23 Erori la întâlnirea și relația timpurie

Numărul erorii 7. Povestind despre relațiile anterioare.

23 Erori la întâlnirea și relația timpurie
Aceasta este o eroare brută, care, dacă se vede în comportamentul femeilor este suficient de puternic, acesta poate distruge aproape orice relație.Tot nu înțeleg ce ghidat fetele atunci când încep să vorbească despre iubitii lor anterioare. Poate că ei vor să le simpatizat. Poate că ei doresc bărbați la femei a fost evaluat ușor porevnovat etc. Poate că există unele motive ascunse. Dar, cu toate acestea, acest comportament este destul de comună.

În principiu, am scris deja despre acest lucru, dar eu repet. la asocierea cu astfel de oameni:

Povestea despre relațiile anterioare cu bărbați - este întotdeauna rău. Doar uneori este foarte, foarte rău, uneori rău, uneori bine.

Este foarte simplu. Dacă o femeie vorbește despre oamenii ei anterioare, se va ruina orice relație cu un bărbat, și el va înceta să o vadă, sau, cel puțin, astfel de povești agrava doar relația.

Psihologia oamenilor este proiectat astfel încât povestea femeii unui alt om îl face comparații întotdeauna. Dacă vorbim despre omul precedent, omul va găsi pentru tine, ceea ce a fost cel mai bun, iar această comparație nu este în favoarea lui, el percepe foarte dureros.

De exemplu, o femeie spune ceva inofensiv, cum ar fi faptul că „El (omul anterior) a condus-o pe undeva.“

Și această afirmație ar putea fi văzut ca:

- A condus, dar vreau să spun, nu sunt transportate. Sunt un om rău, mai rău decât anterior.

- A luat pe o astfel de mașină, dar nu am nici o astfel de (sau nu). Din nou, eu sunt mai rău decât el.

- Dacă ea nu a uitat despre ea, și a spus că în fața mea la unul din prima data, aceasta înseamnă că ea a fost cu el de bine, mai bine decât mine. Așa că e mai bun decât mine.

Unul ar fi în continuare, desigur, un cuplu de pagini de imprimat, care poate veni cu un bărbat. Acest lucru nu este invenția mea, dar stoarce de enunțurile oameni care retezate relațiile lor cu femei, pentru că au vorbit despre relațiile anterioare.

Dar cred că, chiar și una dintre aceste trei exemple mici le-am dat, vei înțelege că omul, ca răspuns la cuvintele femeii crede că nu este de multe ori ceea ce ea a vrut.

Și dacă o femeie vorbește despre relațiile ei anterioare, întotdeauna face mai rău. I-am dat exemple când un om se compară cu cel mai rău. Dar, chiar dacă critica partenerul anterior, atunci acest lucru nu este încă bine. El va gândi: „Ea și cu mine, atunci va critica de asemenea,“ sau „Ea sa întâlnit cu un nesimțit, și a suferit, atunci nu este vrednic de Mine.“

Încă o dată axioma relațiilor cu bărbați. Niciodată nu spune relațiile anterioare.

Și dacă este imposibil să nu vorbim, cere, de obicei, unele femei. Când ne-am întâlnit, și o femeie are un copil și un tată care vine periodic copilul? Ce să faci atunci?Ei bine, este evident din axiomele. Atunci spune minimul pe care este posibil, „Da, m-am căsătorit. Ei au plecat, pentru că era o prostie și tânăr „, sau altceva de genul asta. Și aceste informații sunt suficiente pentru a trăi cu un om, toate ulterioare datei de 100 de ani. Și, desigur, nu trebuie să vorbim despre asta la prima dată și a doua prea.

Număr eroare 8. Ted.

În secțiunea anterioară am menționat că oamenii nu pot suporta faptul că femeile sunt vorbesc direct sau indirect despre foștii lor bărbați.

Dar oamenii nu tolerează concurența, în special la prima dată, și nu contează ce sau cine sunt ei.

