Spell efecte pe o fată și ce să se aștepte

Că numai femeile folosesc magia pentru a atinge obiectivul este greșit. Acest lucru se datorează parțial prejudecăților, parțial - stereotipurile bytuyuschimi în societate. Spell pe fata barbatii.Da, omul este mai ușor pentru a rezolva problema în mod direct de a vorbi cu persoana. Trucuri magice și intrigi - ocupația este într-adevăr mai degrabă o femeie bună, nu un om. Și totuși, mulți oameni nu sunt capabili să distrugă zidul, ridicat iubit, îndrăznesc să recurgă la utilizarea magiei. Dar aici se pot aștepta dezamăgire.

Cele mai multe semne în rețea sunt destinate să încânte sau atrage atenția unui om. În plus, în cazul în care sunt indicate un pic efecte dragoste vraja. După rătăcind prin forumuri, un om se găsește într-o situație și mai dificilă, deoarece unii „experți“ spun că vraja - este o crimă, în timp ce alții susțin că nu există nimic în această teribilă acolo. Cine are dreptate? In mod paradoxal, în sine, și unul, și altele. O mulțime depinde de percepția.

Pentru un om care nu a făcut așa ceva pentru cineva care contrar tuturor formelor de violență împotriva persoanei altuia, doar pentru persoana care încearcă să ducă o viață spirituală, dragoste vraja este o infracțiune gravă, care poate distruge toate eforturile și toate lucrările pe tine. Dar pentru Egoistul care este folosit pentru a merge la cap, nu va preciza nimic neobișnuit și nici un popor remușcări nu vor experimenta. Asta înseamnă că este necesar să se deschidă sufletul întunericului, pentru a evita consecințele? În orice caz! În plus, nu toate consecințele dezastruoase.

Deci, care sunt consecințele unei vraja iubirii pe fata, cel mai probabil să apară?

Ceva ce amenință nu bewitches fetele - deci este părtinitoare vrăji. Barbatii au tendinta de a atașa prea mult importanță relației sexuale. Ca urmare, în timpul ritualurilor oamenii sunt mai concentrate pe detalii intime ale iubitei sale. Ca o consecință, fată privorozhennaya deși și răspunde la mângâi, dupa ce se dezlipește de sex, închis în sine. Dimpotrivă, tânăr prea romantic pentru totdeauna riscat să rămână doar „cavaler adevărat“ pentru doamna lui.Burnout Banal. Vrăjesc Femeia, omul își dă seama că de multe ori este - nu un om cu care aș dori să înceapă o familie sau să aibă o relație pe termen lung. Desigur, acest lucru nu asigurat și vrăjesc femei. Cu toate acestea, la bărbați este responsabilitatea mult mai mare ca fundament al formei familiei ei.

Eroare în ritualul, de asemenea, poate servi ca un factor de risc. De exemplu, o poziție incorectă a lunii, sau complot greșit atributele nepotrivite - toate acestea pot fi motivul pentru care ritualul nu ar functiona, sau altfel va trebui să spună efecte secundare atât.

Daca nu se tem de toate, puteți utiliza semnele de mai jos. Ea se bazează pe puterea zeului nordici Odin, care a fost nu numai sfântul patron al soldați, dar, de asemenea, întruchiparea forțelor cuceritoare omului. Dar pentru aceasta este necesar să aibă o dragoste vraja abilități și rune futhark.

În general, acest sistem este mai „masculin“ și este dat oamenilor, este mult mai ușor. Nu există nici un loc pentru speculații și fantezie, toate în mod clar pictate, gândire, are domeniul său de aplicare. Deci, pentru dragostea vraja folosind o runa Teyvaz. Este în formă ca o săgeată în sus.

Practic aceeași săgeata merge în sus, astăzi este un simbol al masculului este numit „Scutul lui Marte.“ Rune Teyvaz trebuie să mâzgălească pe o lumânare și aprinde-l. Deși există o arsură pe runele imagine lumânare vorbind cu referire la Odin cere mental pentru putere și ajutor în îndeplinirea ritualului. Complet se concentrează asupra subiectului de adorare și se referă la zeița Freya, care nu numai că reprezintă femininul, dar, de asemenea, ajută toți iubitorii.

După ce a finaliza ritualul, plasați necesare (face sacrificii) zei nordice. Acestea sunt cele mai bune în calitate trebuie să aducă o bere neagră (unul) și bijuterii (pentru Freya).

În plus față de lumânări runa pot desena în mai multe locuri. De exemplu, un deget în aer în pădure, pe lucrurile fetei trebuie să vrăjesc chiar și pe amuletă, care poate și ar trebui să dea o fată. Dacă ea înțelege rune, este mai bine să nu o fac deloc.

Ortografică va lucra mult mai greu și mai bine dacă vă va apărea în mod constant pe ochii fetei. Ceea ce trebuie amintit este faptul că acesta este - o vraja binar, adică, după eforturile nu numai un sentiment de fata, dar, de asemenea, propriile dumneavoastră. Desigur, o vraja binar ucide literalmente două păsări cu o piatră, dar a scăpa de ea este mult mai dificil decât de obicei pentru a elimina impactul. Faptul este că lucrarea trebuie imediat cu doi clienți, iar acest lucru creează dificultăți considerabile.