Alergic la mușcăturile de ploșnițe cauze, simptome, tratament

La unii oameni, din cauza naturii organismului poate fi alergic la muscaturile de ploșnițe.

Alergic la mușcăturile de ploșnițe cauze, simptome, tratament

Alergia - sensibilitate inadecvată specială a organismului la care o substanță (alergen), de exemplu: • scuamele de animale;
 • produse alimentare;
 • produse chimice;
 • praf;
 • germeni;
 • mușcă și colab.

Nu e de mirare alergie este numit popular „boala secolului“, deoarece afectează aproximativ 85% din populație. Răspunsul inadecvat al organismului poate apărea din cauza contactului cu un alergen sau în interiorul, la simplul contact cu el. Diagnosticul la timp a alergiilor depinde de cunoașterea manifestărilor și a soiurilor sale.

Alergic la mușcăturile de ploșnițe cauze, simptome, tratament

Soiuri și simptome alergice

În funcție de alergie împărțit în mai multe soiuri:

 • dermatoza atopică. Se manifesta ca roșeață, mâncărime, uscăciune și descuamarea, umflături, vezicule, eczeme.
 • alergii respiratorii. Acesta este caracterizat printr-un nas înfundat, strănut sau tuse, senzație de mâncărime la nivelul nasului, respirație șuierătoare, în cazuri severe - icnet.
 • alergie enteropatică. Ea a caracterizat prin vărsături, greață, crampe, umflarea buzelor sau a limbii, constipație sau, invers, diaree.
 • conjunctivită alergică. Manifestată prin mâncărime sau senzație de arsură în ochi, lăcrimare abundentă, umflături.
 • șoc anafilactic. Este cea mai periculoasă formă de alergie, atunci când în doar câteva secunde, există o dificultăți de respirație severă, pot apărea convulsii, pierderea conștienței. erupții cutanate tranzitorii răspândit pe tot corpul, defecare involuntara sau urinare necontrolată, vărsături.
 • alergeni de insecte. Aceasta specie este direct legată de reacția la mușcăturile de insecte, inclusiv ploșnițe. Manifestată în forma unei erupții cutanate, umflături în zona pierderilor speciale și în alte locuri, în cazuri severe pot dezvolta șoc anafilactic cu o scădere bruscă a tensiunii arteriale și o incapacitate de a respira.

Alergia la bug-uri se pot manifesta în mod opțional musca, dar, de asemenea, pentru a lovit inhalare alergen prin inhalare, transpira puternic infectate cu paraziți în locul lor.

Alergic la mușcăturile de ploșnițe cauze, simptome, tratament

Simptomele de alergii la intepaturi

În plus față de simptomele comune de orice alergen, simptomele sale, există bug-uri de pat mușcături. Există o reacție la secret, secretat de parazit în sânge sau în aer, care se observă în marea majoritate a persoanelor muscate. Cauza unei astfel de reacție este în primul rând un sistem imunitar slăbit sau predispoziție genetică de a reacționa la stimuli.

alergice ușoare la muscaturile de ploșnițe este prezentată după cum urmează:

 • mâncărime aproape de nesuportat, fără unelte speciale, se elimină, este aproape imposibil de făcut;
 • (edem) în zona afectată este foarte extinsă, umflarea simte ca o pernă;
 • mai degrabă luminoase de culoare roșie, acoperă o suprafață mare în zona afectată și în jurul acestuia, pielea în acest domeniu poate fi fierbinte (creșterea temperaturii locale).

Alergic la mușcăturile de ploșnițe cauze, simptome, tratament

Dacă alergie apare într-o formă complexă, semnele poate fi mult mai grave:

 • la manifestările cutanate sunt adăugate la simptomele de alergii respiratorii (tuse, secreții nazale, strănut și alte simptome ale infecțiilor respiratorii acute);
 • Organismul salt vezicule pruriginoase - urticarie;
 • bronhospasm;
 • șoc anafilactic;
 • Angioedem.

Prezența unuia dintre ultimele trei simptome - o cauza directa de ingrijire medicala de urgenta pentru a trata. Te pentru a sări înapoi în aceste cazuri nu funcționează, iar întârzierea apelului la medic poate duce la moarte.În cazul în care o persoană este predispus la o alergie la muscaturile de ploșnițe, poate provoca un atac de contactul chiar accidentale cu fecale lipitori, coaja lor aruncate și direct la ei înșiși, precum și mirosul provine de la unul numai prezența acestor insecte în cameră. Din acest motiv, este necesară atât pentru a elimina cât mai curând posibil contact cu ploșnițe, distrugându-le sau își schimbă locul de reședință (cum ar fi o cameră de hotel, cameră de spital etc.).

