Scari din kosour fotografie ce kosour

La casa scărilor era bine atașat la grinzi în pantă, grinzi trebuie făcute dintr-un material suficient de fiabile și durabile. Cele mai frecvente tipuri de scări de scaun și șir. Singura diferență este că, atunci când se utilizează șirul, marș montat în canelurile din interiorul întregii structuri. În caz scări șa, trepte dispuse deasupra structurii de susținere. De obicei, o astfel de cifră pasaj este identic cu configurația scării în sine. În acest aranjament, este necesar să se facă reduceri speciale de formă triunghiulară pentru a le a fost posibil să se stabilească suprafața de rulare.Scari din kosour fotografie ce kosour

Ce este lonjeroane?

Numărul de lonjeroane

Kosour reprezintă o grindă de lagăr, care trebuie să aibă o capacitate suficientă.
Cu toate acestea, scările sunt de diferite tipuri, și, prin urmare, grinzi înclinate pot diferi de la specii. scări poate fi o bază:

Scari din kosour fotografie ce kosour

În primul caz este vorba despre unul dintre fasciculului centrale, așa cum se arată în fotografie. Acest tip de fascicul este folosit în principal pentru scări mici și ușoare. Cele mai populare și adesea folosit exemplul de realizare este un cadru scara care constituie două grinzi de sprijin lateral. Scara, care se bazează este format din trei kosoura, de obicei, destul de mari în lățime și este proiectat pentru sarcini grele. În acest caz, se duce, de asemenea, cele două părți, dar în mijloc există și al treilea fascicul, care este mai degrabă un mijloc de acoperire.

Scari din kosour fotografie ce kosour

lemn de proiectare

Pentru stalpi din lemn de ridicare structura de arțar folosit cel mai adesea stejar sau fag. Pentru fabricarea lor trebuie sa văzut două plăci, care va avea o grosime mai mare de 60 mm și shirinoyot 20 la 30 cm. Trebuie amintit faptul că această condiție este necesară pentru a se asigura că placa nu a cedat în martie sub grele. O altă cerință de bază este aceea că placa a fost buna, fara crapaturi, noduri si defecte. Deoarece pentru a găsi un consiliu perfect plat, nu este ușor, este posibil să se utilizeze o placă laminată.


Cele mai populare tipuri de lonjeroane din lemn, sunt după cum urmează:

Scari din kosour fotografie ce kosour

Fillies reprezintă elementele necesare pentru a organiza etape. le fixa pe fasciculul de sprijin prin intermediul unor bare de lemn, care sunt numite shkantami. kosoura de producție cu iapa este mai dificil de prelucrat decât etapa de fabricație.

Scari din kosour fotografie ce kosour

kosour Stepped este o structură integrală, care repetă forma de scări. Pentru fabricarea unui astfel de construcție este necesar să se taie decupaje de formă triunghiulară în bord. Aceste reduceri trebuie să fie la aceeași distanță. În acest scop, puteți utiliza un șablon realizat dintr-o bucată de placaj. Această metodă are un dezavantaj major, care este faptul că după tăierea grinzile din lemn devin mai subtiri, si, prin urmare, mai puțin robustă și fiabilă.

Scari din kosour fotografie ce kosour

constructii metalice

Arborele poate fi înlocuit și metalul, dar acest lucru se face cel mai bine atunci când este necesar să se facă o scară, care se bazează va fi doar un singur kosour centrală.

Scari din kosour fotografie ce kosour

În acest caz, metalul ar avea unele avantaje față de copac, deoarece copacul nu este suficient pentru a atașa elemente diferite pentru fixare și, astfel, ușor, un zbor de scări nu va fi suficient de stabile numai la o grindă de lemn. Prin metalul stringherilor se poate atașa placa suplimentară și această bază poate transporta întreaga încărcătură. În cele mai multe cazuri, materialul de bază este din oțel.

Scari din kosour fotografie ce kosour

Forma, turnuri de oțel poate fi drept sau să aibă o formă care repetă profilul unui zbor de scări, așa cum se arată în fotografie.

Scari din kosour fotografie ce kosour

trebuie utilizate pentru a produce un kosour metalic:

  • I-beam;
  • tub rectangular;
  • canale.

Stair dimensiuni deosebit de mari pot fi folosite, și două de metal sprijină, deoarece va contribui la asigurarea fiabilității și rezistența structurii, precum și vizual face scări mai puțin greoaie și mai luminoase și aerisite.

Scari din kosour fotografie ce kosour

Pentru a rezuma

scări Șa folosit adesea în regenerarea celui de al doilea etaj al casei. Acestea diferă nu numai la fabricarea materialului, dar, de asemenea, pe caracteristicile sale de design.