Cauza sângerare de col uterin

De multe ori, o femeie îngrijorat de sângerare de la organele genitale. Și sângerare - un fenomen caracteristic nu numai pentru femeile de vârstă fertilă, dar pentru femei o vârstă mai avansată. Dacă sânge vine de la organele genitale nu in zilele critice, ar trebui să fie preocupat și de a vedea imediat un medic sau să cheme o ambulanță. În mod independent, o femeie nu determina de ce este penisul este sângerarea. Acest lucru poate fi sângerare la nivelul uterului sau colului uterin.De obicei sângerarea profuze apare ca urmare a unor boli intrauterine.

Cu toate acestea, în cazul în care o femeie se produc periodic delăsători și pe termen scurt sângerare din vagin, mai ales în timpul efortului fizic intens, este posibil să sângereze gât. În orice caz, trebuie să obțineți sfatul medicului și tratament adecvat. Oricare ar fi cauza sângerare din organele genitale ale femeii trebuie să se arate imediat un medic. La urma urmei, dacă hemoragia poate forma stază de sânge.

Cauza sângerare de col uterin

De ce este sângerare de col uterin?

Mulți specialiști identificați cauza rădăcină - este eroziunea. Este din cauza că, în cele mai multe cazuri există sângerare. Dar există și alte boli ale femeilor care pot provoca.

Acestea sunt cauzele bolii si ca:

Cervicită sau proces inflamator cervical este rezultatul leziuni la nivelul penisului, precum și factori cum ar fi bacteriile patogene, care pot fi cu transmitere sexuală, sau sex diferit boala gribki.Takaya nu pot aparea neobservate, deoarece simptomele sale sunt pronunțate . Boala este tratata prin diverse medicamente anti-bacteriene. Terapia Prescrie anti-inflamator. După tratarea cu succes a simptomelor, inclusiv a sângelui din uter, trece.Cel mai frecvent motiv - eroziune. Practic eroziunea sângerează de multe ori atunci când este privit de la o femeie ginecolog, dar poate da spotting obișnuit cu mucus cervical fără inspecție. Acest lucru se datorează faptului că răni care se află în zona afectată, sângereze periodic. Eroziunea se dezvoltă din cauza eșecului hormonal organism sau ca urmare a infecțiilor cu transmitere sexuală. Eroziunea tratate cauterizare. În cazul în care nu poate fi vindecat, este necesară îndepărtarea colului uterin, deoarece boala ameninta sa se dezvolte in cancer.

O astfel de formare, ca și polipi, duce la sangerari cervicale. Un polip este o formațiune benignă. În cazul în care un polip este mic, este tu și să nu fie deranjat. Dar dacă un polip crește, atunci apar în cele din urmă răni și ulcere care cauzează sânge din uter. Sangerarea polip începe în decizia de baie suficient de fierbinte, cu exerciții fizice activă și acte sexuale chiar și atunci când se utilizează supozitoare vaginale.

În cazul în care polipi sunt lasate netratate, este plină de afecțiuni maligne, precum și prezența lor contribuie la infertilitate.

Cancerul de col uterin - un proces malign. Cauza cancerului este considerată a activității sexuale precoce, mai multe nașteri și femeile de vârstă reproductivă. La etapa inițială a bolii și pătarea poate fi complet absent, dar poate să apară stagnarea sângelui. În ultimele etape, există o sângerare destul de puternic, în timp ce necesită îngrijire de urgență. Atunci când este privit din ginecolog poate detecta creșteri în uter la gât, palparea roșii din sânge care începe să curgă. Ele pot detecta, de asemenea, o porțiune de gât având o structură densă și-a pierdut elasticitatea. Vindecarea cancerului numai in spital oncologic. Tratamentul are loc sub forma de chirurgie, radioterapie, gama-terapie.

De ce sângerare în timpul sarcinii?

Toata lumea stie ca este un fenomen frecvent în timpul sarcinii, sângerare. Se poate începe pentru o serie de motive. Unul dintre aceste motive - eroziune. In timpul sarcinii, fluxul sanguin la nivelul uterului crește, ceea ce duce la secrețiile cervicale sângeroase, sau, dimpotrivă, poate să apară stagnarea sângelui. Un alt rezultat direct al rupturii uterine la nastere poate avea loc. Principalul motiv pentru diferența este un fruct mare.

Cauza sângerare de col uterin