gât și zona gâtului?

Este de dorit ca un masaj se face de către specialiști prin tehnica tradițională clasică.

postfață

Masaj - acest lucru este cel mai bun remediu care se poate vindeca fără utilizarea de droguri, și să aducă beneficii nu doar trupul, ci întreaga persoană, ca sesiunea vă puteți relaxa și să aibă o senzație plăcută. masaj zona cervicala Mai ales plăcută, deoarece pentru masaj de spate sunt folosite destul de des, tehnici de pacienți care au redus sau aliniate sare pauza a coloanei vertebrale.