Cum să-i învețe pe băiat la oala, băiatul oală mai bine preda eticheta, scrie, rapid, stand

Așteptați momentul oportun

Cheia succesului în această problemă dificilă este de a începe chiar în momentul în care copilul va fi într-adevăr gata pentru ea. Unii copii ca tineri ca șase ani merg la oală, în timp ce alții îmbrățișează această înțelepciune mult mai târziu. Probabil știți deja că băieții, în acest caz, în spatele fetelor, iar acestea din urmă, copiii învață să folosească olita întâi-născut repede. În oliță timpurie nu este prea mare folos. Studiile au arătat că, dacă părinții încep devreme pentru a preda un copil pentru a merge la oală, procesul de învățare durează mai mult. Cu alte cuvinte, ori de câte ori ați început pentru a obține rezultatele pe care le va fi capabil doar în anumite momente.


Dacă toate semnele de pregătire este disponibilă, selectați momentul potrivit. Copilul trebuie să fie o ordine clară a zilei. Dacă ar fi tocmai a început să meargă la pepinieră sau ai un al doilea copil, firimiturile nu le place schimbarea. Așteptați până când este pregătită să dezvolte noi competențe, iar apoi se va întâlni cu succes.

Lăsați copilul să învețe să

Copiii învață prin imitarea acțiunile adulților, deci este firesc ca primul Prichindelul vrea să vadă modul în care părinții merg la toaletă. Aici nu se poate face fără un om ca un exemplu de urmat. Dacă doriți băiețelul tău, lasă-l să meargă la toaletă cu tatăl său, bunicul sau altă rudă. Dacă el observă că Papa folosește toaleta nu este atat ca mama, puteți profita de acest lucru și explica-i cum să folosească băieții toaletă.

Cumpara tot ce ai nevoie

Cei mai mulți experți sfătui să cumpere potul, care va deveni proprietatea privată a copilului și unde s-ar simți mai acasă decât pe o toaletă pentru adulți. Mulți copii se tem să cadă în toaletă, iar această teamă poate împiedica copilul să învețe cum să meargă la toaletă. Dacă doriți să cumpărați un scaun special pentru copii pe toaletă, asigurați-vă că este confortabil și poate fi fixat în siguranță. În plus, va trebui să pună lângă scaunul de toaletă sau un pristupku confortabil, astfel încât copilul poate sta pe toaletă și coborâți în orice moment, atunci când este necesar, precum și la picioarele atarnand in aer.

Ajuta-l pe băiat să se obișnuiască cu oala

În primul rând, băiețelul tău va trebui să se obișnuiască cu ideea de a folosi oală. Poți să-l ajute în acest sens, dacă vă spun că oala aparține numai lui. Puteți scrie la oală numele copilului sau să-l decora cu autocolante colorate. După o astfel de „iubire“, puteți încerca să pună firimiturile pe olita complet îmbrăcat. După o săptămână de „Înrădăcinați“, adresați-vă copilul să se așeze pe fundul lui gol. Dacă el începe să protesteze, nu trebuie să-i convingă și forță. Acest lucru poate duce doar la o rezistență din partea copilului și să facă toate eforturile de a nimic.
Dacă fiul tău mic are un favorit umplute erou de animale sau de jucărie, încercați să le folosească pentru a explica-i cum să folosească olita. Cei mai mulți copii se bucură de aceste jocuri. Ele sunt de multe ori mai eficiente decât cuvintele. Unii părinți construi chiar și un vas mic, care a pus jucăria companiei care a făcut copilul.

