Seroasă tratament chist ovarian de tratament si cauze

IMPORTANT! cale de atac eficientă dintr-un chist, fara interventie chirurgicala si hormoni, cum este recomandat de Irina Yakovleva! Citește mai mult.

Femeia - o minunata creatie minunata, fantastica, crearea Naturii. Dar, la fel ca toate lucrurile vii, corpul ei se confruntă cu o varietate de infecții, și este expus la diferite boli. În acest articol vă vom prezenta la acest relativ frecvente boli ginecologica ca chist ovarian seros, cu cauzele bolii si tratamentul acesteia prin metode moderne. Pentru o mai bună înțelegere a definițiilor da din anumite cuvinte. 1. Chist (din cystis grecesc. - sac cu bule) - cavitatea patologică formată în țesuturile corpului. dimensiunea, structura, elasticitatea peretelui și conținutul poate fi destul de variat.
 2. Seroasă (din ser englez. - Ser) - lichid format din plasmă sanguină.

chist ovarian seros - o formațiune patologică de bule (chisturi) din fluidul seros în structura dreapta sau la stânga ovar. În funcție de dimensiunea (poate fi de până la 15 cm sau mai mult) și numărul de camere (tipic compartiment) chist seros este capabil creșterea volumului de ovar în mai multe ori. Acesta poate fi, de asemenea, formată atât pe stânga și pe dreapta ovar - sau ambele. În medicină, această boală este, de asemenea, numit chistadenomul.

cauzele

 1. daune mecanice (de exemplu, în timpul unui avort, naștere, și așa mai departe.).
 2. tulburări hormonale (dezechilibru), în corpul femeii, si apoptoza (moartea celulelor degradare).
 3. Inflamarea uterului.
 4. boli infecțioase, boli cu transmitere sexuală.
 5. abstinență prelungită sexual sau relații sexuale (schimbarea frecventă a partenerilor sexuali).

Seroasă tratament chist ovarian de tratament si cauze


În stadiile incipiente ale bolii sunt asimptomatice detectate vizual, direct în timpul examinării ginecologice sau ultrasonografie. Prin urmare, este de dorit ca o femeie a fost chestionate de două ori pe an la ginecolog, astfel încât, în cazul formării de chisturi seroase ar putea începe un tratament în timp util. Dacă executați o boală, simptomele neplăcute va avea loc în timp:

 • tragerea sau dureri durere la nivelul abdomenului inferior, in zona pubiana poate fi dată în rect; sau poate cauza dureri crescute in timpul actului sexual;
 • greață și vărsături;
 • somnolență, anxietate, depresie, și așa mai departe d..;
 • tulburări menstruale;
 • cu o creștere semnificativă a chistadenomul ovar stânga sau la dreapta se poate vedea vizual o creștere în abdomen pe partea stângă sau dreaptă (asimetrică).

Seroasă tratament chist ovarian de tratament si cauze

posibile complicații

În cazul în care chistadenomul detectată nu se manifestă pentru o lungă perioadă de timp, medicul este suficient pentru a efectua inspecții de rutină, a monitoriza starea chistului, în paralel prin atribuirea pacientului tratament adecvat. Dar, în unele cazuri, posibile complicații:

 • Rotații chist picioare;
 • ruptura acesteia;
 • degenerare malignă (neoplasme, tumori).

Seroasă tratament chist ovarian de tratament si cauze

terapii

 1. Expectativ - ca dimensiunea pensulei nu depășește 1 cm, și în cele din urmă ea rezolvată.
 2. Medicatie, terapie - atunci când, pentru a reduce sau a opri creșterea chisturilor este prescris un curs de hormoni, vitamine.
 3. Tratamentul chirurgical - atunci când există o amenințare pentru sănătatea femeilor, chirurgia este prescris. Nivelul medicina modernă permite să atribuie metodă mai ușoară de chirurgie - laparoscopie în care prin deschiderile direct prin eliminarea tumorii laparoscop produse. Această metodă permite de a reduce perioada post-operatorie, are loc cea mai rapidă recuperare a corpului, nici o durere neplăcută nu rămâne cicatrici urâte. Tehnica chirurgicala - este un tratament de câștig-câștig de chist ovarian seros, dar ar trebui să recurgă la numai atunci când este absolut necesar.

în taină

 • Incredibil ... Poti vindeca un chist, fără intervenție chirurgicală!
 • E timpul.
 • Fără medicamente hormonale!
 • Asta doi.
 • Ultima lună!
 • Acest trei.

Du-te și de a afla cum se face Irina Yakovleva!