Alergiile la copii

Copiii nu sunt atât de adaptate la diverși factori de mediu nocivi, sistemul lor imunitar nu a fost încă format înainte de sfârșitul anului. Dat fiind faptul că copiii - cel mai „delicioase“ hrana pentru bug-uri, riscul lor de a fi muscat este crescut de ordine. Ca urmare, aceasta crește șansa de a reacționa în mod adecvat la mușcăturile.

Alergic la mușcăturile de ploșnițe cauze, simptome, tratament

Deci, uita-te mușcături de ploșniță copil

O reacție alergică la ploșnițe la copii sunt în esență aceleași ca și la adulți, dar cursul bolii poate fi întârziată sau du-te la formularul de mai severe.

Alergic la mușcăturile de ploșnițe cauze, simptome, tratament

În fotografie sunt alergic la bug-uri de pat într-un copil

La detectarea primelor semne de alergii unui copil trebuie să ia măsuri urgente pentru a preveni dezvoltarea bolii și a tranziției de la forme mai complexe.

Alergiile in timpul sarcinii

In timpul sarcinii, orice alergie poate fi costisitoare pentru mama si copil. Acesta este momentul în care majoritatea medicamentelor interzise pentru utilizarea și tratamentul altor metode poate fi amânată.

Alergic la mușcăturile de ploșnițe cauze, simptome, tratament

Primul lucru de făcut - „evacuat“ dintr-o zonă infectată cu ploșnițe.

Mama insarcinate in acest moment sistemul imunitar slăbit „lucrează“ pentru copil, asa ca ridica probleme de sanatate (inclusiv o alergie) este foarte simplu. Asemenea simptome alergice, cum ar fi scurtarea respirației, crampoane tensiunii arteriale poate duce la hipoxie fetală.

Stresul asociat cu prezenta in casa de lipitori, de asemenea, au un impact negativ asupra stării de spirit a viitoarei mame, și ca o consecință, asupra sănătății fetale.

Posibil risc de a fi muscat, consecințele

În plus față de o reacție alergică, mușcăturile de ploșnițe poate afecta negativ sănătatea următoarele:

 • intrarea bacteriilor patogene (în cazuri rare);
 • anemie deficit de fier, la copii;
 • de infecție, piaptana locul muscaturii.

Cel mai adesea bug-uri mușcătoare trec printr-un maxim de câteva ore pe zi. Cu toate acestea, în cazul în care apare o reacție alergică, consecințele mușcăturile pot fi vizibile timp de 2-3 zile, iar în unele cazuri rare, ele sunt doar o săptămână.

Ajutor în caz de alergie

Ca de obicei, intepaturi de insecte de prim ajutor (în acest caz - bug-uri) este împărțit în două tipuri: utilizarea de medicamente sau populare practici tradiționale.

medicina tradițională

Medicina moderna ofera multe medicamente Aplicabilitate în cazuri de alergie:

 • comprimate antihistamine (. Tavegil, Suprastin, Parlazin, Tsetrin, loratadină, cetirizină, etc), dar cu grija pentru copii sub 3 ani (siropuri speciale, picături, tablete, potrivite pentru vârsta și alte dozare este de obicei prescris pentru ele);

Alergic la mușcăturile de ploșnițe cauze, simptome, tratament

Alergic la mușcăturile de ploșnițe cauze, simptome, tratament

Alergic la mușcăturile de ploșnițe cauze, simptome, tratament

 • geluri, alifii (Fenistil gel, balsam Psilo, Afloderm și colab.)

Alergic la mușcăturile de ploșnițe cauze, simptome, tratament

Alergic la mușcăturile de ploșnițe cauze, simptome, tratament

metodele tradiționale

Desigur, metodele tradiționale sunt proiectate să nu atât de mult pentru tratarea alergiilor este de mult pentru a ușura simptomele ei, reduce disconfortul (mâncărime) sau roșeață extinse și umflături:

 • maruntita frunze suculente de pătlagină (mămăligă impune zona de mâncărime);
 • coacere soluție de sodă (o jumătate de pahar de apă 1 linguriță de bicarbonat de sodiu);
 • loțiuni de infuzii succesiune, sunătoare, mușețel, salvie, cimbru;
 • gheață pe loc senzația de mâncărime.

Pentru a face față cu alergii, este ușoară, puteți adesea singuri acasă, folosind tradiționale sau populare (și mai bune - în combinație) metode de tratament. Dar, pentru a nu provoca apariția bolii, cel mai bine este de a evita camerele în cazul în care bug-uri s-au stabilit. În cazul în care acestea sunt crescute la domiciliu - cel mai bun mijloc de mântuire este o razatoare de urgență: acest lucru se aplică și în acele cazuri în care alergie este încă acolo, iar cele în care simptomele sale sunt deja evidente.

Alergic la mușcăturile de ploșnițe cauze, simptome, tratament

Scapa de bug-uri vor disinfestation

Orice ar fi fost, ar trebui să ne amintim de un adevăr simplu: cel mai bun tratament pentru alergii - este de a elimina alergen.