Tratamentul rozacee acasă cu feedback și sfaturi cu privire la modul de a trata această boală la domiciliu

Majoritatea erupțiilor cutanate pe piele asociate cu malnutriție. Nici o excepție și rozacee. tratament acnee rozacee acasă prevede măsuri cuprinzătoare care sunt conforme cu dieta specială, precum și mijloacele utilizate pentru a îmbunătăți circulația sângelui și starea vasculară.


Tratamentul rozacee acasă cu feedback și sfaturi cu privire la modul de a trata această boală la domiciliu

Review-uri arată că medicina tradițională dă rezultate excelente și, în multe cazuri, superioare antikuperoznye cosmetice scumpe.

„Am o problemă cu pielea - acnee rozacee. Eu beau ocazional Ascorutin și face o mască răcoritoare făcută din cartofi. În timp ce acest lucru salvează. Tot felul de creme nu folosesc - le consider a fi ineficiente. De asemenea, exclude alimente grase si condimentate. Eu beau ceai de musetel! "

„Eu nu sunt un iubitor de a rula pe medici. Un laser trata acnee rozacee sau alte tratamente scumpe simt delir plin. În primul rând, puteți încerca metodele tradiționale. Ai nevoie pentru a opri avânta se spală fața cu apă caldă sau rece. Ungeți zonele cu probleme de ulei de rozmarin. Pentru a renunța la alcool și fumatul, în cazul în care aceste păcate sunt. Și totul se va rezolva! "

„Cuperoza apare din cauza lipsei de rutină. Este o mulțime de fructe de padure si legume rosii. Puteți face măști de afine, zmeură, căpșuni și așa mai departe. De asemenea, citrice mari. Am mânca yummy și frotiu fața ei. grila roșu dispare! "

„Inițial am rezolvat problema troksevazin. Nu mă ajută. Doar un pic de roșeață a plecat și toate. Farmacia a fost sfătuit să bea vitaminchiki și lubrifia fața de tinctura de galbenele. Aici a ajutat! "

„Sunt masca bine venit din amidon. Atunci când nu există nici un moment pentru prepararea sa, face o masca de cartof crud. Cuperoza trece repede. Am această problemă, mai ales în timpul iernii. Din diferența de temperatură! "„Am putea avea un incident izolat, dar a decis să vorbească. Am acnee rozacee pe obraji au apărut după nașterea copilului. Am pielea în sine este lumina, niciodată fard de obraz nu a fost. Și apoi ceva roșu. Oricine nu a putut atinge - așa cum a ars și decojite. Am scotoci cu un copil mic, pentru a face cu ei nu a existat nici un moment.
La o lună după ce a trecut Dieta rozacee în sine. Opinia mea - a fost un eșec hormonal mic, și un ajutor regim alimentar adecvat "!

Cum de a vindeca acnee rozacee-te

Masca de cartofi cruzi

Cartofii trebuie să grătar și se aplică pe față. Dupa procedura, stergeti cu un decoct de mușețel.

Tratamentul rozacee acasă cu feedback și sfaturi cu privire la modul de a trata această boală la domiciliu

Berry Masca cu amidon

Ia un amestec de fructe de padure pe care le au. De exemplu, afine, zmeură, cătină, măr. Ai face din ei piure de cartofi și se adaugă o linguriță de amidon.

masca de fulgi de ovăz

O lingura de fulgi de ovăz pentru a se pisa în făină. Se dizolvă într-o lingură de infuzie de mușețel. Adăugați o lingură de ulei vegetal.

Tratamentul rozacee acasă cu feedback și sfaturi cu privire la modul de a trata această boală la domiciliu

crema Antikuperozny

Ia-o cremă hrănitoare și adăugați-l pisate askorutin comprimat.

uleiuri esențiale

De la rozacee ajută rozmarin, menta, cimbru și ulei de semințe de struguri. Puteți face un amestec din toate aceste ingrediente.

Tratamentul rozacee acasă cu feedback și sfaturi cu privire la modul de a trata această boală la domiciliu

Cum de a trata acnee rozacee, fiecare decide pentru sine. La alegerea unei metode este întotdeauna ceva să fie ghidate. opinie obiectivă dacă rozacee a apărut după saună sau hipotermie, o sărbătoare bună, sau în timpul lipsei de vitamine, acesta poate fi tratat metode populare.
În cazul în care grila roșie a apărut pe un teren mare de persoane cu sau fără un motiv aparent, este necesar să se consulte un dermatolog sau cosmetician. Poate fi necesar să se supună un curs de tratament pentru a consolida sistemul cardiovascular și a inimii. Cosmetics nu va ajuta aici.
În aparență ereditar al rozaceei, ar trebui să respecte un regim alimentar și de a trăi un stil de viață sănătos. Este mai bine pentru a preveni răspândirea, decât să caute fonduri pentru tratamentul acesteia.