Ce este omul

Conceptul modern al masculinității pune pe primul loc în primul intelectul, și numai atunci forța fizică, de asemenea, admite ca o manifestare de sensibilitate și de suprimare a sentimentelor și a comportamentului grosier. Am descris situația în termeni generali. În unele locuri lipi reprezentări ale sensul tradițional al conceptului de masculinitate.

Un alt element este esența de sex masculin testosteron. Aceasta este de obicei hormonul sexual masculin responsabil pentru comportamentul agresiv la barbati, activitatea lor sexuală și manifestarea caracteristicilor lor sexuale secundare. Cine nu stie: o caracteristici sexuale secundare la barbati implica pilozitate pe corp și față.

Putem spune că esența bărbaților în nivelul de testosteron din organism. Au existat chiar și studii, ca urmare a ceea ce a devenit clar că, cu cât concentrația de testosteron din organism - cea mai mică abilitățile lingvistice și creative ale oamenilor preferate. Cum să fii un om în acest caz? Încearcă să controleze agresivitatea lor și ar trebui să se acorde ocupații timp de natură intelectuală. La vârsta tinerească de testosteron fierbe literalmente sânge. Acest lucru explică de ce un om in adolescenta se dezvolta intelectual mai slab decât fata de colegii. Acest lucru explică, de asemenea, de ce celebri inventatori, muzicieni, fizicieni, etc. in adolescenta nu se manifestă, ei au numit chiar mediocre.

De exemplu, Albert Einstein, a încercat să intre în Institutul de Tehnologie și respins de către instituție, deoarece comisia de selecție a decis că nimic bun nu va veni de la ea. Mai mult decât atât, de-a lungul vieții de testosteron la bărbați există fluctuații sezoniere ale nivelului de inteligență.

Ce un om este frică? Omul se teme să pară o femeie prostie. inteligenta ridicat, în lumina conceptelor recente ale ideală de sex masculin, poate fi considerat unul dintre elementele de fapt oameni. De mare inteligenta pentru bărbați este foarte importantă. Psihologia oamenilor axat pe sentimentul de superioritate intelectuală a femeii. Cu toate acestea, chiar și femeile se așteaptă de la oameni de superioritate intelectuală în fața lui. Cele mai multe femei moderne în sondaje vor fi de acord asupra relațiilor intime doar cu omul al cărui intelect este mai mare decât propria lor. Cum să fii un om în acest caz? Nu arăta modestie excesivă și de reținere, să se comporte în mod natural și rândul său, comunică cu o femeie pentru conversație fascinantă. Acest lucru este perfect situația naturală, atunci când comunică cu un om, intelectual dezvoltat, poate evolua treptat de interes inactiv în relațiile personale.

Putem spune că esența omului este nu numai nivelul de inteligență, dar, de asemenea, în nivelul de testosteron, care depind de fapt, unele aspecte ale manifestării inteligenței. Vorbind despre nivelul de inteligență. Oamenii mai inteligenți trăiesc în India, în cazul în care IQ-ul mediu este de 140.

femeie frumoasă doresc să vă prezint câteva fapte cu privire la nivelul de inteligență al oamenilor preferate:

- nivel ridicat de inteligenta afecteaza succesul tau iubit

- la barbatii cu un nivel ridicat de inteligență, probleme de sănătate mult mai puțin decât bărbații cu IQ scăzut

- criminali printre oameni cu IQ ridicat mai puțin

- rata divorțurilor la barbatii cu o mai mare IQ ridicat

Iată o statistică.

