Condiții de femei elegante - cum să fie inteligente

Fii inteligent - nu este ușor, dar plină de satisfacții. Iar regulile de femei inteligente, din fericire, această știință este destul de posibil să stăpânească și să aducă la perfecțiune.

Condiții de femei elegante - cum să fie inteligente

Cea mai importantă regulă este că stilul real, începe cu modul în care vă începe ziua.femei Chic - nu super-eroi, și regulile de femei elegante - dacă nu le vezi in izmene cu săgeți, bluze cu pete de picioare de cafea sau Tuck în timpul defileu pe „tocuri“ de mare, acest lucru nu înseamnă că acest lucru nu se întâmplă cu ei.

Ei doar știu cum să se ocupe cu ea și, de altfel, o fac în fiecare zi.

Stilul nu are nevoie să o mulțime de bani, un dulap imens și un stilist personal de 24 de ore pe zi. Este o lucrare laborioasă de zi cu zi, ceea ce poate face fiecare dintre noi.

Planul de o noapte care se va pune pe în dimineața

Nici o femeie elegantă nu își poate permite să plece din casa pe care o prinse mai întâi de braț.

Chiar și setul cel mai casual, vor fi verificate cu atenție. Pentru a căuta elegant, trebuie să ia în considerare și să se pregătească tinuta inainte de timp. Apoi, va fi asigurat un succes.

Să nu neglijeze taxele

În dormi prea mult ceasul cu alarmă de dimineata - un lux pentru o femeie inteligentă. Ea are nevoie de timp pentru a aduce haine și încălțăminte în forma corectă, să facă o coafura frumos, de a impune un machiaj de calitate și ieși înarmat cu capul sus.

Adunați grabă, oricum - costuri prea scumpe, și nici o femeie elegantă nu este dispus să plătească atât de scump pentru încă 30 de minute de somn.

Lenjerie de corp, uneori, cele mai importante îmbrăcăminte

Frumos lenjerie - un angajament de încredere pentru fiecare femeie. După cum se spune, este ca un învățământ superior: ca și nu se văd, dar stima de sine se ridică. Orice altceva, lenjerie de pat trebuie să fie selectate în mod corespunzător și să fie în armonie cu restul rochiei.

Dantela nu ar trebui să strălucească prin Jersey-piele strâns, iar dacă problema este doar acest lucru, lenjerie de corp ar trebui să fie selectate astfel încât întreaga imagine nu sa uitat vulgar si provocatoare si seducatoare, în același timp, și nu este disponibil. Aceasta este acrobatie.

Alege o tinuta care corespunde cazului

Sfatul este simplu, dar cât de multe imagini frumoase ruinat haine de neadaptare simple și ocazie! Încercați să vă îmbrăcați adecvat loc, vreme și circumstanțe.De exemplu, nu ar trebui să fie la nunta unui prieten într-un blugi perfect de montare, un tricou alb și bărci bej, o abordare casual, rochie-ar putea rula la magazine decât pentru ocazii speciale. Pentru fiecare articol de îmbrăcăminte trebuie să fie un timp și locul în care doriți să-l poarte.

Primește haine pentru acasă

Nu vă lăsați să meargă acasă să te îmbraci pentru ocazie. Cumpara-ti un costum frumos sau rochie acasă și schimba în ea imediat ce te vei întoarce.

Deci, vă va economisi până haine în stare bună și, în același timp, se vor bucura de faptul că tu și casa arata bine si stabilind astfel.

Carry lucruri pe dimensiunea

Uita de lucruri pe care nu le încap în dimensiune. lucruri prea mari sau prea mici strica forma.

În plus, o astfel de îmbrăcăminte arată ridicol. Dacă nu se poate renunța la unele lucruri, duceți-l la un croitor, deși el ushet la dimensiunea sa stea pe figura ta. Mai mult decât atât, încearcă să facă acest lucru, cu toate lucrurile, dacă ei stau imperfect.

Complement imaginea pieselor scumpe

Mai precis, doar unul. Sunt de acord, este surprinzător faptul că multe stele reușesc să arate șic într-un simplu blugi și tricou. De fapt, luciul oferă doar un singur element luminos și costisitoare.

Acesta poate fi de marcă geantă de mână, ochelari de soare scumpe, chic „Louboutin“, etc.

Păstrați câteva lucruri de investiții, care de zeci de ani nu a ieșit de stil și vă va servi cu credință lung, ajutând pentru a face fiecare imagine specială.

Fiți atenți atunci când alegeți accesorii

Cunoaște măsura totul. Cu accesoriile funcționează, în general, „o înțelegere mai bună decât revizuit“, stick la el.

Se tratează hainele frumos

Utilizați pulberi pentru spălare care economisesc potasiul, haine întotdeauna călcate care sunt necesare, și păstrați-l în dulap sau agățate pe umerașe.

Nu sunt împrăștiate hainele, lăsând-o într-un scaun sau pat, fie cu grijă.

Uita-te pentru inspirație în alte stiluri

„Spionaj“ pentru imaginile de fashioniste celebre, uneori, de asemenea, este util. Poate fi fata de prietenii ale căror stil te admir, sau o celebritate Instagram.

Nu este nimic greșit pentru a încerca să re-crea imaginea dorită.

Tocuri - nu întotdeauna un indicator al stilului

Pentru tocuri au, de asemenea, timpul și locul lor. femeie elegantă nu va fi tot timpul să se mute în tocuri înalte, ea știe când să pună pe pantofi pe un curs de plat.

Această regulă este bine ilustrat de exemplul francez, care toc pantofi numai în cazuri excepționale, în timp osalnoe prefera balerini.

Configurarea unui kit de «SOS-ajutor“ pentru haine

În orice moment, orice se poate întâmpla orice probleme, iar femeia inteligentă va fi întotdeauna gata pentru ea.

Cu această ocazie, ea a ascuns firul cu un ac pentru a repara rapid gaura pe fusta, sau cui pentru a opri săgeata de pe ciorapul.

Fii fidel stilului său

Femeile inteligente într-adevăr nu Chase moda. Baza lor este un dulap clasic, ei completează accesoriile de moda care reflectă caracterul și perspectivele lor asupra vieții.

Îmbrăcăminte nu ar trebui să ascundă cine ești, ci mai degrabă pentru a sublinia. Imaginea dvs. ar trebui să declare lumea ca persoană. Fii mândru de tine și te iubesc, si vei fi irezistibil.

După cum puteți vedea, regulile de femei inteligente nu sunt atât de complicate.