Tatuarea argumente pro și contra de frumusete machiaj permanent

Încercați să rostiți cuvântul „tatuaj“, în prezența rudelor din generația mai în vârstă, și cu mare probabilitate veți auzi imediat înapoi: „Oh, Doamne! Vei obține un tatuaj? Pe fața? „Să vedem ce tatuaj este de fapt, modul în care aceasta este diferită de tatuaje și modul în care“ periculoase ".Rădăcinile tatuare într-adevăr merge în arta tatuajului. Chiar și în Egiptul antic, femeile împodobit fața cu desene și tatuaje mici pe fețele din tribul sexului mai corect ainu (nativii japonezi) au fost utilizate pentru recunoașterea statutului lor marital, și statutul. La fel de populare au fost similare în rândul femeilor tatuaj maori și chiar și în rândul femeilor inuite.

Tatuaj a apărut simultan în SUA și Taiwan. La sfârșitul secolului al XX-lea, le-a luat de acolo în Europa, și apoi mai târziu a venit în România.

Deci, ce este diferența dintre un tatuaj și un tatuaj? În primul rând, este utilizat echipament. În cazul în care un expert tatuaj vă poate provoca chiar ac obișnuit, machiaj permanent este posibil să se creeze numai un aparat special, care are forma unui stilou, cu un ac foarte fin în locul tijei. Apropo, un dispozitiv electronic bun pentru tatuaj ar trebui, mai degrabă, nu ieftine, astfel încât tatuajul de calitate nu poate fi ieftin. Pe de altă parte, un bun cosmetice pentru timpul care dureaza tatuajul, tu nu mai puțin cheltui. Efectuați permanent numai coloranți naturali. Acest lucru previne riscul de reacții alergice și vă permite să aducă rezultatul obținut la nuanțe naturale. Prin urmare, tatuajul rezolvă treptat până la dispariție. În timp ce tatuajul dispare, ea își schimbă culoarea, dar nu dispare. Deci, nu risc pentru sanatate si fata, urmarind ieftinătate sau expertul de căutare printre tattooists profesionale.

Amintiți-vă că tatuaj - acesta este un mod fundamental diferit de aplicarea vopselei cu ajutorul unor echipamente speciale si pigmenti speciali. Dacă face prea adânc și neprofesional, totul se poate termina „transformat“ albastru sprancene, „verde“ cu pleoape sau „înnegrite“ cu buzele lui. În cazul apel la probabilitatea profesională a unor astfel de surprize la un nivel minim.

În funcție de materialele utilizate, tatuajele pot ține de la câteva luni la câțiva ani. Acest lucru este în același timp un avantaj major și un dezavantaj semnificativ de machiaj permanent. Pe de o parte, sunteți scutit de la a fi nevoie să se ridice în fiecare dimineață, nici lumină, nici zori și petrece momente prețioase de somn sau de micul dejun cu privire la aplicarea „vopsea de război“. Pe de altă parte, aveți trei luni / sase luni / an, etc. Tu nu va fi capabil de a schimba radical imaginea, care este atât de ușor de realizat cu machiaj convențional.

Cu un machiaj permanent poți:

- schimba forma si culoarea sprâncenelor
- face ochii mai expresiv ( „insumarea“ linia lor bate joc sau de a crea o „săgeată“)
- schimba vizual tăiat sau forma ochiului
- pentru a crea un buze „perfecte“, corectarea asimetriei sau pur și simplu prin adăugarea de contururi de culoare buzelor

De asemenea, posibilitatea de a masca tatuaj cicatrici postoperatorii pe fata, cicatrici și unele defecte congenitale, dar în fiecare caz, succesul unei astfel de mascare poate prezice doar un specialist. Există defecte care nu pot fi chirurgie plastica, dar este bine mascat de un tatuaj.

Cu toate acestea, la fel ca în orice proceduri complexe au un machiaj permanent are o serie de avantaje, dezavantaje și chiar contraindicații.

Economisește timp și efort. Nu mai trebuie să stea în fiecare dimineață, timp de o jumătate de oră înainte de oglinda colegilor de la locul de muncă au fost capabili de a evalua frumusețea. Te trezești în fermecător și atractiv, cu machiaj perfect. Și în seara după locul de muncă, vei fi scutit de la a fi nevoie să se spele tot atât de atent aplicate în timpul zilei.

Întotdeauna look-ul perfect. Sunt de acord, nu fiecare dintre noi și nu este întotdeauna în măsură să facă o persoană ca un artist de machiaj profesionist. Și dacă munca ta este legată de activitățile sportive (de exemplu, sunteți un instructor într-o sală de biliard sau de fitness) sau implică găsirea în zone calde, umede, „pictate pe fuga,“ trebuie să nu doar o dată sau de două ori pe zi. În acest caz, tatuaj - o soluție rapidă și fiabilă la problema.Efectul de întinerire. Tatuajul buzelor și a sprâncenelor întineri în mod semnificativ fata, revenind la el culorile luminoase și linii clare.

Mascarea. Cicatricele în colțurile buzelor, pleoapelor si sprancene, precum și molii nedorite și efectele herpesului prin intermediul procedurii pot fi ascunse în condiții de siguranță de la vedere. Machiajul permanent va ajuta, de asemenea, să corecteze asimetriei sau curbură a liniilor naturale.

schimbare radicală a imaginii. Plictisit cu forma naturală a ochilor și o schiță neclară a buzelor? Tatuajul poate schimba prin a face fiecare dintre noi Cleopatra reale.

Alimente - ruj. Cunoscut faptul că o femeie mănâncă pentru viața lui mai mult de un kilogram de ruj. Datorită tatuaj, nu trebuie să bea ceai cu aroma de luciu de buze.