Cumpara chilotei frumoase

Alegerea momentul potrivit

Cât de repede va fi capabil să uite scutece, aceasta depinde de angajarea dumneavoastră, precum și dacă fiul tău la daycare sau bona stând cu el merge. În acest caz, va trebui să discute strategia cu o bona sau îngrijitor.
De asemenea, trebuie să decidă dacă aveți de gând să renunța complet la scutece sau va fi timp pentru a le folosi din când în când. Există, de asemenea, chiloți speciale, scutece, pentru a ajuta copilul să învețe să meargă pe oală. Cu toate acestea, mulți experți și părinți cred că este mai bine să meargă la pantaloni regulate sau speciale rezistente la apă. Iar cei din alte copilul se va simți imediat că le inmuiat. Dezavantajul este că va trebui să mascheze în mod repetat, fiul său mic și ștergeți podeaua. Dacă nu știi ce să faci mai bine, încercați să ceară sfatul unui medic pediatru. Și amintiți-vă că, pentru o anumită perioadă pe care încă mai trebuie pentru a pune pe un scutec copil sau de unică folosință T Rusiko pe timp de noapte și în timpul călătoriilor lungi.

Cum se scrie: șezut sau în picioare?

Deoarece golirea vezicii urinare și intestine apare de multe ori, în același timp, are sens să învețe mai întâi pe băiat să scrie și ședința de cacao. Deci, el înțelege că potul este proiectat pentru ambele acțiuni și nu va fi încântat de modul în care mai bine să încerce să intre în oală, și să se concentreze pe lucrurile esențiale.
Când băiatul se va obisnui cu oala, sau speciale scaunul de toaletă pentru copii, să încerce să scrie în jos toaletă picioare (pentru asta ai nevoie de un scaun stabil, pe care el poate sta). Dar nu sari arma: lasa PEES copil ședinței atâta timp cât el vrea. Dacă fiul tău nu vrea să scrie în picioare, încearcă să arunce bucățile de toaletă de hârtie igienică, astfel încât el ar putea avea ca scop ei. Suntem bine pregătiți pentru faptul că trebuie să ștergeți în mod repetat cuvântul pentru huliganii dvs. în toaletă până când el ascute abilitățile sale. În cazul în care copilul vrea să fac pipi pe stradă, puteți să-l cere să ia obiectiv la o piatră mică sau o floare.Lasă băiatul să meargă gol

Nimic nu ajută firimiturile să știe când vrea să folosească toaleta, așa cum merge fără chiloți. Se pune vasul în apropierea locului unde copilul joacă, și din când în când el cere să se așeze pe el. Desigur, în acest caz, trebuie să fii pregătit mental pentru faptul că podeaua va fi câteva bălți (covoare pentru tine pentru a elimina sau a pune o folie de polietilenă). Uită-te la semnele care indică faptul că copilul vrea să folosească toaleta (el poate să stea ghemuit ghemuit sau să danseze la fața locului) și de a folosi aceste sfaturi. Puteți încerca să rezolve firimiturile pentru a merge fără chiloți, de exemplu, în seara, când întreaga familie la domiciliu sau la sfârșit de săptămână sau de alt moment convenabil pentru tine. De mai mult timp el petrece fara un scutec, olita antrenat mai repede.

Laudă pentru succes

„Crash“ este inevitabilă, dar în cele din urmă, când fiul tău mic începe totul pare, el se va bucura micile tale „realizări“. Asigurați-vă că pentru a sărbători acest eveniment. Spune-i că el a devenit un băiat mare, și „matur“, recompensa-l, de exemplu, se lasă să se vadă un nou desen animat sau de a citi nu una, ci două povești înainte de culcare. Cu toate acestea, nu ar trebui să faci un eveniment de la fiecare excursie la olita. Prea multă atenție poate provoca copilul să fie nervos.

Nu coborâți mâinile, dacă ați suferit un regres

Așa cum este cazul cu alte competențe, cu atât mai mult copilul este practicat, cu atât mai bine el devine. Dar îl puteți ajuta. Purtați îmbrăcăminte lejere pe firimiturile, astfel încât să poată lua cu ușurință off sau să cumpere pantaloni o dimensiune mai mare. Dacă el are ceva nu funcționează, nu te superi și să-l pedepsească pentru asta. Nimic nu este mai dăunător pentru procesul de formare de toaletă ca un sentiment de vinovăție pentru chilotei murdare. Amintiți-vă că, chiar și în acei copii care au învățat de mult timp să meargă pe oala din când în când au loc „accident“. În momentele de disperare, amintiți-vă că criticile tale de pantaloni umed se va întoarce înapoi la tine pe o perioadă lungă de acomodare la oala.