De ce oamenii evita empatie și ei sunt atât de greu să se deschidă la o altă persoană? Cum să fii un om, dacă el a crescut de la o vârstă fragedă, astfel încât el a ascuns slăbiciunea lui și a încercat să fie puternic, sau cel puțin să pară puternic. Încă din copilărie, părinții și societatea sunt implicate în formarea psihologia oamenilor. spiritul de competiție însoțește fiecare om pe tot parcursul vieții sale. Ce un om este frică? temerile Man par slab, mai ales în fața femeilor, ceea ce presupune demonstrarea uneori excesivă a asprimii sau show-simulată de forță. Pe de o parte, aceasta face însăși esența omului, pe de cealaltă parte a dvs. coarsens preferate de sex masculin și pierde posibilitatea de manifestare de căldură și sensibilitate, atât de necesare pentru femei. Esența oamenilor de fiecare dată când o face declanșat atunci când încearcă să creeze intimitate. Oamenii nu sunt folosite pentru a fi cald blând, chiar și împotriva femeilor, care este atât de necesară. Bărbații în acest sens, se confruntă cu dificultăți de comunicare, să nu mai vorbim de atingere fizică și mângâieri, astfel încât este necesar atunci când este vorba de o femeie. Din păcate, oamenii sunt învățați din copilărie să-i disprețuiască aceste sensibilitate de vițel. Psihologia oamenilor, în orice caz, nu a fost încă axat pe dezvoltarea de competențe adecvate în acest domeniu. Cum să fii un om în acest caz? Intr-o conversatie cu femeia de la necesitatea de a încerca să iasă din standardele obișnuite ale esenței masculine, crede-mă, complimente și o atingere blândă sunt foarte importante pentru femeile tale preferate.

Esența unei astfel de om intră într-o componentă indispensabilă a agresivității. Putem spune că, în psihologia agresiunii masculine este, de asemenea, una dintre cele mai importante componente, ca nivelul de activitate al oamenilor depinde de ea. Oamenii de știință care studiază esența de sex masculin, a efectuat studii în care animalele produc injectarea de hormoni sexuali masculini. După injectare animalele au fost mai agresivi, ei au crescut calitățile de luptă. Astfel, hormonii masculini contribuie la atingerea acestor obiective, chiar și în scopuri distructive, cu condiția ca aceste obiective sunt bine motivate. Efectul de hormoni de sex masculin a fost chiar folosit în sportul profesionist. sportivii GDR înainte de concurență umflate sperma de sex masculin, și a devenit gravidă, au arătat rezultate foarte ridicate de sport, după care au avut un avort.

Esența omului se manifestă în raport cu prima experiență sexuală. Psihologie bărbați nu pot sta femei de excelență, inclusiv în pat.

De ce băieții în adolescență să se comporte nepoliticos cu fetele? Problema este ca tinerii de multe ori sufera de timiditate, pe care ei trebuie să se ascundă cu atenție orice grosolănie sau pentru hipertrofică încrederea în sine.

Cand vine vorba de sex ocazional, de exemplu, sub influența alcoolului, un tânăr băiat sau poate fi visat despre sex cu o femeie cu experiență. Dacă vorbim despre primul contact sexual cu fata, tipul este într-adevăr îngrijorat de faptul că ea ar fi în sex experimentat, iar cel mai rău lucru de făcut ar fi o fată, în acest caz, să-l informeze cu privire la aceasta după sex. Multe dintre fete, știind despre caracteristicile psihologiei oamenilor sunt înțelegere și nu se permit declarații dure cu privire la calitatea scăzută a sexului.

De ce oamenii nu pot fi de încredere atunci când vine vorba de non-divulgare a relației sexuale? Esența omului se manifestă în secretul faptelor referitoare la problemele lor sexuale, sau lipsa de experiență. Pe de altă parte, un om rar nu se laudă că privează o altă fată virginitatea. Deci fată drăguță, nu se așteaptă să se mențină în secret complet al relațiilor sexuale ocazionale. Cum să fii un om în acest caz? Încearcă să te aduni și să păstreze secrete detaliile relației lor sexuale, în cazul în care o femeie nu vrea să le publice.

De ce bărbații la începutul relației (căsătorie) sunt nesățios în sex?

Esența omului constă în dorința sa de a face sex regulat. În ciuda faptului că psihologia unui om se străduiește pentru libertate și independență, oamenii au tendința de a găsi un partener pentru sex regulat.

Cel puțin o dată la fiecare femeie se întreba: „De ce oamenii cresc la rece după sex o femeie ea poate pleca?“ În acest caz, va fi imposibil să spun - aceasta este esența oamenilor! Luați în considerare situația în detaliu. În primul rând, un om tinde să aibă o mulțime de femei, nu una. În al doilea rând, obstacolele pot provoca pasiune într-un om. De exemplu, o femeie frumoasă inaccesibile nu este atât de ușor să câștige - stârnește interesul constant la bărbați, dar în limite rezonabile, desigur (mă refer indisponibilității). Esența omului pentru auto-afirmare, luptă și depășirea obstacolelor, acesta este motivul pentru care oamenii iubesc atât de după sex cu o femeie sa se laude cu realizările lor prietenilor lor. În al treilea rând, un om își pierde interesul pentru o femeie după sex, datorită faptului că această etapă a trecut deja pentru el, și în fața așteptare pentru noi obiective.

