Noi metode de tratament al HBP și prostatita la bărbați decât să rămână

HBP și prostatita - deși boală perfidă, dar a scăpa de ele pot fi și fără ajutorul chirurgiei. Pentru hiperplazie benignă de prostată se caracterizează prin creșterea acesteia, și pentru prostatita - inflamație. Este posibil pentru a preveni apariția acestor boli, și ce tratamente noi pentru HBP si prostatita exista?SOCURILOR toată lumea. PROSTATITA tratate mai rapid remedii populare.

Adevărata poveste: „Cum mi-am vindecat prostatita la domiciliu, în mod independent, timp de 2 săptămâni!“

Adevărata poveste: „Cum mi-am vindecat prostatita la domiciliu, în mod independent, timp de 2 săptămâni!“

Noi metode de tratament al HBP și prostatita la bărbați decât să rămână

Metode moderne de tratament al HBP se bazează pe realizările de Urologie. Cu ajutorul lor, este posibil să se influențeze procesele patologice care au loc în organele urogenitale, modul blând. Principalul lucru - selectați în mod corespunzător metoda adecvată de tratament, care va da rezultate durabile.

O nouă generație de medicamente

trebuie să utilizați numai acele medicamente care sunt prescrise de un medic pentru tratamentul prostatita și HBP. Auto-medicație în acest caz, poate fi cauza consecințe grave. Nu ar trebui să experimenteze cu propriile lor de sănătate, precum și necesitatea de a căuta ajutor de la un profesionist calificat care va prescrie medicamente pe baza rezultatelor diagnosticului.

Medicamente care aparțin acestui grup, care vizează restabilirea procesului de urinare. Substanțele active conținute în ele, da un rezultat pronunțate și de durată:

 1. Normalizarea tonusului prostatei, ureter si vezica urinara.
 2. Restaurarea sfincterului, în scopul de a normaliza procesul urinar.
 3. Accelerarea proceselor metabolice în regiunea organelor interne, în scopul de a satura oxigenul la celule.
 4. medicamente fitoterapeutice

Drogurile sunt bazate pe componente vegetale naturale. Ele sunt destinate pentru a normaliza organelor urinare. Eficacitatea acestui tip de medicamente indreptate la restabilirea tonul detrusorului și înlăturarea inflamației și a edemului cu prostata si vezica urinara.

Medicamentele din acest grup sunt utilizate pe scara larga pentru tratamentul hiperplaziei benigne de prostata si prostatita. Eficiența lor are ca scop oprirea sintezei de DHT în organism. Acest lucru contribuie la o scădere a dimensiunii prostatei și pentru a reduce presiunea exercitata asupra vezicii urinare. Aceste procese ajuta la îmbunătățirea fluxului urinar și erecție.

Noi metode de tratament al HBP și prostatita la bărbați decât să rămână

Pentru a opri sinteza DHT în organism inhibitori ai 5-alfa-reductaza aplică

Testosteronul are un efect de corecție asupra dimensiunii prostatei. Acest hormon organele sexuale masculine se dezvolta în anumite cantități. agenți hormonali sunt folosite pentru a opri producerea de testosteron, ceea ce este benefic pentru starea de prostata si vezica urinara.

Tehnicile non-invazive

Urologi furios! Pe Internet vinde un instrument puternic de la prostatita.

Pentru a face față cu HBP și prostatita sunt în prezent în imposibilitatea de a utiliza următoarele metode.

Chirurgia cu laser. radiații laser poate reduce volumul prostatei. Procedeul se realizează cu ajutorul endoscopului LED, care este introdus in uretra. Atunci când razele laser, efect asupra glandei prostatei, căldura degajată.

Expunerea la temperaturi ridicate sau termoterapie. prostata tesut pentru incalzire cu ultrasunete folosit (concentrat), cuptor cu microunde sau radiație de radiofrecvență. Sursa de energie aplicată este introdusă la prostata prin rect, sau prin uretra, pentru a preveni deteriorarea mucoasei.

Temperaturile scăzute, sau cryoablation. Procedura invazivă este minim realizat pe o baza in ambulatoriu. Această metodă este recomandată pentru tratamentul adenomului de prostată avansat și de prostată. Tehnica de - congelare și decongelare celulele canceroase. Ca urmare, ei mor. Expunerea este efectuată sub anestezie generală prin administrarea cryoprobe prin anus.Îngustarea. proteze retinere (stenturi) montate pentru a menține procesul uretral. Astăzi, stabilește o proteză temporară, care sunt concepute pentru producția de urină pe termen scurt, și constantă (stabilite pentru perioade lungi de timp sau pentru viață).

corecție chirurgicală

Cel mai bun Urologi România descoperi prostatita cura secretă în cel mai simplu mod.

