Ca interes Femeie

Cum să atragă atenția fetei? Cum de a face în așa fel încât a atras atenția tine? Aceasta este ceea ce spune în acest articol. La urma urmei, dacă sunteți interesat de o fată, apoi se putea cu ușurință să o sun și să invite la zi cu ușurință. Începem cu două metode de bază: active și pasive.Ca o femeie interesează?

mod activ - este comunicarea directă cu fata, în care ar trebui să arate calități, cum ar fi un simț al umorului, originalitate, încrederea în sine, capacitatea de a purta o conversație, ar trebui să domine. Puteți încerca bătaie de joc.

Aceasta nu înseamnă neapărat cele mai recente moda, puteți obține de obicei îmbrăcați, dar asigurați-vă că pentru a păstra un ochi pe haine curate, și miros delicios. Parul si unghiile au nevoie pentru a înțelege. Cu păr, puteți experimenta. Hainele nu ar trebui să fie purtate. Dacă nu sunteți sigur ce să alegeți stilul, uita-te în jur, uita-te la cei care sunt populare în rândul fetelor. Plictisitor nu se poate imbraca. Trebuie adăugat la tinuta detalii speciale, cum ar fi un sacou elegant, fular, pandantiv.

Se acordă atenție persoana care aveți nevoie, dar nu de mult. Ceea ce natura ne-a dat, nu se schimbă. Fiecare fata are propriile lor gusturi și idealuri, deci ar trebui să funcționeze numai cu pielea, în cazul în care este nevoie de îngrijire.

Desigur, ar trebui să urmeze figura. Dacă sunteți foarte subțire, du-te la balansoarul. Deși există femei cărora le plac tipii skinny. Despre excesul de greutate și astfel încât există o mulțime de literatură. Pe scurt, aveți nevoie pentru a merge la sala de sport, dieta.

Mai important decât aspectul poate fi doar unul. Uita-te la postura ta, mers, voce, zâmbet, să fie capabil să țină ochii, uită-te în ochii mei.

Mulți oameni cred că neverbalika nu este important, dar nu este. Uită-te la staruri de la Hollywood de astăzi. Unele dintre ele nu se deosebesc de frumusețe, dar ele sunt neverbalika deosebite. Neverbalika pot fi dezvoltate, du-te la balansoarul de pe artele marțiale. Într-adevăr, într-un corp sănătos - minte sănătoasă.

Postura trebuie să se acorde o atenție specială. Nu te mai slouching, îndreptați umerii, ridicați capul, îndreptați în sus, mers pe jos de mers încrezător. Nu te uita la podea, nu se inclina spre fete. Uitați-vă la orizont, atunci va fi mai ușor. Chiar și tu poate fi înclinat ușor înapoi. Fata ar trebui să fie relaxat. Pase fata, ea a fost mereu zambitoare, fie în cluburi, pe stradă, la o petrecere, și altele. Așa se simte relaxat.Când începe să vorbești cu o femeie, ei arata doar ochi, în orice caz, pe podea. Și dacă trebuie să luați cap, doar în alta, nu în jos. Vocea ar trebui să fie relaxat, să vorbească în mod clar, ar trebui încet.

Timp de o zi nu neverbalika se dezvolta. Pentru dezvoltarea sa are nevoie de practică: să comunice cu fetele dezvolta un sentiment de încredere, filme de ceas. Actorii știu cel mai bine ce neverbalika. De asemenea, este posibil să se practica în oglindă.

Încrederea în sine

Cele mai multe femei ca si barbatii care stiu ce vor și cum să-l atingă. Dacă doriți să se întâlnească cu o fată, vino și te cunosc, nu tortura le întrebări diferite, trebuie doar să o fac.

Încrederea ca neverbalika nu se dezvolta într-o singură zi. Este necesar să se monitorizeze în mod constant. În cazul în care a avut loc eșecul, nu se opresc, pentru că este, de asemenea, experiența.

Fetele spun întotdeauna de zeci sau sute de tipi care este auto-asigurat. A se vedea filme Bond, el trebuie să învețe.

Dacă aveți o viață plină, atunci cu siguranta va atrage atentia fetelor. Fetele nu sunt interesați de tipi care beau bere la ușă și joc jocuri pe calculator toată ziua.

Schimba radical viața dificilă. Începeți cu sportul, apoi găsiți-vă un hobby, face prieteni cu oameni interesanți. Dă-te o lume interesantă care se întind fata.

Ca o femeie, interesat în - mai multe sfaturi:

Intrigantă și originală

Acestea provoacă emoțiile fetei, prin care se va putea face pe plac. Ambele elemente joacă un rol important, mai ales în interacțiunea lor.

Originalitatea trebuie să creeze și să aplice în mod corect. Nu este faptul că fata a cumpăra un lucru scump, aduce un loc scump. Puteți surprinde stilul tău (și în haine prea), acțiunea, modul de comunicare.

Intrigă, de asemenea, importantă, intriga ei cu ceva, dar nu dezvăluie nimic. Creați un contrast de emoții. Acesta este cel mai bun mod. (A se vedea paragraful. 10 secrete playboy prezent)

Persiflare trebuie utilizate cu atenție, astfel că nu a fost ca lovit. Tipul care jiving par neobișnuite, chiar originală. Jiving nevoie cu un zâmbet pe care ea a înțeles. Glumești.

Capacitatea de a desfășura o conversație

Fiecare dintre elementele este importantă. Succesul nu este construit pe o singura calitate. Toate aceste calități este puțin probabil să fie în măsură să demonstreze pe fata pe care sa întâlnit pe stradă din întâmplare, este ideal pentru familiar fetelor. Dar, pe stradă nu trebuie să „piardă fața“, este necesar să se demonstreze câteva dintre aceste elemente.

Foto: SuicideGirls flickr.com/suicidegirls