secrete ale Vaticanului

Istoria omenirii a cunoscut multe exemple de cunoștințe secrete, artefacte și documente pe diferite pretexte rare, au fost exportate pe teritoriul Vaticanului, în cazul în care acestea sunt stocate în cache-uri subterane astăzi. Sfântul Scaun este un monopolist „clasificat materialul“ referitor la originea și evoluția omenirii.Ce se ascunde Vaticanul

secrete ale Vaticanului

secrete ale Vaticanului
Ancheta a Vaticanului mistere profesori din întreaga lume cauzează o constantă resentimente din partea clerului catolic. credincioșii obișnuiți sunt obișnuiți cu interpretarea Scripturii și sunt șmecher de noi informații care ar putea zgudui doar credința lor, dar, de asemenea, să se întoarcă pe dos faptele care au avut loc în trecut. Rezoluția privind cercetarea de arhivă parțială a fost dată în 1880 de către Papa Leon al XIII-lea, cu toate acestea, au acces la materialele unității.
Conform unei versiuni, descrise în textele antice Ioanna Bogoslova, Domnul Dumnezeu a decis să elimine din mintea oamenilor toate conectate cu trecutul și pământul de gaz afectat, inhalarea acea persoană a început viața de la zero, nu știu de durere, problemele și impactul Demiurgului (Satana) . Numai Noe și familia lui s-au refugiat de la ea într-un templu bine sigilat și a fost singurul care a amintit totul.
De curând a prezentat publicului documentele prezentate pergament pe care este la fel de mult ca 80 de sigilii! Aceasta este o scrisoare de la Henric al VIII-papa Clement al VII, în care monarhul a explicat cererea de divorț de soția sa pentru căsătorie ulterioară Anne Boleyn. hârtie Opac face aluzie la faptul că, în cazul în care o petiție regele nu este îndeplinită, clerul se va confrunta cu probleme serioase.


Procesul Ordinului mistic al templieri reținute pe o rolă de 60 de metri lungime, care a indicat că, în timpul reuniunii 231 lectură a fost dat împotriva Templierilor. Recent, aproximativ 100 de documente rare au fost puse la dispoziția publicului, care pune în lumină multe evenimente, dar cercetatorii cred ca acest lucru este echivalent cu o picătură în mare.

Secretele Bibliotecii Apostolice

Biblioteca Vaticanului Apostolic a fost fondat în 1475 Papa Sixtus al IV. Biblioteca cuprinde astăzi mai mult de 1,5 milioane de euro. Editions, 150 de mii. Manuscrise, 300 de mii. Medalii, 8300 incunabule și 100 de mii. Printuri.

secrete ale Vaticanului
Aici puteți găsi secretele din toate timpurile: script-urile evreiești, greacă, arabă, siriană și egipteană, coptă și latină în drept, literatura, istorie, filozofie, arta, muzica si arhitectura. O enigmă ascuns de oamenii din manuscris de Leonardo da Vinci, se zvoneste ca ar fi dezvelirea să sufere consecințe ireparabile, subminează prestigiul învățăturii Bisericii.
Mituri și legende învăluit în cartea misterioasă a tolteci - vechii indieni, iar singurul lucru care este cunoscut este faptul că nu există cărți. Pune transmite nenumărate ipoteze cu privire la conținutul lor, inclusiv faptul că există informații fiabile cu privire la sosirea în cele mai vechi timpuri pe Pământ străin.
Unii oameni cred că la comorile Vaticanului includ Cartea contelui Cagliostro, pe care îl descrie în detaliu o reteta întinerire fantastică, amintind de tehnica hindusă moderne, prin care o persoană dobândește un al doilea tineret și poate trăi pe deplin mai mult de 150 de ani.
Cele mai interesante sunt considerate a profeției biblice gravate sub formă de caractere de pe plăci, care conțin previziuni despre destinul universului, inclusiv primul și al doilea război mondial, Armaghedon, și planurile diavolului să arunce lumea în haos, cu ajutorul unor epidemii, promiscuitate sexuală, dependența de droguri și obiceiurile și declinul moralității.
Biblioteca Vaticanului magnet atrage oameni de știință, istorici, Bibiografi și specialiști din alte domenii ale vieții. După ce a lucrat cu fondurile sale, poate dezvălui o mulțime de secrete și mistere, dar accesul limitat la arhive - o zi aici permit 150 de cercetători, astfel încât studiul tuturor magaziilor va dura cel puțin 1.250 de ani.