Inflamația tratamentului pleoapelor si simptomelor

Aceasta inflamatie adesea cauzate de blefarita. Inflamația pleoapelor, și tratamentul simptomelor pe care le considerăm acum, este foarte dificil de tratat. Dacă nu începe tratarea inflamației pleoapelor la începutul bolii, boala va dura timp de mulți ani. Inițial, în timpul inflamației există senzații de disconfort la nivelul ochiului, ele afectează considerabil bunăstarea și de a ajuta la reducerea eficienței acestuia. De asemenea, starea de negare în timpul prelungit de deteriorare poate avea loc de la tratament. Subiectul acestui articol - inflamație a pleoapelor, și tratamentul simptomelor bolii.Inflamația pleoapelor - fenomenul simptomelor

Aceasta este cea mai frecventa boala care este însoțită de o boli infectioase, virale si alergice, dar poate fi, de asemenea, o boală independentă de ochi. Inflamația pleoapelor - este nu numai principalul simptom al multor boli ale ochiului, dar, de asemenea, un semn al unui număr de tulburări comune, care apar în organism. De obicei, inflamația pleoapei superioare este însoțită de:

  • creșterea temperaturii
  • înroșirea pielii,
  • durere.

Inflamația pleoapelor este:

Marginile inflamației din față a pleoapei. Aceasta afectează doar marginea pleoapei în apropierea genelor;

inflamație spate Marginal pleoapei. Când apare în plus inflamație secol se produce chiar schimba glandele meibomian, care fac posibil transferul bolii la nivelul corneei.

Simptomele de inflamație a pleoapelor superioare

Atunci când inflamație a pleoapei superioare apare roșeață și umflături marginile sale, în rădăcinile genelor, acesta este acoperit cu solzi mici, galbene murdare ușor detașabile. Ochii începe de udare, senzația de mâncărime, pentru a primi foarte repede obosit la locul de muncă, sunt deosebit de sensibili la lumină și vânt. Inflamația pleoapelor poate avea loc și fără apariția de solzi. În acest caz, marginea blush său vizibil îngroșa, se umezesc și par să fie unse cu ulei. Cu o ușoară presiune pe capac este alocată o secreție transparentă, uleioasă.

Simptomele de inflamație a pleoapei inferioare

In mod normal, atunci când o inflamație a pleoapei inferioare apare marcate slab sau roșeață intensă a marginii capacului, există umflături secolului, iar la marginea genelor pot apărea mici fulgi-caruntului galben, care sunt separate destul de ușor, expunând pleoape înroșite.

De asemenea, în cazul în care există o inflamație a senzației pleoapelor mâncărime sub gene, severitatea vârstei, care este uneori însoțită de pierderea genelor. Atunci când inflamație a pleoapelor inferioare, ochi de udare puternic, rapid obosit primi atunci când citesc sau de lucru, în special vizibile în lumină artificială, există fotofobie, sensibilitate la vânt și aer rece.

Dacă timpul nu începe tratamentul inflamației, marginile secolului va fi format crusta purulenta, iar după îndepărtarea acestora vor fi stabilite ulcere goale purulente sângerare. În vindecarea acestor ulcere pot apărea deformări ale secolului, după inflamația care duce la creșterea anormală a genelor - va crește în direcții diferite, să crească în direcția ochiului, care este, în jos pentru a iritanta lui constantă. La locul de cicatrizare va forma țesutul conjunctiv, în care genele nu cresc. Prin urmare, genele devin subțiri, rare, ușor de abandon și în creștere slabă.

Dar inflamație a pleoapei inferioare nu pot avea solzi și răni. În același timp, secol Krayushki va deveni roșu și umed, îngroașă semnificativ. Va apărea uns, și cu o presiune ușoară pe capacul în sine va sta excreție gras.Inflamația pleoapelor: tratamentul bolii la domiciliu

În primul rând avem nevoie pentru a corecta secol igiena. Toate au apărut peeling în inflamație a pleoapei ar trebui să fie îndepărtate cu o cârpă umedă sau cu un burete. În cazul în care crusta este deja coarsened, acesta trebuie să fie înmuiate cu un lichid sau un unguent utilizat pentru un secol. Doar fi preparat prin fierberea soluției, care este infuzat cu plante medicinale. După împinge pleoapele și degetul mâinii, pe care vălului, se spală ochiul.

