Instanța în materie de divorț - aspecte în instanța de judecată într-un divorț

Divorțul (magistrat). Spune-mi, ce este procedura de divorț, care sunt avantajele sale? Singura numai atunci când a depus cererea și documentele, el a spus că, din cauza prezenței instanței magistrat, el (soțul) va trebui să aștepte mai puțin.În prezența copilului divorțului, puteți doar prin intermediul instanțelor. Se aplică de divorț nevoie de tine - soțul meu nu a luat până când copilul împlinește un an. Divorțul poate fi o instanță mondială.

Într-o astfel de situație, instanța de judecată poate face doar sigur că drepturile copilului nu sunt încălcate, iar divorțul de stat într-un mod documentar. Respir la început, atunci când divorțat :)) Succes. cererile sunt depuse la Magistratul. implicit - la înregistrarea inculpatului.

Într-o declarație la un magistrat poate spune despre divorț și pensia alimentară. atunci când depunerea unei cereri de divorț este necesară pentru a atașa certificatul de căsătorie originală, alte documente pot fi copii.dintre acestea (pârâtul) trebuie să fie o declarație de consimțământ pentru divorț, întocmit în conformitate cu cerințele instanței și legalizată notarial; Primirea de plată a taxelor de stat (detalii pot fi găsite și rescrisă în instanță); Alte documente solicitate de instanță.

Mergem la divorturi de judecată magistratului. deoarece divorț nevoie de ambele. Curtea Magistraților este nici o informație privind veniturile din locul de muncă în pachetul de documente pentru divorț nu este specificat. Așa că am crezut în modul în care ar trebui să se întâmple.

curții magistraților în zona dumneavoastră. În cazul în care soțul ei aproape un an în urmă a fost diagnosticat cu depresie, dar după aceea a fost doar merge afară, timp de 4 luni la locul de muncă, iar acum nu arata bolnav, dar nu rulează din nou, sau va afecta cumva un divorț și pensia alimentară?

Magistratul consideră cazurile în care nu există nici o dispută, și care nu necesită utilizarea unor organizații speciale. Vor cel mai probabil face relativ repede totul. Împărțirea proprietății se poate separa din dosarul de divorț în judecătorie.

Conferința „legală“. Categorie: Divorțul (divorț și pensia alimentară în aceeași culoare).