Cum de a face în așa fel încât persoana pe care a căzut din dragoste - o revista preferata

„Cu soția mea am trăit 12 ani. Avem copii. Desigur, tot ce a fost, la fel ca în toate familiile. Dar până acum, nici eu, nici Tanya nu regreta că soarta ne-a adus. I-am scris cu o cerere, și este așa. Pentru ca noi să lucreze cu un nou angajat și, după cum se spune, a pus pe soția ochiul meu. Graba prin. Declară dragostea lui pentru ea. Am vorbit cu el și chiar a venit la lovituri, dar el insistă asupra faptului că va fi în continuare lui.Există un rever că el nu mai iubește-o? Avem doi copii, ce fac? "

În cazul în care acest al doilea într-o pereche este tipul de a face Tokak oprit iubitoare fata? Acest lucru, în principiu, nu este nimic dificil. El are nevoie doar să înceapă să plătească mai puțină atenție ei, nu mai faci cadouri, surprize și așa mai departe.

șansele sale de a pierde dragostea de fata se va merge în sus, dacă el începe să uite despre orice date importante pentru ea - poate fi ziua de naștere a mamei sale, aniversarea de întâlnire, aniversare relație și alte. Pentru cele mai multe femei, este foarte important pentru un tip a felicitat-o ​​cu astfel de „vacanțe“, făcut cadouri, el a aranjat surprize. în cazul în care favorit încetează brusc să facă acest lucru, explicând că uitarea sa, fata devine furios și ofensat. Această furie strică relația cu tipul.De-a lungul lumii răspândit pe cer,
Sfânt, cum ar fi sentimentul de iubire,
Acesta a calmat sufletul,
Privarea vise bizare.

Și vântul foșnind printre copaci,
Sings motivul său etern.
Uneori trist este plictisitor,
Este incredibil de jucaus.

pentru totdeauna cu ea

M-am despărțit. Pe ea nu ar fi

Cum de a face în așa fel încât persoana pe care a căzut din dragoste - o revista preferata

Omule, dacă el iubește o femeie, ea va fi întotdeauna umplut cu ceva, glume, cadouri, noi de călătorie, sărutări și totul pentru a te face fericit. Când observați că vă simțiți nici o fericire de la o astfel de relație, iar omul nici măcar nu încearcă să facă nimic, este probabil ca a pierdut la tine din iubire și sentimente.

„Vreau să fiu iubit pentru totdeauna.“ - Cum de a găsi bărbatul visurilor ei?

În orice caz, ar trebui să se gândească cu atenție despre dacă această dragoste într-adevăr nu au nevoie? Deoarece este foarte dificil de a găsi o persoană care va fi sincer și cu adevărat dragoste. Deci, poate că ar trebui să încercăm să-l iubească? Deci, nu plânge în perna mea, realizând ce greșeală a fost decizia de a pleca.