caractere chinezești și semnificația lor

caractere chinezești - nu se referă doar la cuvinte, dar, de asemenea, un talisman puternic, care ar trebui să poată să-l folosească în mod corect.

Kanji simbol „forță“

Este important să se potrivească cu modelul de caracterul „Dimensiune Imperial“: 2,7 cm lățime și 4.06 cm în lungime - crescând astfel activitatea unei mascota. Puteți desena un personaj pe umărul stâng. În acest caz, mascota de acțiune înmulțit.Caracter pentru „Love“

Cu ajutorul caracterului „dragoste“ poate aduce sentimente adevărate în viața mea. Cuplurile, dragoste hieroglifă ajută pentru a crea armonie de familie și de înțelegere între doi oameni iubitoare.

Simbol al iubirii, să consolideze relațiile, răscumpărarea de conflict reciproc: casa post în colțul de dragoste „Kun“ (în sud-vest de casa ta).

caracter Fericire

caracter Awesome, de asteptare pentru protecția Cerului și al zeilor. Cu toate acestea conferă fericire selectiv - tocmai în zona în care doriți să reușească. Asta pe de altă parte, este foarte convenabil.

Caracter pentru dubla fericire

Un talisman puternic, care acordă dorințele. Dar cel mai bine este să-l folosească pentru a aduce fericire cineva în tandem, pentru că impactul său este mai puternic aplică pentru două sau mai multe persoane.

Ajutor pentru a concepe un copil, dacă ai pus-o sub patul conjugal. Acesta oferă succesul în afaceri (și la locul de muncă), în cazul în care ați pus-o pe partea de nord. Egal la tine și prieteni ca-minded (ajutor) în partea de nord-vest. Puteți chiar să-l pune într-o pungă, în scopul de a atrage mai mulți prieteni la voi bancnote.caracter Luck

amuletă excelent pentru a păstra și de a crește norocul. Este recomandabil să se folosească numai la domiciliu, adică, să stea sau stoca imaginea „în cadrul celor patru pereți.“

În caz contrar, nu te face lucrurile mai rău, este doar acasa de energie sporeste actiunea personajului de mai multe ori.

caracter de avere

Se creează o atmosferă unică de prosperitate. Ea afectează nu numai creșterea veniturilor, dar, de asemenea, cu privire la situația generală a afacerilor tale.

zona excelenta - sud-est! În plus, puteți stoca acest personaj în loc pentru denezhek (în portofel sau în condiții de siguranță, de exemplu).

Tatuaj de caractere chinezești

Tatuaje sub formă de caractere chinezești și japoneze sunt foarte populare în țările europene. tatuaje Kanji transporta o mistica si originalitate, deoarece valoarea lor este aproape nimeni nu știe, decât proprietarul. Dar, în ciuda acestui fapt, un simplu, aparent, un simbol poate fi ascuns sensul profund și puternic de energie.

caractere chinezești și semnificația lor
hieroglifă tatuaj

De fapt, caractere chinezești și japoneze sunt aplicate pe corpul numai europeni, locuitorii acestor țări din Asia aceleași semne preferă limba engleză, care sunt scrise cu erori gramaticale. Orice ar fi fost, personajele sunt foarte complexe în traducere.

articole bune în curs:

  • Pentru a ajuta la turisti
  • atracții China
  • Sărbători în China
  • China bucătărie
  • Cumpărături în China
  • Istoria Chinei