Cum sa faci o prezentare de fotografii

Cum sa faci o prezentare de fotografii

În sensul cel mai general, un slide-show - o prezentare video, constând din imagini pre-selectate, înlocuind reciproc, într-o anumită ordine, cu impunerea de muzică și decorațiuni. Dar, în scopul de a face un slide show de fotografii nu este suficient doar cu imagini finite și muzică. Conectați imaginația, utilizați efecte de tranziție frumoase și decora fotografii, iar apoi prezentarea ta va fi cu adevărat original și expresiv.Descărcați un program pentru a crea slideshow-uri din fotografii >>

Slideshow de imagini pot reflecta diferite evenimente din viata ta. Și, în scopul de a face un slide show original cu adevărat, trebuie să decidă cu privire la tema pentru filmul nostru. Cele mai populare teme pentru slide show-ul sunt după cum urmează:

Cum sa faci un slideshow de fotografii? Pentru a face acest lucru trebuie să treacă prin mai multe etape de pregătire video noastre de prezentare.

Cum sa faci o prezentare de fotografii

2. Timing. Durata expunerii de diapozitive depinde de numărul de fotografii utilizate. Optim pentru afișare de detectare este de la 12 la 20 de diapozitive pe minut. De asemenea, trebuie să ne concentrăm pe lungimea unei piese muzicale utilizată în videoclip.

3. Selectarea fotografiilor pentru expunerea de diapozitive. Dacă doriți să faceți un slide show de fotografii de nivel profesional, utilizați numai imagini de înaltă calitate pentru a afișa. Foarte adesea avem fotografii interesante luate în grabă, dar care au nevoie de tratament suplimentar. Editați fotografii și de a îmbunătăți calitatea acestora, puteți discuta în programme.Programma echipat cu modul de editare convenabil, care poate decupa fotografii, pentru a alege fundal de diapozitive, experimentarea cu o colecție de efecte dinamice, etc.Cum sa faci o prezentare de fotografii

4. Scenariul slideshow. Pentru a crea un slide show de fotografii, trebuie să ne gândim în avans scenariul videoclipului nostru. Împărțiți fotografii în blocuri tematice, ridica un design și tranziții adecvate între slide-uri.

5. Etichete și titluri. În primul rând, să efectueze o funcție de informații într-un slide show, da spectatorului să înțeleagă ceea ce este în prezent arată în imagine. Inscripții în prezentarea poate sublinia orice momente comice sau romantice, să se concentreze pe orice detalii sau fenomen. În același timp, nu supraîncărcați numărul excesiv cu role de antete. Acest lucru poate împiedica percepția și pur și simplu deranja privitorul.

6. Selectarea acompaniament muzical. Alege muzica pe care aveți nevoie înainte de instalare. Asta e muzică pentru a face prezentarea mai vii și memorabile. Roller va deveni mai emoțională și atinge. Pentru a crea o expunere de diapozitive cu muzică. Avem nevoie de o abordare responsabilă pentru selectarea unei compoziții muzicale. Este esențial ca muzica a trecut cât mai exact pe principalele slideshow-uri poveste și solicită sentimentele adecvate. Crearea unui program video de fotografii Prezentare, puteți adăuga orice număr de piese muzicale, selectați ordinea lor de redare, și se taie fișierele audio, dacă este necesar.

Cum sa faci o prezentare de fotografii

7. Instalarea diapozitive. Acesta este ultimul pas care ne permite să facem un slide show de fotografii. Toate materialele selectate anterior sunt unite într-o singură unitate, și se pare frumos și spectaculos spectacol de diapozitive a fotografiilor. Puteți utiliza o varietate de elemente decorative pentru proiectarea de imagini, utilizați o varietate de opțiuni pentru tranziție de diapozitive, și efecte de mișcare, care pot „recupera“ orice rola de imagini. Ca rezultat, vom obține un film real cu privire la un eveniment sau o persoană care va fi întotdeauna amintit și va fi un mare cadou pentru orice vacanță.

Foto spectacol - program ușor de folosit pentru a crea un spectaculos, de calitate profesională slide show. Simplitatea și ușurința de utilizare oferă un rezultat excelent, și vă va mulțumi prietenii cu idei noi de fototvorchestva ta!

Photo Slideshow compatibil cu Windows 7, 8, 10; Win XP, Vista. Dimensiune - 63 Mb.