Ce înseamnă bogăție - sensul cuvintelor

valori căutare / cuvinte de interpretare

Secțiunea este foarte ușor de utilizat. Caseta de sugestie este suficient pentru a introduce cuvântul dorit, și vă vom emite o listă a valorilor sale. Vreau să rețineți că site-ul nostru oferă date din diferite surse - enciclopedic, sensibilă, cuvânt dicționare de formare. Aici puteți obține, de asemenea, familiarizat cu exemple de utilizare a cuvintelor introduse.Dicționar explicativ al limbii române. SI Ozhegov, N.Yu.Shvedova.

-și, mai mult. bine, bine, bine, Miercuri

Bine ai venit, bine-(ridicat.). Căutarea pentru binele comun.

de obicei la plural. Ceea ce dă prosperitate, bunăstare, îndeplinește nevoile. bunuri materiale. Creatura confort. Pentru orice bun din lume (fără motiv). * Pentru a beneficia de oricine, în medie, cu un fel de scuză. n (ridicat.) -. în interesul oricui Th-lea-n. în beneficiul cuiva sth. Toate cele bune! (. Colocvial) - o dorință pe despărțire.

Exemple de utilizarea cuvântului bun în literatura de specialitate.

În al doilea rând, dacă fiecare virtute este de dorit, și fără virtute nu este bun. Prin urmare, toate beneficiile dorite.

spiritele bune sunt la fel, prin al doilea stat la a treia, în viața priugotovitelny, precum și pentru formarea și admiterea la ceruri, căci nimeni nu poate fi adaptat la diferite zei, deoarece cunoașterea binelui și adevărului, adică.Primite de la caseta de armată colonel codobatura, bun pentru o lungă perioadă de timp nu a făcut în mod deliberat.

Și ca un înger, în virtutea acceptării acestor bunuri și adevăruri, există, de asemenea, oameni, și a spus: masura a unui om, este, de un înger.

Motivul primește un adevăr în sine este format pe acesta, va serveste, de asemenea, ca un receptor bun și în sine este formată pe aceasta.

Această imagine pătrunde pe toți cei care acceptă Domnul este bun și adevărul despre ce toată lumea în ceruri, și el ia această imagine ca a primit bine și adevăr.

Acest lucru arată modul în care ordinea persoanei devine o ființă de rațiune, și anume, realizează acest lucru în al treilea grad de dragostea spirituală a binelui și adevărului referitor la cer și biserica, în al doilea grad de dragoste de sinceritate și mai direct, și în primul grad de iubire pentru dreptate și adevăr .

Faptul că spiritele și îngerii perfecționată neîncetat în inteligență și înțelepciune și cunoașterea adevăratului bine. sa spus în n.

Cine a iubit știința și prin ei cultivate abilitățile lor mentale, îmbogățind astfel mintea lui, și, în plus, recunoscând Divinul, pentru a se bucura de bucuria științei și rațiunii în lume, să se transforme în încântare spirituală în cunoașterea binelui și adevărului.

Instrucțiunea la toate angajate în diferite societăți îngeri, în special îngerii laturile de nord și sud, deoarece aceste societăți angelice sunt compuse în mintea și înțelepciunea cunoștinței binelui și adevărului.

Deoarece previziune, cea mai mare de binecuvântări dată omului. Se transformă în rău.

Din multe binecuvântări ne face rău: astfel încât memoria ne aduce înapoi la chinul la intemperii frică și previziune pentru a anticipa viitorul făină.

Urmați impulsurile sufletului, care te-a condus de beneficiile recunoscute universal la beneficii mai mari de la.

Ele sunt atât de ușor, care merită disprețul aceleași beneficii și în ultimul rând, nu merită.

Primele beneficii ne dorim cu siguranță în al doilea rând - în cazul în care au nevoie.

Sursa: Biblioteca Maksima Moshkova