Cum de a deschide ziarul dumneavoastră ca o ediție de afaceri

Pentru a afla cum de a deschide un ziar, trebuie să înțeleagă în mod clar gradul de risc al afacerii. Multe ziare, fiecare dintre ele are propria nisa, care va deține toate mijloacele disponibile.Sosirea noii ediții va crește intensitatea concurenței și de a face căutarea de noi forme de manifestare. Așa că a decis să deschidă propriul ziar, ar trebui să fie pregătiți pentru munca grea, și o căutare constantă pentru un risc mai mare.

În cazul în care mai bine pentru a începe

Dintre aceste trei componente este de a obtine un model clar de noua publicatie, care ar trebui să fie diferit de alte ziare, sau ideea ta este puțin probabil să fie de succes. Următoarele opțiuni sunt posibile:

Ce se face în continuare

Odată ce conceptul a devenit un model de afaceri clar și fondator știe cu care va trebui să dezvolte o nouă afacere, apare o întrebare firească, cum de a deschide un ziar. Prin această frază se referă de obicei la partea formală a lucrurilor.

Înregistrează-te ziar organismelor de presă și Agenția Federală pentru Comunicații de masă este necesară numai în cazul în care circulația acesteia mai mult de 1.000 de exemplare.Aceasta este deja o producție serioasă și complexă, cu un personal mare, astfel încât statutul de FE aici nu va gestiona, avea diferite forme de organizare în cazul în care fondatorul poate fi atât persoane fizice și juridice.

Probleme organizatorice ale etapelor inițiale

Inițial, acest lucru poate fi un acord cu presa de imprimare pentru a furniza servicii de imprimare. Dacă aceste servicii vor fi accesibile și de bună calitate, acesta va rămâne problema selecției experților în domeniu:

  • produse de imprimare de proiectare;
  • programare;
  • jurnalism;
  • procesare de text;
  • de marketing.

La etapa inițială, nu este necesar să vorbim despre abonament. Mai întâi de toate, acum acest sistem este în declin, iar în al doilea rând, nimeni nu va scrie un nou, dar nimeni nu știe ediție. Modul cel mai realist al distribuirii ziarului la etapa inițială este comerțul stradal.

În timpul nostru, cea mai bună opțiune este promovarea noii Internet mass-media, astfel încât imediat după înregistrarea oficială a organizației care publică ziarul, este necesar pentru a deschide un site web dedicat ei. Obișnuiți la publicații în format electronic înseamnă, oamenii vor începe să acorde o atenție la versiunea tipărită.

Atitudinea oamenilor de afaceri cu dublă la ziar. Unii cred că este fără speranță, deoarece, conform statisticilor 9 din 10 mass-media noi a închis un an mai târziu. Alții cred că pentru a începe această afacere și de a face un profit este posibil și nu prea dificil. Se pare că, pentru a înțelege cine are dreptate, trebuie să încercați pentru tine.