A face mai ușor pentru femeile care au probleme de vedere. Fetele poartă ochelari sau lentile de contact, nu trebuie să se uite în oglindă într-o încercare de a aplica dermatograf aceeași în ambii ochi.

Randament alergie. Sensibilizarea prin tatuare poate provoca anestezic (care este aplicată în timpul procedurii), dar calitatea vopselei inofensive. O opțiune ideală pentru cei care nu pot fi aplicate pe fata de cosmetice conventionale.

Incapacitatea de a schimba. Te-ai saturat de a fi un miel blând cu ochii apatice? În seara pe care doriți să-i înfățișeze o furie furios și frumos? Dacă machiajul permanent atins doar buzele, poti picta doar le peste machiaj ruj de culoare diferite, dar cu un tatuaj de ochi, din păcate, nu se poate face nimic. Ca o regulă, nu mai puțin de șase luni, va trebui să aibă loc într-o singură imagine, chiar dacă el este deja obosit.

Imprevizibilitate și risc ridicat. Este extrem de important de a găsi un bun maestru de machiaj permanent. machiaj incompetent nu poate ridica pigmenții, strica frumusețea naturală, strâmb provocând machiaj, sau pentru a aduce o infecție cu instrumente nesterile. Corectarea erorilor apar tatuaj o mulțime de bani (dacă este posibil, la toate pentru a corecta), să nu mai vorbim de a provoca daune fizice și morale. Și bine, dacă nu se dezvolta o alergie la vopsi ieftine nebifate. Cu toate acestea, aceste probleme pot fi evitate în cazul în saloane de contact dovedite sau expertul de căutare pe prietenii recomandări.

nevoia de corectare. La o lună după tatuaj, trebuie sa mergi la salon pentru a rezolva bug-uri minore și inexactități ca a recunoscut un maestru la locul de muncă, precum și datorită particularităților corpului tau. corecție ulterioară trebuie efectuată după cum dispariția sau matuirea machiaj. Frecvența lor depinde de pigment utilizat în tatuaj și adâncimea de inserare al acestuia.

Durere. Desigur, fiecare are propriul său prag de durere, dar chiar și cele mai multe ori pacientul se simt în timpul procedurii, ca și cum au fost în mlaștinile din Amazon, fără o plasă de țânțari pe față. Din păcate, mușcăturile de țânțari pe care trebuie să le îndure. Atunci când tatuarea anestezie folosit (crema, pentru că focurile de armă fac în aceste zone nu pot fi), dar totul funcționează cu diferite grade de eficacitate, în plus, unele alergii. Apropo, sprâncene tatuaj cele mai nedureroase, ei au terminatii nervoase mai puține decât pleoape și chiar mai mult pe buze.

Cu sprancene va trebui să se joace. Da, în ciuda perfectă (după un tatuaj de succes) linie sprancene, nimeni nu te va salva de la procedura de plictisitor de smulgerea parul nou. În plus, veți avea mai mult și le tentă. Acest lucru se datorează faptului că culoarea maro machiaj permanent sprâncenele dumneavoastră va schimba treptat culoarea naturală spre roșcată.

Riscul de herpes. După tatuajul buzelor crește riscul de herpes, prin urmare, pentru a crea un machiaj permanent al zonei, trebuie sa bei curs de antivirale.

Perioada de reabilitare dupa un tatuaj. Dupa procedura, fata se poate umfla, pentru o perioadă de o jumătate de oră până la 3-4 zile. Totul depinde de materialele și caracteristicile corpului tau.

Complexitatea îndepărtării tatuaj. tatuaj de calitate superioară dispare treptat el însuși, dar dacă nu doriți să așteptați, este necesar pentru a elimina cu laser tatuaj care depășește în mod semnificativ costul de machiaj.

Tulburări grave: hemofilie, boli cardiovasculare severe, diabet, HIV, cancer, hepatita, tendinta de a cicatrici cheloide, boli de sânge, epilepsie, boli de piele (in special psoriazis) - este o contraindicație absolută pentru tatuaj.

Dubioasa: în timpul sarcinii și alăptării. În principal din cauza viitorului (și prezent) a mamei este stresul dăunător cauzat de dureri în timpul procedurii. In plus, pot fi alergic la anestezic.

tatuaj ochi: nu se poate face cu conjunctivita, blefarita, și bolile inflamatorii ale secolului.

Tatuajul de buze: nu se poate face în cazul în care există probleme cu buzele (fisuri, peeling, etc) pentru a finaliza recuperarea lor.

Pentru răceli: este necesar să se aștepte pentru recuperarea și apoi să supună corpul la noul stres.

Rezumând, se poate observa că tatuajul nu este la fel de rău ca mulți oameni cred. În plus, el este capabil să rezolve o mulțime de probleme cu exteriorul, fără intervenția de chirurgie plastică și de a salva o mulțime de timp și efort. Principalul lucru - pentru a alege un profesionist maestru, care este specializat în machiaj permanent.

Vrei sa ai un jurnal de alimente și calorii consum personal?
Menținerea unui program de greutatea lor, să profite de alte servicii utile?

Articole similare:

Multumesc pentru info!

Mă bucur că ai venit la îndemână)

Am făcut contur tatuaj buze + rastushovka mici! Scopul a fost de a crește ușor volumul buzelor-a fost ocheen bun, mai ales nu a fost durere! Orice ajustări, în urmă cu mai mult de șase luni a făcut, în cazul în care în timp poblebneet du-te înapoi la același maestru! Dar sprancene nu sunt te sfătuiesc să faci, atât de mulți prieteni greutăți nu este în valoare de ea, un fel de zona de pericol în mod paradoxal