În cazul în care whines câine, nu este fără motiv

De ce whines câine? Există motive. Din moment ce câinele - un șeptel de animale, și, prin urmare, comunicabilității, sunetele câinelui, inclusiv lătratul și whining este o modalitate de a transmite anumite informații și exprimarea sentimentelor și emoțiilor.Cum altfel să raporteze frații săi, surorile și alte rude sunt interesați de informațiile lor? Ce alt mod de a se plâng de viața câinelui și oamenii care sunt mai rău decât câinii? Cum să luați infracțiune, susțin, scuze, sau un ajutor și participarea? Iată un câine și smiorcaituri. Din motive destul de respectuos. Și nu poți ignora whining ei. Desigur, dacă ești prietenul ei.

În cazul în care whines câine, nu este fără motiv

văita Bitch când au luat pui. De asemenea, le-a cerut să se întoarcă, și durerea pierderii, și o expresie de tristețe și durere.

Câinii se vaita, recunoscând superioritatea inamicului și cerșit pentru împăcarea.

Whining câine, pedepsit de proprietar pentru orice infracțiune. Această recunoaștere a vinovăției, și a fost de acord că șeful ei - șef printre ei. După maestrul mangaieri văita trece instantaneu.Cățeluși văita, care doresc, pentru a putea juca cu ei. Uneori, scheauna dintr-o lipsă de sensibilitate la ei și câinii adulți. Cum ar fi, este dificil de a veni, spune un cuvânt bun și o zgârietură în spatele urechii? Și este mai bine - pentru a da os, care poate fi văzut de carne.

În cazul în care câinele este excitat sau foarte nervos, ea whines, de asemenea. Combaterea câine, whining înainte de a lupta, aceasta nu este o ilustrare de frică și confuzie, ci un semn de nerăbdare și dorința de a se alătura rapid luptă. Și câștiga.

Câini, pisici, spre deosebire de animale foarte emoțional și spontan. Dinăuntrul ei simt că nu pot ține înapoi. Ei nu ar putea dori să ...

Câinele poate văita de așteptări. Gazdă care dintr-o dată cu întârziere sau alimente, care este timpul de mare pentru a aduce.

Văita - este o expresie a cererii. De exemplu, cererile pentru o plimbare pentru a se elibera rapid. La urma urmei suferă este de nesuportat! Dar, după plecarea are nevoie de câine poate scâncet. Este atunci când a văzut cateaua ei a arătat un oarecare interes, și l-ai luat acasă. Whining în acest caz, nu este o insultă la gazdă, dar există regret dorințele nerealizate.

Whining este adesea cauzată de singurătate. Tot la locul de muncă, câine singur acasă, aici și văita de plictiseală și inutilitate aparentă, și chiar whining, ceea ce este extrem de enervant vecinii.

Se întâmplă că Whines câine și viclean, încercând să realizeze ceva dincolo de norma. De exemplu, tăvițe de alimentare în exces sau o atenție sporită. Normal gazdă simt imediat că ei încearcă să manipuleze. Și acest lucru va descuraja țiuit. Pe scurt, motivele pentru care un câine whining abundă. Și recunosc aceste motive nu sunt dificile. Desigur, dacă tu - fiecare ...

Împărtășește cu prietenii: