Sfaturi pentru prelucrare foto

Sfaturi pentru prelucrare foto

Încă de la începutul dezvoltării artei fotografice, postprocesare a ocupat un loc important în crearea acestor fotografii capodopere. Mulți fotografi au însușit elementele de bază ale procesare a imaginii, care este utilizat în lucrul cu fotografiile. Inițial, prelucrarea grafica a fost că s-ar lumina sau întuneca imaginea ușor pentru imprimare ulterioară în ziare și cărți. Un astfel de tratament a fost destul de complex, asa ca au luxul s-a putut ediții doar mari. În același timp, au existat primele filtre pentru aparate de fotografiat, au fost diferite materiale din care au fost produse.Bune imagini post-procesare este o artă, este o chestiune complexă, care necesită o experiență considerabilă și de calificare. Chiar și în era tehnologiei digitale avansate și în epoca de muncă de bază Photoshop rămâne cu fotograful, care poate ajuta cu un tratament de succes pentru a crea o capodoperă, și, probabil, contrar strica o fotografie bună. În acest articol, vom detalia labirintul de bază de procesare grafică, și descrie modul în care să se ocupe mai bine, și ce mai bine să nu facă.

fotografii de film necesită anumite condiții pentru lucrul cu imagini, în timp ce fotografiile realizate de camere digitale, putem face dreapta uimitor și bine echilibrat pe camera foto. În funcție de producătorul și modelul camerei, calitatea imaginii este într-adevăr diferit, dar face poze frumoase, cu compoziția corectă, realizate cu iluminare și setări bune, precum și plin de sens interesant poate fi îmbunătățită. În acest scop, lucrul cel mai important să știe ce să facă.Numai fotograful sau artistul știe ce ar trebui să fie treaba lui, dar el vede că nu este suficient, și că este mai bine pentru a elimina. Sarcina fotografului este faptul că pentru a obține rezultatele la care aspiră.
În funcție de ceea ce doriți să realizeze în imaginea dvs., există mai multe opțiuni pentru imagine post-procesare.

  • Faceți o imagine frumoasă, păstrând aspectul său natural și realist
  • Dă imaginea mai dramă, a crea o imagine ireală

O opțiune exclude cealaltă, astfel încât înainte de a începe este de a decide ce este căutați. Punctul important este de a înțelege de ce și ceea ce faci, de foarte multe ori, oamenii procesează imaginea timp de mai multe ore, doar pentru că pur și simplu nu știu ce să caute rezultat. Există cazuri în care imaginea de proces poate fi la doar câteva minute, pur și simplu prin crearea unor straturi de ajustare multiple, modificarea contrastului, balansul de culoare și expunerea în Photoshop.

Sfaturi pentru prelucrare foto
Foto: Phil Selby

Ceea ce este necesar pentru prelucrare foto

Fii creativ, prelucrarea fotografiilor, este în sine un fel de artă, care nu pot fi învățate, și nu ar trebui să se repete în întregime. Desigur, pentru a face cunoștință cu lucrările maeștrilor să fie, dar pentru a încerca același lucru, deoarece acestea nu sunt în valoare de ea. Chiar înainte de începerea lucrărilor grave ar trebui să decidă ce instrumente Photoshop aveți nevoie, este posibil să aveți de a utiliza unele perii sau filtre, care nu au, înainte de tratament, să aibă grijă de prezența lor. Procesul în sine este rezultatul muncii depinde de tine și pe viziunea ta ca artist.

Ce sa nu faci atunci când prelucrarea fotografiilor

concluzie

Găsiți echilibrul delicat care va ajuta să învețe cum să facă minuni, și de a face fotografii uimitoare frumoase. Întotdeauna amintiți-vă că tratamentul ar trebui să ajute imaginea să devină mai bună și mai interesant, ea într-adevăr nu ar trebui să strice munca.
Și, în sfârșit, oamenii se uita la fotografie ar trebui să se bucure și admira de calificare ca un fotograf. Nu fi mândri de faptul că știi cât de bine și imaginile sunt pur și simplu proces de Photoshop guru-ul, ar trebui să depună eforturi pentru a se asigura că ar fi mândru de tine ca fotograf.

Sfaturi pentru prelucrare foto
Foto: Ed McGowan