Rândul său, excursii la olita într-o activitate de distracție

Scutece pe timp de noapte

După ce băiatul tău va rămâne uscat pe tot parcursul zilei, puteți încerca să renunțe la scutece pe timp de noapte. În cazul în care copilul este deja bine stăpânit cu oala, verificați dacă scutecul de uscat, purtat pe timp de noapte sau la momentul pui de somn. Mulți copii în termen de șase luni de la olita instruit, oprit din scris în timpul reprize de somn. În ceea ce privește orele de noapte, aici situația este mai complicată, deoarece aceasta va depinde de capacitatea vezicii urinare de a deține urina copilului pentru o lungă perioadă de timp, precum și cât de greu el doarme.
În cazul în care un copil și-a exprimat dorința de a dormi fără un scutec, cumpara un scutec de unică folosință sau o mușama și care au răspândit pe saltea. Dacă experimentul arată că nu este gata, puteți începe să utilizați din nou scutece. În nici un caz nu vina copilul pentru eșecul. Spune-i că trupul său nu este încă destul de pregătit pentru ea, și că el va crește în curând și să fie capabil de a încerca din nou. În cazul în care copilul dumneavoastră rămâne uscat pentru trei din cele cinci nopți, pentru a merge înapoi la scutece nu este în valoare de ea. Pentru a ajuta copilul, limita cantitatea de lichid de beat după 17, și asigurați-vă că înainte de a merge la culcare, el va merge cu siguranta la toaletă. În cazul în care copilul continuă încă să scrie pe timp de noapte, nu vă faceți griji. Până la vârsta de șapte ani este considerat normal.

Jos cu scutece!

În cazul în care copilul este gata să spună complet la revedere de la scutece, el a realizat apoi o afacere mare. Vei, la rândul său, de asemenea, trebuie să înțeleagă și să aprecieze asta. Pentru a sprijini un copil un sentiment de mândrie, să îi permită să plătească scutece rămase mama familiarizat cu un copil mai mic.

Am auzit toată inima ta

Acest lucru este necesar pentru copii fericiti!

Cum de a ajuta copilul cu reacții alergice?

Aflați cum să vă protejați copiii de diferite forme de alergii!

sticle de istorie utile

Concursul „limba de fericire“

Încercați lapte pentru confortul digestiv!

Mama merge pe urmele de cercetare

Pass Quest în copil și să nu trezească copilul

Cele mai multe nume de populare pentru copii aici

Legate de posturi pe tema „Cum să-i învețe pe băiat la oala“

 • Cum să-i învețe pe băiat la oala, băiatul oală mai bine preda eticheta, scrie, rapid, stand

Benjamin Spok.KAK învață un copil să folosească olita

 • Cum să-i învețe pe băiat la oala, băiatul oală mai bine preda eticheta, scrie, rapid, stand

  Rumyniyan treime consideră că fericirea - este familia și copii

 • Cum să-i învețe pe băiat la oala, băiatul oală mai bine preda eticheta, scrie, rapid, stand

  Actrita, insarcinata Glafira Tarkhanov nu este permis în avion

 • Cum să-i învețe pe băiat la oala, băiatul oală mai bine preda eticheta, scrie, rapid, stand

  Cum vă salvați?

 • Cum să-i învețe pe băiat la oala, băiatul oală mai bine preda eticheta, scrie, rapid, stand

  Cum să-i învețe pe băiat la oala?

 • Cum să-i învețe pe băiat la oala, băiatul oală mai bine preda eticheta, scrie, rapid, stand