15 comedii de aer pentru un weekend lung

15 comedii de aer pentru un weekend lung

cântăreț extravagantă și extraordinare Ricky a părăsit o dată soțul și copiii ei să se angajeze în muncă de creație, mulți ani mai târziu a revenit la casa tatălui său pentru a ajuta la fiica ei mai mare pentru a depăși dificultățile vieții. Filmul impresionează cu o performanță reală a actorilor și mai ales duo de acțiune Meril Strip și fiica ei Memi Gammer.15 comedii de aer pentru un weekend lung

Ivan Kuznetsov Schoolboy angajat în sala de dans, locuiește cu mama ei și giperzabotlivoy este subiectul de ridicol și huiduieli de colegii de clasă. Dar, pentru un motiv oarecare, Vania poate vedea defunctul cu câteva zile în urmă celebrul designer de aeronave Yuriya Gordeeva. complot ușoară, coloană sonoră vesel, marele joc personajele principale - componentele ideale ale unei comedii bune!

15 comedii de aer pentru un weekend lung

Este o comedie hilar despre un tată de o familie mare după divorț, nu dorește să se despartă de copiii lor preferate, deghizat într-o femeie și devine o menajeră pentru fosta lui soție. Poate că este nici o exagerare să spunem că un actor Robin Williams fin este foarte placut de public în rolul unui grăsuț fermecător d-na Doubtfire.

Două săptămâni Notice

Două săptămâni Notice

15 comedii de aer pentru un weekend lung

Film blând și pozitiv în care un farsor și joker George de Hyu Granta fermecător și grave și imperturbabilă Lucy prin faptul că nu mai puțin fermecător Sandra Bullock încercând să înțeleagă complex, dar astfel de sentimente evidente pentru unul pe altul. Imaginea perfectă pentru cei care doresc să se relaxeze și cufundați-vă în atmosfera romantică și distractiv-iubitoare.15 comedii de aer pentru un weekend lung

15 comedii de aer pentru un weekend lung

Rafinat si rasfatat de proprietarul iahtului o dată pe noapte cade peste marginea navei sale, și ca urmare a unor experiențe stresante își pierde temporar memoria. Enterprising Eddie, care a lucrat la acest tâmplar navă, decide să ia un caracter capricios pentru acasă și asigurați-vă că ea este soția și part-time mama a patru băieți, arici. Să această comedie a fost eliminată în urmă cu aproximativ 30 de ani, dar acum ea nu-și pierde umorul său sincer și pozitivitate.

Dragoste si porumbei

15 comedii de aer pentru un weekend lung

Celebru și mult iubit, comedie, Vladimir Menshov spune povestea unei familii rustic simplu. Tatăl în stațiunea întâlnește o altă femeie și decide să plece prostește soția lui. Și, ca și în cazul în care totul este bine în această viață nouă cu un nou iubit, dar personajul principal atât de mult, nu este suficient de copii, o soție iubitoare simplu, dar, casa lui și porumbeii sai frumoase.

Stranger Than Fiction

15 comedii de aer pentru un weekend lung

Imaginea în modul de lumină și discret ridică problema filosofică serioasă - noi toți, în grade diferite, marionete și să trăiască o viață pe care ei înșiși nu aleg. protagonistul filmului - un tip simplu, Harold Crick. În fiecare zi a vieții sale este exact ca cel precedent. Și așa ar fi continuat existența lui plictisitoare și monotonă, dacă într-o dimineață a auzit o voce în capul meu că lui prezice fiecare acțiune ulterioară.

15 comedii de aer pentru un weekend lung

Când Harry Met Sally

Când Harry Met Sally.

15 comedii de aer pentru un weekend lung

Poate că este nici o exagerare să spunem că acest film este un exemplu de melodrame comică perfectă. În această bandă totul este în regulă: protagoniștii jocului (Meg Ryan și Billy Crystal), dialog perfect rectificata, complot interesant și vizualizări minunate romantice din New York City.

Fotografii de pe previzualizare: cadru din filmul „Ai Mail“