Pentru tratamentul HBP și prostatita la bărbați este acum urmând metodele de operare sunt utilizate pe scară largă:

Noi metode de tratament al HBP și prostatita la bărbați decât să rămână

Pentru tratamentul hiperplaziei benigne de prostată și prostatita folosit de multe ori o intervenție chirurgicală

Este atribuit în cazul în care dimensiunea prostatei devine impresionant și dezvoltarea de complicații, cum ar fi somatice. Chirurgul printr-o incizie la nivelul vezicii urinare pleavă parte lărgită a prostatei. a avut loc în plus răni de sutură și instalarea de cateter Foley timp de 7-10 zile.

Caracterizat prin îndepărtarea prostatei sau intreaga glanda in intregime. Procedura cauterizare curent este deteriorat țesuturi. Eficacitatea acestei metode are ca scop ameliorarea simptomelor severe sau moderate din partea sistemului urinar, care se dezvoltă pe fundalul o prostata marita.

Efectuate în forma acută a bolii. Cel mai adesea, această procedură este utilizată pentru tratamentul stadiile avansate ale HBP sau prostatita.

recomandări făcute

În stadiile inițiale ale dezvoltării prostatita și HBP poate scapa de boli prin măsuri simple de prevenire. Monitorizare dinamică și respectarea recomandărilor medicului da șanse de a opri schimbările patologice în organism.

Măsurile de prevenire primară sunt după cum urmează:

 • Menținerea unui stil de viață activ și eliminarea unei lungă ședere într-o poziție de ședere.
 • Prevenirea constipație: corecție dieta, primirea de medicamente relaxante.
 • Excluderea din dieta picant și alimente grase, precum și respingerea utilizării băuturilor alcoolice.
 • Normalizarea proceselor circulatorii în organism prin medicamente naturale și sintetice.

medicina alternativa

Scopul tratamentului de prostatita sau de prostata Adenomul naționale este redusă de creștere prin transformarea testosteronului în dihidrotestosteron celulelor. Vă rugăm să rețineți că utilizarea medicina alternativa pentru tratamentul hiperplaziei benigne de prostată poate fi numai în stadiile inițiale ale bolii. În caz contrar, această metodă de tratament nu poate fi pe deplin eficiente. In ultimii ani, medicina tradițională ajută oamenii să-și petreacă un tratament de adenom de prostată, fără o intervenție chirurgicală.

Noi metode de tratament al HBP și prostatita la bărbați decât să rămână

creșterea celulară redusă este realizată prin conversia testosteronului în dihidrotestosteron

Pentru a face față acestei boli insidios cum ar fi adenomul de prostată, se aplică următoarele:

 • Îndestulat dvs. dieta fructe si legume, ierburi și cereale integrale, legume, nuci și pește de mare. Este util să se includă în meniu, ulei de măsline și semințe.
 • Excludeți utilizarea produselor făină, rafinate și produse lactate. Ar trebui să refuze din alimente prajite, alcool, cafeina, și uleiuri hidrogenate.

Metode populare moderne

HBP pot fi tratate cu ajutorul medicinei alternative numai în primele etape ale procesului de boala. Dintre metodele alternative de combatere a bolii, puteți selecta metoda de Shevchenko. Aceasta implică utilizarea de ulei vegetal si vodca. De asemenea, au dovedit eficiente, și recomandarea profesorului Neumyvakina că tratamentul bolii au sugerat utilizarea de bicarbonat de sodiu și peroxid de hidrogen.

Vă rugăm să rețineți că medicina tradițională nu ar trebui să fie utilizat fără a consulta medicul dumneavoastră. Pacientul trebuie să informeze în mod necesar specialistul de Urologie privind măsurile care trebuie luate vrea pentru a trata boala.

Tratamentul HBP poate fi realizată cu ajutorul următoarelor mijloace non-tradiționale:

analgezice

Pentru a trata prostatita și adenom se recomandă utilizarea nu numai căile de atac populare, eficacitatea care vizează abordarea cauzelor bolii. Este obligatoriu să ia măsuri pentru a atenua starea pacientului.

Noi metode de tratament al HBP și prostatita la bărbați decât să rămână

Pentru tratamentul prostatitei pot fi folosite coaja de stejar

Pentru a trata prostatita, puteți utiliza următoarele mijloace:

 • coaja de stejar. Aceasta ameliorează durerea din cauza normalizarea circulatiei sangelui si intareste procesele de bariera protectoare locală a corpului. Pe baza coaja de stejar se poate face supozitoare rectale sau tinctura.
 • Ichtiola. Această substanță naturală obținută prin distilarea petrolului șisturi de sulf, are un efect analgezic pronunțat. Pentru a prepara supozitoare rectale pe baza acestei componente, se recomandă să utilizați vaselină sau vaselina. Acestea sunt amestecate cu ihtiola și congelate înainte de utilizare.

În cazul în care medicul a dat câteva indicații, nu ar trebui să le neglijeze. Numai un specialist după diagnostic poate fi efectuat pentru a găsi calea cea mai eficientă de tratament. Metode moderne de tratament ajută pentru a face prostata mai mici, care facilitează starea pacientului. Cu ajutorul lor, este posibilă nu numai pentru a opri procesul patologic, dar, de asemenea, pentru a elimina cauza bolii, prevenirea complicațiilor.

Deci PROSTATITA tratate bunicii nostri.