Care pot fi concurenți, puteți cere. La urma urmei, un bărbat și o femeie la prima întâlnire cred că doar despre ele și sunt în mod constant împreună. N-ar fi în acest atât de convins și așa că voi da câteva exemple.

Se întâmplă că femeia o dată pentru a vorbi cu un barbat sau ea este distrasă în mod constant de treburile casnice. Un om a venit, dar femeia este întotdeauna freacă ceva, spală, curăță, bucătari, etc. (Un exemplu de viață). Desigur, munca grea - o calitate utilă în viață. Cu toate acestea, toate măsurile necesare.

Prin urmare, îndeplinirea sarcinilor domestice într-un moment când un om a venit la una dintre primele vizite la femeie, în mod clar de loc.

Dacă un om a venit, și o femeie este foarte ocupat de treburile casnice, crede-mă, în astfel de circumstanțe, un om se simte de prisos și, probabil, nu va veni.

Omul, care se află lângă o femeie la prima întâlnire. El crede cuvintele sale, cel puțin la fel de înțelept ca Socrate. (Comparația cu Socrate, el poartă în mod normal, în timp ce a trecut mult timp departe).

Și dreptul ar fi fost vorba de ceva un extrem de important în acest moment, este imposibil de ratat și pentru un accident ridicol a coincis cu o dată de femei. Dar, de obicei, este unele conversații de uz casnic, importanța pe care, în comparație cu prima dată este zero.

Cariera, câini, sport, etc.

Eu acum este dificil de a cita exemple concrete, din cauza pe care un om poate merge. Poate fi orice.

Vreau doar să înțelegi principiul general, atunci vei fi capabil să aducă o duzină de câteva exemple. Un principiu general este:

Perfect pentru om, în cazul în care - este atunci când nimic pentru o femeie să

23 Erori la întâlnirea și relația timpurie
prima dată nu ar trebui să fie mai importantă decât omul. Nu carieră, nici părinții, nici copiii, nici prietenii, nici nimic altceva.

În mod evident, acest lucru este un ideal, care nu va fi niciodată pe deplin respectate, precum și orice idealuri. Dar, din moment ce, cel puțin, vreau un bărbat. Și dacă acest ideal este perturbată excesiv, apoi un bărbat cu o femeie devine bolnav. Și dacă un bărbat cu o femeie rea deja la prima dată, este, desigur, nu va merge la al doilea. Deci, încercați să nu încalce acest principiu prea.

Desigur, acest principiu trebuie să fie considerate, fără nici o exagerare, o comunică la absurd. De exemplu, în cazul în care o femeie a devenit copil bolnav, desigur, de ceva timp, copilul va fi mai importantă decât omul. Unele situații de urgență se poate întâmpla la locul de muncă și de părinți. Dar regula generală trebuie să fie îndeplinite în continuare.

În cazul în care se observă, iar apoi prima dată va fi normal, iar al doilea și viața de familie în sine.

În acest moment am adus toate celelalte exemple într-o singură. La urma urmei, de fapt, nu contează motivul pentru care femeile sufera la revedere de ce pe datarea spune și se gândește la altceva decât bărbații, fie că este vorba de muncă, în cazul în care un permanent călătorii Abraham și de afaceri, economisind familii, câini, care trebuie să meargă de două ori pe zi ( și nimeni altcineva), etc.

Principalul lucru este că, dacă cineva sau ceva este mai important pentru tine decât cel din prima dată cu un bărbat, și vă afișa în propriile cuvinte sau acțiuni, este probabil omul nu s-ar întâlni cu tine data viitoare.

Total, în această parte a seriei „23 greșeli pe prima dată,“ i-am spus despre cele două posibile erori de sex feminin, care ar putea duce la faptul că omul nu a invitat femeia pe a doua zi, sau nu se va construi o relație puternică cu o femeie.

Cu stimă, Rashid Kirranov.