divinație veridic pe păr, destinul de control

Păr pentru o lungă perioadă de timp păstrează informația de pe mass-media. Din cele mai vechi timpuri, în magia neagră folosită de păr uman. Și, desigur, arta de păr divinație joacă de asemenea un rol. Magical ghicitul pe par pentru viitor bine-cunoscut și popular.Divinație de păr uman - cărți de vrăjitorie

Există multe auto-divinație de păr uman. Printre acestea sunt cele care pot fi luate ca un joc sau o glumă. Există metode complexe și destul de adevărat de divinație. În cărți magice vechi, puteți găsi referințe și descrieri de moduri foarte grave, pentru a deschide viitor cu ajutorul parului. Rețineți că stațiunea mai mult de o dată într-un an nu ar trebui să fie un ghicitul pe parul puternic.

Mai multe metode de divinație pe păr uman

  • O metodă simplă de divinizare în balanța situației

Pentru ritualul folosi propria lor păr. Se crede că părul trebuie să fie în viață, este necesar să se tragă cu becuri. Opinia mea este - pentru a se potrivi rit și părul mort, și anume căzut. Mental formuleze întrebarea, apoi începe înfășurarea părului în jurul valorii de degetul arătător de la mâna stângă. Un număr chiar de rotații este răspunsul - „da“, un ciudat - „Nu“  • O modalitate buna de a ghici la viitorul păr

Ritualul de divinizare pe păr efectuate într-o noapte cu lună calmă. O persoană care vrea să știe viitorul său, ar trebui să taie o șuviță de păr, incendiate și urmăriți părul de ardere. Daca parul tau este lumina instantaneu - ea prevestește succesul în afaceri țintă, sau schimbări pozitive în viața ta care se va întâmpla în curând. În cazul în care un fir de păr lung arde și netedă, acesta promite o creștere personală și prosperitate materială. Mai rău, în cazul în care parul este lung pentru a aprinde sau arde până la sfârșitul anului. Acest mesager nenorocire, probleme grave pot avea o boală sau de trădare de către un iubit. Modificări în viață vesteste parul fara fum de ardere.

  • În prezent, ghicitul parul de pe evoluția situației

Cât timp va viețile celor pe care îi iubești? Vrei să afli? Acest rit de divinizare pe păr efectuate într-o noapte cu lună. Ca o regulă, divinație efectuate pe o persoana bolnava sau un copil, ca soarta celor, și alții, de regulă, este foarte incert. Taiati un fir de păr de cap a cărui soartă te excită, roll-le în ceară, și se scufundă într-un recipient cu apă, care a fost obmyt omul cu care se efectuează ritualul de divinație. Dacă o minge de ceară cu părul înecat, această profeție a morții iminente, în cazul în care mingea va apărea - viața proprietarului parul va fi lung.

  • divinație de Crăciun pe un viitor de păr dragoste

În mediul urban, un exercițiu de ritual va fi cu greu posibil. Dar, în sat pentru a face reale. La ora de Crăciun, sau Boboteaza seara ea ar trebui să iasă și să încerce să găsească un fir de păr în zăpadă. Culoarea părului găsit pe culoarea parului va indica viitorul sot. Dacă nu puteți găsi parul, asa ca anul acesta nu se va căsători.