Soluție instilarea în ochi. Înainte de a începe procesul de mâinile trebuie spălate bine, după ce luați pipetă și puneți-l în medicină. Apoi, cu degetele pentru a face prastie pleoapei inferioare. Astfel, este necesar să se uite în sus. După ce nu atinge genele, se picură câteva grame de droguri. Pentru că nu a căzut de pe obrazul lui trebuie să fie pus sub ochi de bumbac. După ce este necesar, procedura de aproximativ un minut pentru a păstra ochiul cu degetul pentru asimilarea medicamentelor.

tratament inflamator gadget-uri secolului

Inflamație a pleoapelor necesită tratament imediat, ambele remedii tradiționale și populare.

Se prepară extractul apos pe baza de flori de albăstrea albastru, mușețel, calendula, trifoi, pătlagină frunze mari sau semințe de fenicul. Umeziti obține fonduri două tampon de bumbac și de a le aplica la pleoapele închise. Schimbarea lotiune la fiecare 10-15 de minute, în timp ce în procedura generală este să dureze cel puțin o oră.

Nu aruncați pungi de ceai adormit. Încercați cât mai mult posibil pentru a le aplica mai des secolelor: aceasta va ajuta la ameliorarea inflamației și reîmprospăta în mod semnificativ pielea de sub ochi.

Se prepară un decoct de boabe de mei sau de semințe de chimen. Umeziți mijloace bulgăre obținut de vată steril și se aplică pleoapei cu inflamație umezită vată.

Loțiunile în inflamația secolului se realizează după cum urmează: un tampon de bumbac steril umezit cu o soluție de medicament, după o tavă la pleoapele închise și apăsat. Trebuie remarcat faptul că acesta trebuie schimbat la fiecare 20 de secunde. În general, această procedură cu inflamarea pleoapelor efectua timp de aproximativ o oră.

Conditii de tratarea inflamației secolului

Cel mai important lucru în inflamație a pleoapelor, în nici un caz nu freca ochii în interiorul degetelor: în acest fel mai des în ele, și este înscrisă infecția. Face acest lucru doar cu o cârpă curată sau batista.

întărește în mod constant puterea sistemului imunitar al organismului: evita stresul, elimina din viața sa de alcool și țigări, un stil de viață activ, muta mai mult, sa stins și să încerce să mănânce dreapta, mânca miere.

Dacă în termen de două săptămâni de la următoarele metode nu va ajuta la reducerea inflamației pleoapelor mai bine pentru a continua tratamentul sub supravegherea unui oftalmolog. Pentru medicul ar trebui să abordeze și atunci când o durere ascuțită în ochi, schimbarea acuității vizuale, formarea de ulcere sau răni în secolul.

Principalul tratament al inflamației pleoapei superioare este o buna igiena. De mai multe ori pe zi, aveți nevoie pentru a șterge marginea infuzia de apă din secolul inflamate de Tsvetkov Vasilka albastru, gălbenele și mușețel, sau apă călduță, cel puțin curat. De patru ori pe zi, este necesar să se aplice ochii de comprese calde de frunze de ceai rece: aceasta va ajuta pentru a le elimina din secrețiile purulente și scuti disconfort. In timpul tratamentului de inflamare a secolului este mai bine să se abțină de la utilizarea produselor cosmetice și de la purtarea lentilelor de contact. Între timp, în caz de durere în ochi, în formarea de ulcere, rani sau fisuri în secolul, precum și modificări în acuității vizuale ar trebui să consulte imediat un medic.

Inflamația pleoapelor: cauzele bolii

Una dintre cele mai comune cauze ale inflamație a pleoapei este impactul microbi, fungi, acarieni;

pleoape Sore, care sunt cauzate de alergii;

Motive cauzate de inflamație a pleoapei superioare, pot deveni condiții sanitare precare de viață al pacientului, lipsa de vitamine și alte elemente nutritive din dieta sa, contuzii, arsuri, rana complicatii, mecanice, chimice sau efecte termice. Mai mult, procesul inflamator este adesea aplicat la nivelul pleoapei superioare a sinusurilor paranazale si a canalului lacrimal.

Motivele pentru inflamația pleoapei inferioare

De o mare importanță pentru cauza inflamație a pleoapei inferioare au condiții umane sanitare, lipsa de vitamine și minerale în organism.

Inflamarea pleoapei poate apărea la diferite contuzii, arsuri, răni.

Inflamatia se aplică și capacelor și țesuturilor adiacente la o varietate de alte boli ale duct lacrimal, ochilor, sinusurilor.

Foarte adesea pleoapei inferioare inflamate la persoanele predispuse la diabet zaharat.

Un factor poziție la apariția inflamației apar și iritații cauzate de chimicale, efecte mecanice, termice.

Orice altceva duce la inflamație și miopia necorectate și hipermetropie, astigmatism.

Inflamarea pleoapei inferioare pot apărea ca urmare a oboselii ochilor, plâns, reacție la cosmetice.