Cum de a păstra un om? Este imposibil să se răcească sentimentele sale. Nu uita că un om fără dragoste este un bărbat convențional, oameni a căror esență, împinge-l la fecundarea unui număr tot mai mare de femele.

De ce oamenii mereu lipsește ceva? Psihologia oamenilor este că, spre deosebire de femei la bărbați nu este suficientă prezența a seriei iubit. Numai o femeie poate preda pe deplin la sentimentele sale. Omul nu este doar capabil de a iubi. Esența omului cere să trăiască nu numai dragoste, da timp și alte interese de sex masculin: sport, tehnologie, colectare, etc. Dragi femei, eu nu încerc să fiu gelos pe oameni la interesele și hobby-urile lor, de la toți oamenii ar trebui să aibă propriul lor timp și spațiu, altfel un om este capabil să scape de la femeia care cunoaște specificul psihologiei oamenilor.

Ce fel de femeie doresc barbatii? Subliniez în mod special de text cu caractere aldine. ideală de sex feminin (idealul feminin), în psihologia oamenilor este destul de simplu: un bărbat vrea o femeie tandru și blând, moale și frumos, moderat pasive și dependente, permite oamenilor să se simtă mai puternică în raport cu ea, îngrijirea și protejarea ei, să fie mai inteligent, mai energic si mai mult succes . Acesta este conceptul de feminitate la barbati. După cum puteți vedea este simplu. calitatea femeilor de mai sus sunt universale.

Esența omului constă în gen. caractere sexuale primare - aceasta este, desigur, organul de reproducere și acționează ca o vegetație secundară pe corp și față.

Unele femei recunosc că le place să vadă un om rade. Alte femei găsi această procedură erotică.

Esența omului poate suferi din cauza posibila nerespectare a dorințelor sale - oportunități. De exemplu, copiii sunt rugați un om să cumpere ceva ieftin și la prețuri accesibile, și nu pot înțelege de ce tatăl nu se poate cumpăra pentru ei, în cazul în care este în jur împrejur, iar oamenii pur și simplu nu au bani. Din cauza acestei situații, oamenii pot fi nu numai un sentiment de inferioritate, dar, de asemenea, tulburări mentale asociate cu situația umilitoare în care omul a fost. Sincer greu de spus că, în acest caz, mai rău - sentimentul apăsător de inferioritate sau de o posibilă proiecție ulterioară a furiei acumulate și resentimente față de familie sau de alcool său. Cum să fii un om, dacă el ajunge în această situație? Omul ar trebui să mă adun și să înțeleagă că în viață există dungi albe și negre, ar trebui să respecte întotdeauna te și nu pierde stima de sine. O femeie în astfel de cazuri ar trebui să încerce întotdeauna să sprijine lor iubit. iubitele cuvinte pentru bărbați au o putere incredibilă.

Bărbații sunt în comuniune manifestată în utilizarea logicii, raționament, metode de convingere și concizie.

Psihologia oamenilor tind să consolideze dovada faptelor lor, iar aceste argumente sunt, de obicei, direct legate de biografia omului. Deci, pentru a spune o experiență personală. Poate că acest lucru este punctele cele mai slabe din raționamentul bărbaților. De obicei, o femeie, dacă se dorește, fără probleme simt valoarea reală a unor astfel de fapte, doar pe baza experiențelor personale ale oamenilor.

Esența bărbați este, de asemenea, destul de evident în dragostea lor pentru logica si concizie. Logic - unul dintre cei mai buni prieteni ai oamenilor. Tot în bărbați lumea văd și să evalueze din punct de vedere logic.

Psihologia oamenilor caracterizat prin concizie, pentru limbuție în înțelegerea oamenilor simbolizează feminin.

Esența oamenilor este adesea evidentă în ingeniozitatea și inventivitatea lor, și multe descoperiri au fost făcute datorită leneșul de sex masculin. Barbatii obosim de muncă monotonă, și optimizează procesul de invenție.

<

?php include ($ _SERVER [ "DOCUMENT_ROOT"] "/ vstavki / blokvtext2.html".); ?>