Cum să atragă puroiului din remediile populare fierbere, medicamente

Dacă există o fierbere pe corp sau pacienții individuali sunt cei mai interesați de modul de a scoate puroiului din punctul de fierbere, nu dăunează sănătății, deoarece astfel de inflamație - o foarte insidios și în cazul în care nu ies tija se fierbe, abces va continua. În cazul în care inflamația mici și abcesului a fost descoperit în timp - este posibil să se tragă o fierbere și la domiciliu. Dar dacă o zonă mare de necroză sau situat într-un loc vizibil, cum ar fi fata, pentru a scoate puroiul, ar trebui să meargă la spital.Cum să atragă puroiului din remediile populare fierbere, medicamente
Producția de puroi de fierbere poate stimula sau așteptați atunci când el va veni în jos, pe cont propriu.

Motivele pentru acumularea de puroi

Furuncul apare atunci cand intra leziunilor pielii bacteria Staphylococcus aureus. Aceste bacterii si inflamatia cauza purulentă. În primul rând, există o roșeață pe piele, se simte solid și boljuchih, după câteva zile în mijlocul inflamație roșu urcă punctul alb-galben sau verzui - acesta este procesul de fierbere. Chiryak pot apărea oriunde pe corp, și la orice vârstă. Cauzele furunculelor sunt următoarele:

 • tulburări metabolice;
 • transpirație crescută;
 • nerespectarea normelor de igienă;
 • dieta necorespunzătoare;
 • imunitate scazuta;
 • hipotermie.
Înapoi la cuprins

Atunci când este necesar, vizita medicului?

Cum să atragă puroiului din remediile populare fierbere, medicamente
Furunculele în părțile sensibile ale corpului sau a complicatiilor sale ar trebui să fie tratate într-o instalație de sănătate.

Cum în mod normal, se coc fierbere?

În a patra zi de chiriya apariție pacientul începe să se simtă o durere tic nervos care se intensifica. În mod normal, în cazul în care se produce inflamația, fără complicații, boils sa revelat în două săptămâni. În cazul în care inflamația a venit la lumină, dar nici un exudat, este necesar să se continue să folosească instrumente pentru a ajuta la accelerarea procesului de tragere puroi. Dacă ați rupt fierbere, se îndepărtează necesitatea de a opri inflamatie, în caz contrar se va relua cu o vigoare reînnoită, și pentru a obține puroiul va fi mult mai greu.

Medicamente care accelerează procesul de maturare

Donează chiriyu poate maturiza mai repede ca medicamente, vândute în căile de atac în farmacie și populare. Folosind prima, ar trebui să urmeze instrucțiunile și să nu depășească doza. Aplicarea rețete bunica - ar trebui să fie atent și deteriorarea opriți imediat utilizarea acestora. Înainte de fiecare tratament, indiferent de metoda care pentru a trata inflamația pacientului recurs trebuie tratată cu o soluție de peroxid de hidrogen. Umezit tampon de bumbac pentru a șterge necesitatea de a fierbe de la marginile la mijloc. Pentru a ajuta-l sa se maturizeze rapid, pacientul poate utiliza dispozitive medicale, cum ar fi:Cum să atragă puroiului din remediile populare fierbere, medicamente
Cel mai adesea fierbe terapia cu anumite unguente farmaceutice.
 • unguent Ihtiolovaya. Acesta conține sulf, funcționează ca un antiseptic și emolient de acțiune. Prin chiriyu aceasta trebuie să se aplice de mai multe ori pe zi.
 • alifie balsamic Vishnevsky. Ca un antiseptic se folosește gudron, care ajută trage puroi. Utilizați acest instrument de care aveți nevoie doar până în momentul în care Chiry nu au evidențiat. Când am început să iasă puroi, loțiuni de balsam Vishnevsky nici un ajutor din rana. Mai mult, randamentul gudron poate bloca puroi liber.
 • "Levomekol". Are proprietăți antiinflamatorii și antimicrobiene, unguent capabile să penetreze inflamație profundă, scade umflarea țesuturilor nu are un astfel de miros neplăcut, ca unguent Wisniewski. Acesta poate fi aplicat și după abcesului a fost deschis și conținutul vărsat - medicamentul va curăța complet rana și accelera regenerarea pielii la locul inflamației.
Înapoi la cuprins

remedii populare pentru tragerea de puroi de fierbere

Atunci când există o fierbere pe piele - trebuie să acționeze imediat. Deci, primele două zile, este posibil să se ung cu iod - acest lucru va ajuta la localizarea inflamației, reduce umflarea și accelera procesul de introducere a puroiului din rana. Ajuta la accelerarea rezoluția fierbere, și produse care au fiecare familie: miere, faina, unt, și chiar săpun. Trebuie amintit faptul că căldură inflamația este în nici un caz imposibil, în caz contrar acesta va crește.

 • Se amestecă miere cu făină, atâta timp cât mingea nu mai este băț dulce pentru mâini. Adăugați la ea 10 grame de unt topit și o jumătate de linguriță de suc. Turta este necesar să se aplice la formarea de trei ori pe zi.
 • Răzuiesc o bucată de săpun, se toarnă 350 g de apă și se fierbe la foc până până se transformă într-un terci. Când amestecul sa răcit, se colectează într-un pansament steril și se aplică o mică inflamație. Bandajele trebuie să fie schimbat de trei până la patru ori pe zi.

tratamentul chirurgical

Pentru medicul trebuie să contacteze atunci când de la inflamație la sfârșitul anului nu iese puroi sau pacientul nu poate pentru o lungă perioadă de timp pentru a trage fierbere folosind unguente și remedii populare. Un chirurg experimentat va deschide la fierbere, puroiul să iasă, și apoi să fie capabil de a trage PIN-ul. Dacă există o fierbere pe corp, atunci această operație poate fi efectuată într-o clinică convențională, nu este necesara spitalizarea. În cazul în care formarea de spargere lung, iar apoi a suferit o intervenție chirurgicală, medicul poate prescrie antibiotice.

Ceea ce nu se poate face în cazul în care există o fierbere?

Când educația a apărut numai - este ușor de confundat în locurile obișnuite și începe să-l trateze în mod corespunzător - cu utilizarea de cosmetice, în special zelos poate începe pentru a stoarce fiert puțin copt în speranța de a obține rapid scăpa de ea. Medicii avertizează împotriva unor astfel de acțiuni. În cazul unor formațiuni bacteriene mai bine de bine pentru a dezinfecta locul inflamației și a pielii din jurul ei, pentru a evita o mai mare contaminare a suprafeței corpului sau a feței. În orice caz, este imposibil:

 • stoarce fiert;
 • perfora cu un ac;
 • Încălzirea inflamație;
 • numește el însuși antibiotice.

În conformitate cu toate măsurile de securitate, nu cauzeze un prejudiciu de fierbere și se pune să-l trăgând unguent, poate scăpa de fetide pentru câteva zile. Dar, în cazul în care inflamația a început să se schimbe, mai bolnav sau se află în triunghiul nazolabiale - nu auto-medicate sau așteptați până la fierbere se va sparge pe cont propriu. În acest caz, aveți nevoie pentru a vizita un medic care va selecta tratamentul și prescrie tablete, dacă este necesar. Furunculele - o boală gravă și periculoasă, glumă care nu ar trebui să fie.

Ați putea fi, de asemenea, interesat în